5 požymiai, kad jis neištikimas
0 (0)

neistikimybe

Įtartini požymiai, kurie padės suprasti, jei mylimasis nuklydo į kairę ir užmezgė romaną. Vėlyvas grįžimas namo, susirašinėjimai žinutėmis (o taip, „darbo“ reikalais) kasdien, netikėtas dirglumas, įtartinas uždarumas… Skelbiamas aukščiausio lygio pavojus, bėkite ir sugaukite juos nusikaltimo vietoje – greičiausiai neapsiriksite, rašo elle.ru.

Arba tiesiog bėkite. Bent jau. Iš tiesų sunku ir įsivaizduoti tokius karikatūrinius apgavikus, juk nusikaltimai vykdomi šaltu neįskaitomu veidu. Iš pirmo žvilgsnio. O jei atidžiau įsižiūrėtume…

1. Į pagalbą – internetas. Atrodo, kad akies krašteliu matėte susirašinėjimą „Facebooke“? Jis lyg dažnokai spaudžia „patinka“ prie kažkieno asmenukių (pasibaisėtinų) „Instagrame“? Jums kažkas vis neduoda ramybės, įtarimai – socialinių tinklų lygmeniu, pateikti kaltinimų dar nėra pagrindo. Imate nervingai tyrinėti jo draugužių profilius, maniakiškai spėlioti – ji ar ne ji.

Geriau atidžiau patyrinėkite JO profilį. Kada paskutinį kartą jis įkėlė bendrą jūsų nuotrauką? Ar seniai rašė „mes“, kas įvardintų jus kaip porą? O gal vietoje jaukaus „mes“ staiga atsirado įžūlus „aš“?

Štai ėjote dviese į kiną ar vykote atostogų, o jis, dalindamasis įspūdžiais „Facebooke“, rašo ne „mes buvome“, o „aš buvau“, „aš pirkau“, „aš žiūrėjau“. Tai – simptomas. Sąmoningai ar nesąmoningai jis jau išbraukė jus iš savo virtualaus (kol kas tik virtualaus) gyvenimo. Vieta laisva, o į ją greičiausiai jau yra pretendentė. Kitas nerimą keliantis signalas iš tos pačios serijos – staigus, iki šiol neregėtas negirdėtas jo aktyvumas socialiniuose tinklalapiuose. Kadaise kuklus, nuobodus profilis staiga pražydo nuotraukomis, sublizgėjo juokeliais, išmintingais pasvarstymais ir kitokiu jam nebūdingu turiniu. Na, gal jis tiesiog išbandė visus virtualaus gyvenimo malonumus ir dabar negali atsidžiaugti, bet greičiausiai JI irgi aktyviai dalyvauja socialiniuose tinklalapiuose, o jūsų Romeo dabar save visaip reklamuoja ir pristatinėja. Ir tikslinė auditorija – deja, ne jūs.

2. Dainelė sudainuota. Nemanykite, kad tai pasityčiojimas – atsiminkite, kaip jautėtės įsimylėjusi – atrodo, kad pasaulis kibirkščiuoja, siela dainuoja, širdis džiugiai reaguoja į įvairius ženklus, muzika, filmai, knygos – viskas suvokiama kitaip, veikėjai tampa jūsų bendražygiais, palaikomąja grupe. Atkreipkite dėmesį, ar nepasikeitė jo muzikinis skonis, ar staiga jis nepradėjo klausyti daug naujos muzikos. Beje, o kokia tai muzika? Trankus metalas grotuve atsirado, parekomendavus draugui. O Lanos de Ray daina, kurioje skamba žodžiai „ilgai tavęs nepamiršiu“?..

3. Atsargiai – privatu. Trumpas ekskursas į žinučių pasaulį. Baziniai eilinio išmaniojo telefono nustatymai yra tokie, kad gavus žinutę pasigirsta pyptelėjimas ar skambtelėjimas, o kelias sekundes žinutė rodoma pagrindiniame telefono meniu. Tikras radinys sekliui – išgirdus naujos žinutės garsą, galite nė nepalietusi jo telefono pamatyti, kas žinutės autorius / -ė. BET šią funkciją galima išjungti. Jei išgirdote naujos žinutės garsą, o ekrane pranešimo nesimato, būkite atsargi. Jei žinutė ateina be garso, būkite dar atsargesnė. Koks gi šiuolaikinis žmogus visiškai nebegauna žinučių?

4. Staiga jis tapo tyleniu. Jei vyras nustoja pasakoti apie kasdienes smulkmenas, pvz., darbo reikalus, arba nustoja pasakoti, ką keisto / įdomaus / juokingo matė mieste, verta susimąstyti. Taip, gal jis iš prigimties tylenis, tačiau kiekvienas žmogus turi noro pasidalinti su artimaisiais įdomesniais įspūdžiais, išgyvenimais. Eilinį kartą paklausus, kaip sekėsi, ir išgirdus „normaliai“, ima aiškėti, kad nebepriklausote jo artimųjų kategorijai.

5. P. S. Aš tave myliu. Šaltas, abejingas vyras kelia įtarimą, kaip ir staiga pasidaręs aistringu, dėmesingu (raktiniai šio straipsnio žodžiai – „staiga, netikėtai“). Na, bet čia vertėtų ne patarimų klausyti, o kliautis savo intuicija. Staiga, nei iš šio, nei iš to pasipylę prisipažinimai meilėje gali reikšti, kad jis taip negudriai, veidmainiškai bando pridengti stiprėjantį abejingumą. O gali ir nieko nereikšti. Gal jis labai jus myli ir pagaliau išmoko sakyti meilės žodžius. Tokiu atveju ieškokite paskaityti straipsnių apie karštą seksą…

Parengė delfi.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.