10 akivaizdžių požymių, kad vyras su jumis flirtuoja
0 (0)

meile

Kada nors kilo abejonių, kad žavus vyriškis su jumis flirtuoja? Yra keletas patikrintų būtų išsiaiškinti, ar jis jumis susidomėjęs. Nors kartais suprasti kūno kalbą sudėtinga, tai tikrai įmanoma, jeigu žinosite, nuo ko pradėti. Štai dešimt akivaizdžių požymių, kurie byloja, kad vyrai sąmoningai ar nesąmoningai siunčia jums simpatijos signalą.

1. Miela šypsena

Miela šypsena – geras ženklas, jei kalbėsime apie flirtavimą. Tai vienas akivaizdžiausių požymių, kad jis jumis susidomėjęs. Jeigu pastebite, kad jis jums šypsosi, didelė tikimybė, kad jam patinkate ir jis nori jus užkalbinti. Galbūt jis šiek tiek drovisi, tai kodėl jam nepademonstravus savo pasitikėjimo savimi?

Jeigu flirtuojantis vyras jums patinka, galite drąsiai užkalbinti jį pirma. Galų gale, nėra nieko tame gėdingo, jeigu moteris pirma parodo iniciatyvą. Tiesiog nusišypsokite jam atgal, inicijuokite pokalbį, bet nepersistenkite. Pernelyg aktyvios ir net akiplėšiškos moterys vyrus dažnai gąsdina.

2. Drovus raudonis

Turbūt jau žinote, kad su droviais stipriosios lyties atstovais flirtuoti sudėtinga, tačiau tai nereiškia, kad turėtumėte tokių vyrų visiškai vengti. Jeigu pastebite, kad matydamas jus vyras išrausta, tai vienas akivaizdžiausių požymių, kad jis mėgina su jumis flirtuoti.

Beje, ne tik drovūs vaikinai nurausta išvydę gražią merginą, taip gali nutikti ir labai savimi pasitikinčiam vyrui. Nuraudimas yra organizmo reakcija, kurios negalime kontroliuoti ir jei jis jūsų akivaizdoje nurausta, neabejokite – jam patinkate.

3. Akių kontaktas

Akių kontaktas kiek painus ženklas, tačiau akivaizdžiai bylojantis, kad jis atkreipė į jus dėmesį. Akių kontaktas svarbus bendraujant, todėl turime naudoti šią kūno kalbos formą kaip įmanoma dažniau. Priklausomai nuo to, kaip ilgai vyras išlaiko akių kontaktą su jumis, galima nuspėti ir jo susidomėjimo laipsnį.

Jeigu jis žiūri jums į akis ilgiau nei bet kuris kitas žmogus, tai gali reikšti, kad jis jums neabejingas. Mes visos flirtuodamos žiūrime į akis, ar ne? Ta pati taisyklė galioja ir stipriajai lyčiai. Jeigu vyras užmezga trumpą akių kontaktą, jis taip pat galimai su jumis flirtuoja, tik yra drovus.

4. Kopijavimas

Kartais vyrai mėgdžioja moters veiksmus to net nesuvokdami. Toks kopijavimas yra dar vienas požymis, kad jis su jumis flirtuoja. Tai gali būti toks pats mirksėjimo dažnis ar kalbos manieros mėgdžiojimas. Pavyzdžiui, jūs juokiatės ir jis pradeda juoktis. Reikalas tame, kad atkartoti mylimo žmogaus elgesį yra labai natūralu. Net pažinčių portaluose vienišiems vaikinams patariama kopijuoti patinkančios merginos elgesį, jeigu nori užmegzti su ja kontaktą.

5. Rankos ant klubų

Jeigu jis stovi padėjęs rankas ant klubų arba pirštus užkiša už diržui skirtų kilpų, tai taip pat reiškia, kad šis vyras gali būti jumis susidomėjęs. Taip jis nori jums pademonstruoti, kad pasitiki savimi, yra tikras mačo. Tiesa, ne visoms moterims patinka toks vyrų gestas, tačiau tai yra neabejotinas požymis, kad jis su jumis flirtuoja.

6. Flirtuojantis prisilietimas

Jeigu jis jus paliečia, žinokite, kad jam patinkate. Bet jeigu vyras prisiliečia prie jūsų atsitiktinai, tai visiškai kitas reikalas. Tai reiškia, kad jis mėgina atkreipti jūsų dėmesį ir rasti pretekstą tęsti pokalbį. Jums patinka užkalbinęs vyras? Tuomet atsakykite į flirtą flirtu! Dauguma silpnosios lyties atstovių ignoruoja šį ženklą, tačiau neturėtų to daryti. Kas žino, gal prieš jus stovi jūsų gyvenimo vyras?

7. Palenkta galva

Tai, kaip vyras palenkia galvą, taip pat atskleidžia jo požiūrį į jus. Jeigu jis palenkia galvą į jus, vadinasi, atidžiai klauso kiekvieno jūsų pasakyto žodžio. Tai taip pat reiškia, kad jam įdomu su jumis kalbėtis. Daugeliui moterų patinka, kai vyras jos klausosi. Reiktų tai vertinti ir tuomet, kai jūsų klausantis vyras nekelia jums didelio susidomėjimo.

8. Išsiplėtę vyzdžiai

Kartais mūsų akys mus išduoda kai visiškai to nenorime. Jeigu kažkas mus sudomina, mūsų akių vyzdžiai išsiplečia. Jeigu kažkas mums nepatinka, priešingai, jie susitraukia. Jeigu pastebėsite, kad vyro vyzdžiai išsiplėtė, tai vienas akivaizdžiausių požymių, kad jis jumis žavisi arba yra labai susidomėjęs.

9. Pakelti antakiai

Jeigu jus kalbinantis vyras pakėlė antakius, žinokite, kad tai dar vienas jo susidomėjimo jumis ženklas. Jeigu jums tęsiant pokalbį jo akys išsiplėtusios, o antakiai tebėra pakelti, tai neabejotinas požymis, kad jis su jumis flirtuoja.

10. Nerimastingumas

Jeigu šalia stovi vyras, kuris jums patinka, ar galite nesijaudinti? Ne, ir tai suprantama. Jūs negalite nustygti vietoje. Taip yra todėl, kad nežinote, ar jis jumis taip pat susidomėjęs. Taigi, pastebėkite jį – jeigu vyras nerimastingas, jis taip pat jums neabejingas, mat nervinasi norėdamas pradėti pokalbį.
Taigi, dabar, kai jau žinote visus akivaizdžius flirtavimo požymius, ko laukiate? Atsakykite į flirtą flirtu ir galbūt jau šįvakar jūsų laukia malonus pasimatymas.

Šaltinis: delfi.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.