20 minučių taisyklė
0 (0)

4 Responses

  1. Comment parašė:

    Sudėjus visas čia paminėtas 20 minučių ir gaunasi kad panudojamas visas laisvas po darbo likęs laikas. Kitaip sakant ta pati dienos rutina, tik įvyniota į „skirk tik 20 minučių” popierėlį. Gražus marketingas

  2. Rasi parašė:

    aha, ir aš paskaičiavau: 8×20=160min . Padalinam iš 60, gauname 2,66 valandos į dieną. Paroje 24. Taigi, 24 minus 10 darbui (su pasiruošimu ir kelione. Minimum), minus 8 miegui, minus tos 2,66, ir lieka 2,4 valandos kasdien maisto ir kitų būtinų prekių įgijimui, gaminimui, suvartojimui, higienai, vaikų priežiūrai ir poreikiams, nekalbant jau apie kokį aktyvų poilsį, teunkantį daugiau, nei čia siūlomos 20 min., ar bendravimo poreikio tenkinimą ne tik su pačiu savim :-) Gražu, tik …utopiška :-)

  3. Laura parašė:

    1. Keliauji i darba su riedlente/dviraciu/peskom/autobusu (iki stoteles vistiek reikia nueiti) ir nesiparini
    2. Anokia cia problema ta netvarka? 10min ryte pasikloti lovai ir vakra 10min apibegti ‘probleminis’ taskus tai nera tragedija ir tu min tikrai nepajausi. Rimtesniems tvarkymams nusisamdai namu tvarkytoja.
    3. Yra begale appsu su tokiais pratimais, kuriuos gali zaisti sededamas tulike arba laukdamas autobuso, grztant is darbo.
    4. Jei randi laiko bendrai vakarienei, geriau paklausti kaip praejo artimuju diena, o negalvoti apie savo problemas darbe. Seimai 20min ir per mazai, cia kiekvienam seimos nariui asmeniskai maziausiai tiek demesio reiketu skirti, kad palaikyti artima ir mylima rysi… bet tai vel gi – isjungi telika ir eini pasivaikscioti, ir tai bus geriausia dovana tiek sau, tiek seimyniskiams.
    5 ir 6 skaitau paciais svarbiausiais is sito saraso, butent Tais dalykais kuriems reiketu rasti laiko, bet jie kazkaip vis nusistumia, persikelia, atsideda, susimenkina… Bet 40min ne taip ir daug, reikes pabandyti issiugdyti tokius iprocius.
    7. Sito visi randame per akis, bet ne visada pilnai pasimegaujame, bet cia Kita problema..
    8. Sita paprasciausia ikomponuoti i darbo laika.

    Taigi, summa summarum, telieka 40min is kasdienio gyvenimo, kurias reikia rasti idant zenkliai pagerinti to pacio gyvenimo kokybe… Ar tai tikrai daug?

  4. gg parašė:

    nebutina visko daryti :)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.