10 sėkmingo vyro požymių
0 (0)

Merginos, kurios ieško idealaus partnerio, dažniausiai sėkmingais laiko tuos vyrus, kurie nemažai uždirba. Iš tikrųjų sėkmės grūdas slypi kitur. Jis nesusijęs su pinigais, populiarumu, ūgiu, kūno svoriu ir akių spalva. Veikiausiai jis susijęs su vyro užsibrėžtais tikslais ir jo asmenybės stiprumu, rašoma portale Fly to the Sky.

1. Sėkmingas vyras bus tas, kuris pasirengęs mesti savo darbą, kai suvokia, kad „parduoda savo sielą“ už atlyginimą, tačiau pinigai nesuteikia jam laisvės. Kitaip tariant, sėkmingas vyras nebus tas, kuris parneša namo grobį, pats būdamas grobis kitiems.

2. Sėkmingas vyras renkasi partnerystę, kurioje dalyvauja abu žmonės ir kur jam neprimetamas įsipareigojimas vienam išlaikyti šeimą. Santykiai jam – lygiateisių žmonių sąjunga, kurios nelemia pinigai.

3. Sėkmingas vyras kelia sau tikslus ir kuria savo gyvenimą taip, kad galėtų juos pasiekti. Jis visaip stengiasi išlaikyti pusiausvyrą žengdamas savo keliu.

4. Sėkmingas vyras pažįsta save arba ieško savęs, kad sužinotų, kad jis yra iš tikrųjų. Jis visada prisiima atsakomybę už savo pasirinkimą ir poveikį aplinkiniams.

5. Sėkmingas vyras turi artimų draugų, su kuriais gali būti atviras ir jautrus. Kai kurie vyrai būna intravertai, tačiau ir intravertai turi savo siaurą artimų žmonių ratą, kurie jį palaiko.

6. Sėkmingas vyras visada kuo nors domisi. Jis neieško aplinkkelių. Jis žino savo pagrindinę kryptį, ir atkakliai žengia link savo tikslo arba vienas, arba su bendraminčių kompanija.

7. Sėkmingas vyras stengsis sukurti sveikus santykius ir nemėgins dominuoti ir kontroliuoti.

8. Tapęs tėvu, sėkmingas vyras užsiims savo vaikų auklėjimu, o ne perkels šią užduotį moteriai. Atsakinga tėvystė – abiejų partnerių triūsas. Sėkmingas vyras tai suvokia.

9. Sėkmingas vyras suvokia ir pripažįsta, kad jam reikia laisvės. Tai nereiškia, kad jis bėga nuo santykių, tiesiog jam reikia asmeninės erdvės, bet jo erdvė nereiškia įsipareigojimų atsižadėjimo.

10. Sėkmingas vyras tesi savo žodį. Visada! Ir jis pasižada tik tada, kai žino, kad sugebės tai įgyvendinti. Juo galima visiškai pasikliauti visose situacijose ir pasitikėti.

Tai tik pagrindinės savybės, kurios būna būdingos sėkmingiems žmonėms. Svarbiausia prisiminti, kad vyro sėkmingumo iš tikrųjų nelemia nei pinigai, nei socialinis statusas ar išvaizda.

Parengė alfa.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.