7 Aha! Sielai nušvitus
0 (0)

7 aha sielai nušvitusMike George „7 Aha! Sielai nušvitus“
Leidykla: Mijalba

Ši knyga, tai atsakas į iškankintos nuo kasdienio streso sielos šauksmą. Ji neatsakys į kiekvieną klausimą, neišsklaidys visų sumaiščių ir neišgydys visų ligų,

Šios knygelės tikslas yra duoti jums pradines įžvalgas ir vidinius būdus, kad išlaisvintumėte save iš labiausiai įsigalėjusių septynių iliuzijų apie stresą kurios įkalina mus negatyvumo srityje.

Taip pat knygoje perteikiami esminiai suvokimai, septynios apšviečiančios protą įžvalgos apie žmogaus tapatybę, apie jo santykį į save ir pasaulį, kitaip tariant, septyni dalykai, kuriuos tikrai verta žinoti, kad pradėtumėte geriau gyventi jau dabar.

Ir 7 Aha! Septynios savęs keitimo strategijos padėsiančios sustiprėti dvasiškai.

Mike George gyvena Londone, per pastaruosius 25 metus moko sutelkto mąstymo, sprendimų priėmimo, vizijos, meditacijos ir aiškaus tikslo suvokimo dalykų. Veda seminarus, paskaitas įvairiausiose šalyse, rašo knygas.

Jis išskiria tris pagrindines žmogaus raidos kryptis: emocinį/dvasinį intelektą, lyderystės ugdymą ir nuolatinį mokymąsi.

„Viskas ateina, kad praeitų, viskas skirta naudojimui, o ne turėjimui ir viską perduodant padidėja vertė to, kas perduodama, ir to, kuris perduoda“

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

1 Response

  1. Lina parašė:

    Ši knyga tarsi pratybų sąsiuvinis visam gyvenimui – nuolat skaityti, prisiminti esmines tiesas ir užfiksuoti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.