10 dalykų sekso metu, kurie atvėsina vyrus
0 (0)

seksas

Knygose ir kine vyrus kaitina aistringos žinutės ir provokuojami drabužiai. O realybėje? Vyrams niekada nepatinka moterys, kurios stengiasi patraukti jų dėmesį seksualiais drabužiais, praleisdamos daugybę laiko prie veidrodžio“, – teigia knygos „Laiminga – nauja seksuali“ („Happy, the New Sexy“) autorė Cammi Balleck. Net silpni signalai, kurie jums atrodo seksualūs, gali atvėsinti jo seksualinį įkarštį.

1. Per daug makiažo
Vyrams patinka moterys, kurios atrodo dailiai, prisižiūrėjusios. Marilyn Monroe lūpos su padūmavusiomis akimis bei sluoksnis pudros, ir jūsiškis paklaus: „O kur tu po šituo sluoksniu?“ Trumpai tariant, vyrams patinka natūralumas. Geras skonis juos sužavės, o jei persistengsite, paprasčiausiai juos atstumsite.

2. Suplanuotas laikas seksui
Subtili užuomina gali paskatinti jo širdį stipriau plakti, bet konkretus laikas bus jam spaudimas. Jei rašote „Šįvakar po jogos aš – tavo“, seksas darosi nuspėjamas, o tai gali atvėsinti vyrą. Tegu žinutės būna ne tokios konkrečios, pvz.: „Noriu artimiausiu metu pabūti su tavim dviese.“ „Norėčiau kartais pasisamdyti auklę.“

3. Išjungta šviesa
Vyrai mėgsta žiūrėti, taigi ir sekso metu jie nori matyti kuo daugiau. Jei norite mylėtis aklinoje tamsoje, jam atrodys, kad jums svarbiau, kaip atrodote, o ne kaip jaučiatės su juo. Nesaugumas nėra patrauklus. Jei tikrai nemėgstate ryškios šviesos, įjunkite mažesnę lempą, uždekite kelias žvakes.

4. Jei braižote nagais jam nugarą
Tai, kas atrodo aistringai kine, realybėje gali būti labai skausminga. Karščiausią akimirką galite stipriai jį apkabinti, tik pasistenkite nesuleisti jam į nugarą nagų. Užuot braižiusi nagais, prispauskite pirštų galiukus ar delnus.

5. Suvaidintas orgazmas
Taip, moterims pasiekti orgazmą nelengva. Kad jį pasiektų, moterims reikia apie 20 min. Kas turi tiek laiko? Daugelis moterų ryžtasi suvaidinti orgazmą, kad partneris jaustųsi gerai. Na bet jei vyras pajus, kad intymią akimirką jam meluojate, jis gali suabejoti, kad yra jums svarbus. Parodykite, kad jis jus jaudina, bet nevaidinkite didžiojo finalo, jeigu jo nepasiekėte.

6. Per didelis įžūlumas
Be kelnaičių į pasimatymą? Seksualu. Be apatinių į darbą, į sporto salę ar pas gydytoją? Nelabai. Dauguma vyrų nenorėtų, kad jų žmonos šitaip elgtųsi su visais. Atrodysite visiems lengvai prieinama. Kartais pamaloninkite šiuo triuku savo išrinktąjį, bet kasdieniame gyvenime vilkėkite apatinius.

7. Jei pasigeriate
Alkoholio reklamose dažnai rodomos dailios moterys, tai tarsi siunčią žinią, kad gerti alkoholį seksualu. Na, truputis alkoholio atpalaiduoja, tik nereikia piktnaudžiauti. Kai moteris pasigeria, tai nepatrauklu, gėdinga. Nieko seksualaus vilkti ar nešti moterį be sąmonės. Taigi per vakarėlius žinokite saiką.

8. Jei vaidinate neišmanėlę
Kai kurioms atrodo, kad sužavės vyrą, jei apsimes naivuole, neišmanėle. Bet iš tiesų tai gali jį atstumti, nes jis gali pasijusti tarsi partnerės auklė. Protingos, sumanios moterys vyrams atrodo kur kas seksualesnės. Paprašykite pagalbos, kai iš tiesų reikia, vyrai mėgsta spręsti problemas. Na bet jei kažką galite padaryti ar išspręsti pati, taip ir darykite.

9. Vadovavimas miegamajame
Viena būti iniciatyviai, kas kita – imtis vadovauti, režisuoti veiksmą miegamajame. Seksologai pataria pasakyti, kas jums teikia malonumą, bet nereikia nuolat nurodinėti, ką daryti, kaip jus glamonėti. Verčiau leiskite jam atrasti jautrias vietas, užuot nurodinėjusi, kur jos.

10. Seksas per pirmą pasimatymą
Nieko nėra blogiau nei per greitai nusivilkti drabužius. Jei per pirmą pasimatymą sutinkate mylėti, vaikinas pamanys, kad jūs tiesiog ieškote vienos nakties nuotykių arba laikys jus vienos nakties nuotykiu. Jei vaikinas tikrai labai patiko, atsisveikinant aistringai jį pabučiuokite. Tai ne tik puikus atsisveikinimas, bet jis be abejonės norės daugiau.

Šaltinis: delfi.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.