7 patarimai kaip rašyti pirmąjį laišką pažinčių svetainėje
0 (0)

flirtas

Pirmasis laiškas pažinčių svetainėse nulemia viską: kokį įspūdį paliksite patikusiam asmeniui, kaip jis atrašys ir ar iš vis jis panorės atrašyti. Pažinčių svetainės flirtas.lt rinkodaros vadovas Audrius Vrubliauskas sako, kad tai yra pagrindinis įrankis patraukti į save dėmesį ir dalinasi patarimais, kaip jį geriau parašyti.

Atsirinkite, kam rašote
Jūs heteroseksualus vyrukas, o ji ieško merginos? Jūs gyvenate Skuode, o ji Dieveniškėse? Atleisk, vyruti, bet geriau ieškok kitos panelės. Rašykite toms merginoms, kurios turėtų tvirtą pagrindą jums atrašyti. Dailiosios lyties atstovėms ši taisyklė taip pat galioja.

Laiško ilgis
Vieno sakinio yra per mažai, bet pirmajame laiške nereiktų išsiplėsti ir iki vidutinio dydžio romano. Paskaitykite patikusio žmogaus anketą ir atsispyrę nuo joje pateikiamos informacijos parašysite trijų-aštuonių sakinių laišką. Tik nepamirškite užduoti ir vieno-dviejų klausimų.

Originalumas valdo
Tai nereiškia, kad būtina parašyti laišką, kokio pasaulis dar nematė. Jis turi būti skirtas vienam asmeniui. Moterys jaučia, kad laiškas „Labas, gražuole, kaip sekasi? Man patinka tavo akys. Gal susitinkam kavos?“ yra kopijuojamas ir siunčiamas kelioms adresatėms. Skaityti anketas ir rašyti individualius laiškus ne kiekvienas vyras turi kantrybės, bet dėl patikusios damos verta pasistengti, tiesa? Vyrams originalumas ne toks svarbus – jie džiaugiasi, kad iš vis sulaukė laiško. Tačiau net ir jie vertina žinutes, kuriose domimasi jų pomėgiais.

1 laiškas – 1 atsakymas
Gavęs laišką žmogus gali neatrašyti dėl milijono priežasčių. Jokiais būdais nerašykite dar vieno laiško. Pirma, žmogus atrašys, kai turės laiko ir noro – galbūt net po mėnesio. Antra, turėkite orumo. Neatrašė – na ir kas? Yra šimtai žmonių, kurie džiaugsis gavę Jūsų dėmesio. Trečia, atsimenate, kai vaikystėje mama liepdavo saugotis tam tikrų asmenų? Deja, bet siųsdami tuzinus laiškų vienam adresatui atrodote būtent taip.

Apseikime be porno žinučių
Pradėdami bendravimą nesiuntinėkite intymių žinučių. Net ir švelniai gašlių žinučių geriau nesiųskite. Kol su patinkančiu žmogumi nepradėjote intymiai bendrauti realiame gyvenime, šios temos nelieskite. Nebent žmogaus anketoje aiškiai parašyta, kad tokio pobūdžio žinutės yra tai, ko jis laukia. Tuomet – pirmyn!

Būkite „gilesni“
Jūsų laišką gavęs žmogus iškart supranta, kad jis jums yra fiziškai patrauklus. Kitu atveju nebūtumėte net rašę jam. Pirmuosiuose laiškuose dalyti komplimentus – geras žingsnis, tačiau neapsiribokite tik išvaizda. Pagirdami žmogaus vertybes, pomėgius ar gyvenimo būdą parodote jam, kad turite šį tą bendro ir galbūt esate verti pasimatymo.

Kur Jūsų šypsenos?
Pažinčių svetainėse susitinka žmonės, kurie yra vieni ir galbūt jau nebenori tokiais būti. Čia, kaip ir visur kitur, reikia save parduoti ir jei būsite liūdni bei pikti dėl praėjusių santykių, niekas nenorės jūsų „pirkti“. Įjunkite šypseną ir spinduliuokite pozityviais jausmais – tai kelias į sėkmę.

„Dar prieš pradedant rašyti reikia suprasti, kad net parašius tobulą laišką yra didelė tikimybė, kad patikęs žmogus neatrašys. Ne viskas priklauso nuo rašančiojo – patikęs žmogus gali būti prastai nusiteikęs, jis gali būti jau pradėjęs megzti santykius su kitu žmogumi, ar rašantysis yra tiesiog ne jo skonio. Tai yra visiškai normalu ir smarkiai išgyventi dėl neatrašyto laiško neverta. Pažinčių svetainės tuo ir žavios, kad jose „tinklą“ galima užmesti labai plačiai“, – sako Audrius Vrubliauskas.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.