NLP vadovas
0 (0)

Tom Hoobyar, Tom Dotz, Susan Sanders „NLP vadovas: neurolingvistinis programavimas“ (2018)
Išleido: Liūtai ne avys
Vertė: Gytė Jermolina
Puslapiai: 448
ISBN: 9786099603308
Įsigyti>>

NLP (neurolingvistinis programavimas) padėjo milijonams žmonių įveikti savo baimes, labiau pasitikėti savimi, pagerinti santykius ir siekti tiek asmeninės, tiek profesinės sėkmės.

Šis lengvai skaitomas vadovas, kurį parašė trys patyrę NLP specialistai praktikai ir konsultantai, padės NLP taikyti kasdien. Susipažinę su realiomis autorių istorijomis, lengvai perprasite NLP strategijas, kurių reikia norint pasiekti konkrečių rezultatų versle ir gyvenime.

Skaitydami „NLP vadovą“ pastebėsite, kad imate mąstyti kitaip ir taikyti būdus, leidžiančius sėkmingai susidoroti su iššūkiais ir geriau išnaudoti galimybes.

Knygoje taip pat mokoma bendravimo įgūdžių, supažindinama, kaip geriau suprasti kitus, įvertinus skirtingus modalumus (penkis jutimus) ir submodalumus (tam tikras jutiminio suvokimo savybes, pavyzdžiui, ryškumą esant vaizdiniam suvokimui). Apskritai, ji supažindina, kaip pagerinti savęs suvokimą.

Čia pateikti pagrindiniai NLP principai, suskaidyti į smulkius, lengvai pasiekiamus tikslus.

Tomas Hubjaras (Tom Hoobyar) – kvalifikuotas NLP specialistas, inžinierius ir aukštųjų technologijų įmonės vadovas. Pasitelkęs savo NLP įgūdžius ir gyvenimišką patirtį, jis padėjo augti žmonėms ir įmonėms. Taip pat jis įkūrė „NLP Cafe“ organizaciją ir tarptautinę NLP absolventų grupę, turinčią filialus visame pasaulyje.

Tomas Dotzas (Tom Dotz) 1990 m. įkūrė NLP institutą Kalifornijoje, kuris per ketverius metus tapo didžiausia šios srities organizacija JAV. Jis 1998 m. įsteigė „NLP Comprehensive“, taip pat inicijuoja programų kūrimą, kad NLP būtų galima taikyti atsižvelgus į aktualijas.

Suzana Sanders (Susan Sanders) yra sezoninių mokymų vadovė. NLP tyrimai leidžia Suzanai integruoti NLP sąvokas ir strategijas ir padėti organizacijoms lengviau tobulėti, paprasčiau, smagiau ir prasmingiau dirbti.

Autorių nuomone, mes galime pakeisti savo pasaulį ir dalykus, dėl kurių patiriame įtampą, tereikia pakeisti požiūrį į juos. Mes galime apgalvoti savo vidinius balsus ir įvertinti, kieno jie iš tikrųjų. Mums gali praversti net akių judesių integravimas, leidžiantis atsipalaiduoti, sušvelninti traumos pasekmes ir atsikratyti skausmingų prisiminimų.

NLP – tai neišnaudotos galimybės, leidžiančios spręsti savo problemas… Tai tapo visapusio tobulinimosi programa ir technika.
– „Time“

NLP ko gero svarbiausia žinių apie bendravimą sintezė nuo 7-ojo dešimtmečio.
– „Science Digest

Knygos pagrindu skelbta: „Godiva“ šokoladas, Kaip padidinti norą veikti?

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.