1200 abortų atlikęs gydytojas filmukais parodė, ką iš tikrųjų reiškia aborto procedūros
0 (0)

8285530642_7387185dc5_b

Visuomenėje vyrauja prieštaringos nuomonės apie nėštumo nutraukimą. Vieni kovoja prieš abortus, kiti mano, kad moteris pati turi teisę nuspręsti, ką rinktis – gimdymą ar nėštumo nutraukimą.

Bet kuriuo atveju, abortas visomis prasmėmis žaloja moterį – tiek fiziškai, tiek psichologiškai, o dažnai dar ir nenutuokiama, kas apskritai yra tai yra.

Žurnalistė, „Live Action“ nepelno organizacijos, kovojančios už žmogaus teises, kuriančios gyvenimo kultūrą prezidentė ir įkūrėja Lila Rose sako, kad jeigu žmonės pamatytų, kaip atliekamas abortas, jie taptų kovotojais už gyvenimą tą pačią akimirką. Pats gydytojas Anthony Levatino, atlikęs 1200 abortų, kai kuriuos jau, kai nėštumas siekė 20 savaičių, teigia, kad tokie abortai turėtų būtų uždrausti. Jis pats tokį sprendimą priėmė tada, kai jo dukra žuvo automobilio katastrofoje, rašoma lifenews.com.

Lila Rose ir dr. Anthony Levatino kartu su „Live Action“ organizacija sukūrė vaizdo medžiagą apie tai, kaip atliekamas skirtingo pobūdžio abortas – nuo medikamentinio iki tokio, kuris atliekamas 20 ir daugiau savaičių sulaukusiam vaisiui ir t. t. Iš viso keturi videofilmai patalpinti puslapyje abortionprocedures.com ir youtube.com sulaukė milijonų peržiūrų ir komentarų. Kaip rašoma lifeactionnewsorg.com, filmas apie tai, kaip atliekamas abortas antrame semestre, sulaukė ne tik daug peržiūrų, bet ir šokiruotų žmonių komentarų.

Lila Rose teigia, kad per devynerius metus slaptų tyrimų atskleidė daug melo aborto srityje, kuriuo patiki moterys: „Abortus darantys gydytojai dažnai nepasako tiesos moterims apie tai, kiek jų kūdikis išsivystęs, kokį skausmą sukelia abortų procedūros, kokia keliama rizika moters sveikatai“. Dr. A.Levitano antrina: „Aš priėjau prie išvados, kad kūdikio nužudymas bet kuriame jo etape – nehumaniška“.

Parengė Ji24.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.