7 dalykai kurie slopina JO aistrą
0 (0)

Įkyrios sms žinutės, seksualumu pulsuojanti apranga ne retai įkaitina filmo herojų aistrą iki maksimumo. Tačiau kaip viskas vyksta realiame gyvenime? Garsus amerikiečių psichologas teigia, kad vyrai niekada rimtai nežiūrės į moteris, kurios pačios karsis jiems ant kaklo, įvairiausiais būdais bandys atkreipti jų dėmesį ar sugundyti seksualia apranga. Žinoma, keletui minučių tikrai prikaustysite Jo žvilgsnį, tačiau artimesnių ar rimtesnių santykių nevertėtų tikėtis. Taigi, koks moters elgesys, būdo ar išvaizdos subtilybės slopina Jo aistrą?

slopina-aistra

1. Per didelis kiekis makiažo. Dauguma vyrų mėgsta natūralumą, todėl nepagailėjusios nemenko makiažo kiekio an veido, vargu ar sužavėsite patinkantį asmenį. Putlios ir ryškiai raudonos lūpos ar pajuodusių akių efektas tik sukels nesibaigiančių klausimų laviną. Atminkite, saikas ir natūralumas visada nugali.

2. Seksas pagal grafiką. Draugystės pradžioje, ypač, kai antrosios pusės nematote ilgą laiką – įnirtingas sekso planavimas tampa tik didžiausiu pliusu, pakurstysiančiu aistrą ir fantaziją. Tačiau laikui bėgant, seksas pagal grafiką nusibosta, nebe sukelia tokio jaudulio kaip anksčiau. Nesijaudinkite, su tokiomis problemomis susiduria kiekviena pora, tačiau labai pasistengus šių nesklandumų galima išvengti. Ne veltui sakoma, kad geriausi ir įsimintiniausi dalykai nutinka netikėtai, todėl surenkite mylimajam netikėtą ir visiškai nelauktą meilės seansą. Nudžiuginkite intymiomis sms žinutėmis darbo metu, kitaip tariant užveskite jį, o tada susikite drauge papietauti. Tik nuo Jūsų abiejų priklausys, kaip panorėsite išnaudoti laisvą laiką.

3. Išjunkite šviesą. Nors moterys mieliau seksu užsiima tamsoje, norėdamos paslėpti savo trūkumus, kuriuos daugelis tik įsivaizduoja, tačiau vyrams – seksas šviesoje priimtinas ir mėgstamas dalykas. Jie nori matyti mylimosios kūną, stebėti, kaip kinta veido išraiška, kūną užliejus malonumo bangai. Todėl kompromisai šiuo klausimu taip pat nepakenktų. Ką daryti, jei vyras dievina seksą šviesoje, o moteris negali jo pakęsti? Užsidekite keletą žvakių arba įsigykite prietaisą, reguliuojantį kambario apšvietimą ir problema bus lengvai išspręsta.

4. Subraižyta nugara. Filmuose iki kraujo raudonumo žymių nubraižyta nugara, žinoma, labai seksualu, tačiau filmai ir lieka tik filmais, kurių painioti su gyvenimu tikrai nederėtų – teigia vienas garsiausių šalies psichologų. Stipriau suspausti niekas nedraudžia, tačiau įsirėžusios nagų ar pirštų žymės džiaugsmo ar krykštavimų nesukels nė vienam vyrui.

5. Suvaidintas orgazmas. Natūralu, kad norėdamos pamaloninti, kitaip tariant – pasigerinti vyrui, kartais moterys net suvaidina orgazmą, tačiau mielosios, tai tikrai ne šeitis. Jei antroji pusė supras, kad net pačiomis intymiausiomis akimirkomis nesate nuoširdi, ne juokais ims Jumis abejoti. Būkite atvira ir pasakykite, kokie dalykai Jus jaudina labiausiai, o kurie visiškai neįkaitina. Juk atvirumas, pasitikėjimas – už viską svarbiau.

6. Per daug alkoholio. Reklamuojant alkoholinius gėrimus gana dažnai šalia puikuojasi simpatiška, savimi pasitikintis, linksma moteris. Tai tarsi paslėpta žinutė, jog alkoholis asocijuojasi su seksualumu. Tačiau išgėrusios, koordinaciją praradusios moterys netrykšta seksualumu.Veikiau priešingai – ji tampa nepatraukli ir atstumianti. Todėl kiekviena mergina privalo turėti saiką ir žinoti savo ribas.

7. Nesibaigiantys pamokymai. Tikriausiai nė vienas iš partnerių nebūtų labai patenkintas, jei miegamajame girdėtų vien tik nesibaigiančias pastabas, pamokymus. Todėl net jei mylimasis miegamajame nesielgia visiškai taip, kaip Jūs norėtumėte, pačiu intymiausiu metu nepulkite jo kritikuoti. Kitu atveju visa romantiška ir pakyli nuotaika vargu ar ilgai tęsis. Nepamirškite mylimojo pagirti, pasakykite vieną kitą gražų žodį. Juk pagyrimai kiekvienam paglosto širdį.

Šaltinis: balsas.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.