7 būdai atgaivinti jausmus
0 (0)

Įsimylėjimas – tai procesas, kurio neįmanoma moksliškai paaiškinti. Galima tik patvirtinti, kad noras mylėti ir būti mylimiems būdingas visiems. Įsimylėjimą vėliau keičia tikra meilė. Jei tai neįvyksta, jausmai, net patys stipriausi, palaipsniui išblėsta.

ledinukas

Moterims troškimas mylėti ir būti mylimoms toks pat svarbus ir būtinas, kaip ir kvėpavimas. Sutikusi tinkamą vyrą ir jį įsimylėjusi moteris pradeda jausti praradimo baimę, nerimauja, ar vyras ją myli taip pat stipriai, kaip ir ji jį, skelbia shkolazhizni.ru.

Tarp kitko, besąlygiškai mylėti taip pat pavojinga, kaip ir rodyti abejingumą. Atrodo, paradoksalu – kaip beprotiška meilė gali pakenkti santykiams? Pasirodo, gali.

Moteris turi mokėti padaryti taip, kad vyras jaustųsi nuolat įsimylėjęs. Jei ji atiduos jam visą save, vyrui greit nusibos tokia dovana, jis jos nebevertins. Jis gali pradėti jumis manipuliuoti, naudodamasis jūsų priklausomybe nuo jo. Jis gali jumis pasinaudoti neprisiimdamas jokios atsakomybės.

Taigi, vyrui nereikia jūsų besąlygiškos meilės. Jeigu jaučiate, kad kad santykiai tampa nebe lygūs, nesitaikstykite su tuo. Vyras neturi būti visas jūsų gyvenimas, pakeičiantis viską, kas jums brangu. Jūs turite suprasti, kad nuo tokios priklausomybės pirmiausia nukenčiate jūs pati, o ne jis. Tuo tarpu vyrui toks beprotiškas prisirišimas neleidžia mylėti jūsų iš tikro.

Kad atgaivintumėte jo jausmus jums, būtina pažadinti jo medžiotojo instinktą.

Pabandykite elgtis taip:

1. Pasistenkite neįkyrėti jam skambučiais dienos metu. Tegu jis skambina jums pirmas.

2. Kai jis pats paskambins ir paklaus, kur jūs prapuolėte, pasakykite jam, kad buvote užsiėmusi. Patikėkite, jis bus nestebintas, mintys apie tai, kad jūs turite reikalų, kurie yra svarbesni nei jis, privers jį pasitempti.

3. Raskite sau nuolatinį hobi. Tegu jis žino, kad jūs turite mėgstamą veiklą, kurią branginate. Jis turi kovoti dėl jūsų dėmesio.

4. Nemažinkite draugų rato, neapsiribokite vien bendravimu su mylimuoju. Neleiskite, kad jis jums nurodytų, su kuo bendrauti ir su kuo ne. Jūs būsite jam įdomesnė, jei jis žinos, kad jus supa įvairių žmonių draugija.

5. Nepataikaukite jam. Nėra jokios prasmės dėl jo atsisakyti savo idėjų ir įsitikinimų. Juk jis pamilo jus būtent tokią, kokia jūs esate. Jei jūs sutiksite su jo požiūriu ir atsisakysite savojo, jis greit nebesidomės jumis.

6. Nebūtina jam atverti visos savo sielos. Apsibrėžkite artumo ribas ir jų laikykitės. Jūs neturite jam atrodyti kaip perskaityta knyga.

7. Stenkitės, kad jūsų nuotaika nepriklausytų nuo jo poelgių. Tai lengva pasakyti ir sunku padaryti. Ir visgi pabandykite. Laikydamasi šių taisyklių jūs paklosite santykių pamatus ir leisite vyrui ne tik jus įsimylėti, bet ir iš tikro jus pamilti.

Šaltinis: delfi.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

8 Responses

  1. vyr gimine parašė:

    jeigu tuo vadovautis kam tada isvis vyras tokiai moteriai ? o kitas dalykas kad tokia moteri vyras greit numes ir susiras priesinga nei cia suraset :)

  2. Elena parašė:

    Manau, kad patarimai labai lėkšti. Besąlygiška meilė nereiškia priklausomybės nuo įsimylėjimo objekto. Besąlygiška meilė reiškia, kad myliu nekeldama sąlygų, kaip mano meilės objektas elgsis. Bet tai dar nereiškia, kad toleruoju blogą elgesį su manimi. Galiu mylėti besąlygiškai, t.y. nepriklausomai nuo to, paskambins man ar ne, bet iš kitos pusės aš turiu savo gyvenimą, ir tuo metu, kai man nerodo dėmesio, aš užsiimu savo gyvenimu, savo veikla, tuo, kas man įdomu ir svarbu. Iš kitos pusės, tas žmogus man yra pirmas mano gyvenimo prioritetuose, todėl kai jis skiria man dėmesį, aš esu tik jo, telefonas išjungtas, visi kiti reikalai atidėti. Palauks. Jei sugrius, tegu griūna, užtai nesugrius tai, kas man svarbiausia. O kai jis išeis su savo reikalaus, aš nelėksiu iš paskos, aš savo reikalus tvarkysiuos. Taip suprantu besąlygišką meilę, kuri tuo pačiu nereiškia ir savęs praradimo. Neskaitykit tokių lėkštų nesąmonėlių, kurių paskirtis viena – užpildyti eterį greitu maistu sielai.

  3. Elena parašė:

    Dar pridursiu – kadangi jis man svarbiausias, tai dar nereiškia, kad aš niekada jo neprarasiu dėl kokių nors priežasčių. Todėl esu pasiruošusi ir tam skausmui, kuris mane ištiks. Žinau, kad bus be galo sunku, bet aš kažkaip išgyvensiu. Dėl to tik dar labiau mėgaujuosi tomis akimirkomis, kai galiu ir jį turiu. Ir jį lepinu.

  4. Ji parašė:

    Iš kur čia pirmąsyk tokios nesąmonės. Iš Delfi? A…. :))

  5. Tomas parašė:

    Matomai tas, kas rašė šį straipsnį nežino, kas yra meilė ir jausmai :/ (nieko nesmerkiu, juk žmogui natūralu nežinot dalykų, kurių jis pats nepatyrė)

  6. Mona parašė:

    Elena ir visi kiti, kurie nesuprato mažiau muilo dramų žiūrėkit. Viskas čia teisingai parašyta, vyrai yra medžiotojai ir jei neturalai moteris nesi veikli, tai turi išmokti būti tokia ir ne tik kad nebūt perskaityta knyga, bet turi dar būt ir prirašyta. Aišku jei nori su kokiu statybininku meilę žaist, tai jokių žaislų nereikia. Būna moteris palieka vyrai, jos verkia ir nesupranta kuo buvo blogos, o tuo kad lipšnios tarškalės. Vyrams patinka paslaptingos..

  7. Ausra parašė:

    Labai teisingai Mona, pritariu ir as tau!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.