fbpx

8 priežastys vesti sunkaus charakterio merginą
0 (0)


Iliustracija: Clem Onojeghuo / Unsplash

Kai žmonės ieško sau poros – dažniausiai jie nori, kad partneris būtų be trūkumų, na o jei ir bus keli, tai veik nepastebimi ir lengvai toleruojami. Ir todėl jie daro labai didelę klaidą….

Visi žino, koks patogus ir lengvas yra gyvenimas su mergina kuri tiesiog teka pasroviui. Ji nepyksta ir nekelia scenų, nekritikuoja, tik nuolat šypsosi ir linksėdama pritaria. Ji miela ir paprasta. Ji nesikiša į draugo reikalus ir jis gali daryti viską, kas tik jam ateina į galvą.

„Kito tipo“ merginos yra komplikuotos. Jų netenkina esama padėtis ir jos nori turėti tai ko nusipelno. Jos turi savo nuomonę, bendro gyvenimo kartu viziją ir iš savo partnerio reikalaus daugiau. Kartais jos puola aistringai ginčytis tiesiog visai netinkamu metu, nes joms rūpi, nes jas tai jaudina.

Pasyvus ir nemotyvuotas vyras ar tiesiog berniukas pasirinks paprasto tipo merginą. Jis nenori dėl kažko sunkiai dirbti ar labai stengtis, įskaitant ir santykius. Jam nepatinka, kai kažkas prieštarauja ar meta iššūkį.

Bet tikras vyras žino, kad sudėtingo būdo mergina – geriausias pasirinkimas. Kartais gyvenimas su ja yra tiesiog nepakenčiamas, bet tik todėl, kad ji siekia paties geriausio. Jei vyras sugeba tai įžvelgti ir deramai priimti, santykiai bėgant laikui tik gerės ir taps vis tvirtesni ir tvirtesni.

Štai tokio tipo merginą derėtų vesti. Daugelis vyrų turbūt pagalvos, kad visa tai puiku, bet išties yra ne visai tai, ko jie norėtų. Ir su tuo galima sutikti, tačiau jei pati mergina jums patinka – gyvenimas niekada nebus nuobodus. Tokia mergina neleis apkiausti ir nusiraminti, su ja jūs pasieksite gerokai daugiau.

Sudėtingo charakterio merginos yra labiau emocionalios, gebančios mąstyti kūrybingai ir analitiškai. Jas dažnai vadina „beprotėmis“ arba „kalėmis“ (arba „išprotėjusiomis kalėmis“, pagerintas variantas), bet niekas jūsų taip nemylės kaip jos, su tokia aistra.

Niekas jūsų taip neįkvėps sekti savo svajonių. Su „sudėtingo tipo“ mergina galėsite pasinerti į gilius filosofinius pokalbius, kurie iškels naujus klausimus ir leis kritiškai permąstyti daugelį savo pažiūrų ir įsitikinimų. Ji bus įžvalgesnė už jus daugelyje vietų. Su ja nebus lengva, bet ir nebus nuobodu.

„Paprasta“ mergina mąstys paprastai. Gyvenimas su ja bus ramus ir tolygus, ji su viskuo sutiks, nebus sunku. Tokio tipo merginą daugiausiai turbūt ir įsivaizduoja vyrai.

Tačiau, jei jūs norite paties geriausio, išplėsti savo protą ir galimybes, veskite sudėtingo būdo merginą. Taigi, kaip nuspręsti, jog sutiko tinkamą?

  1. Ji retai jums sako tai, ką norite girdėti, ir galiausiai paaiškėja, kad ji visgi buvo teisi. Veskite tokią merginą!
  2. Ji reikalauja, kad ją gerbtumėte. Veskite tokią merginą!
  3. Ji gali kalbėti su jumis apie politiką, net jei jos nuomonė skiriasi nuo jūsų. Veskite tokią merginą!
  4. Jos akys žiba kalbant apie visą eilę įvairių dalykų. Veskite tokią merginą!
  5. Ji neleidžia jums švaistyti savęs ir rūpinasi jūsų talentais. Veskite tokią merginą!
  6. Ji verčia jus tobulėti kasdien. Veskite tokią merginą!
  7. Ji meta jums iššūkius. Veskite tokią merginą!
  8. Ji yra jums lygi arba jus pranoksta. Veskite tokią merginą!

Daugelis vyrų nemėgsta protingų moterų, bet tik tikri vyrai nelaiko to trūkumu ir geba pripažinti tokį žmonos pranašumą. Be abejo, sunkaus charakterio mergina yra tikra rakštis, jums teks ginčytis su ja dėl daugelio dalykų ir jaustis prastai. Tačiau, kaupiantis patirčiai, kaupsis ir išmintis, santykiai gerės ir tokia mergina taps idealia žmona. Todėl, jei jums pasiseks tokią sutikti – saugokite ją, nes tai galbūt geriausias dalykas, koks tik nutiks jūsų gyvenime.

Pagal Lauren Skirvin / elitedaily.com
© Callot/BSIP/Corbis

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

29 Responses

  1. SD parašė:

    tai gal ne sudetingo budo, o tiesiog save gerbianti mergina? kas per traktavimas psichologijos puslapyje

  2. Linas parašė:

    Niekada tokia sajunga neatnes laimes santykiuose. Didziausi laimejimai ivyksta tada, kai pasireiskia stipriausios komandos savybes. Du zmones – tai komanda. Tarp ju turi buti supratimas. Va tada prasideda harmonija, o ne kovos ringas tarpusavyje – kas geresnis.

    • :)))) parašė:

      Teisybe :) tik beda ta, kad TIKRU VYRU, vis maziau ir maziau :)

      • Linas parašė:

        Kai isvaikysime is savo minciu nora tureti gerbuvi kito saskaita, tada atsiras ir tu tikru vyru. Beje, kas yra tikras vyras?

        • True... parašė:

          Pritariu Linui, šeimoje pora turi veikti kaip komanda ir vienas kitą suprasti. Jei žmona visada grieš pirmuoju smuiku – vyras praras lygias galimybes, t.y. veikti kaip komanda ir atvirkščiai. Santykiuose turi būti balansas, kitu atveju vienas ar kitas liks nuskriaustas, o tada ir prasideda problemos…

      • Anonimas parašė:

        Melas…Ju yra tik ju nieks nevertina.

      • Anonimas parašė:

        Vyrai prisisitado durne;ais,manjakais,meskuciais..
        o kur tikri?
        ju ir yra ,as laukiu tikro vyro..

  3. Mem parašė:

    Tikrai ne. Nesutinku. Čia išvardinti dalykai, mano nuomone, nėra „sunkaus charakterio” merginų. Padėti kitam žmogui atskleisti talentus? Juk nebūtinai kasdien pyktis, kad atsiskleistų talentai. Sunkaus charakterio mergina – kuriai amžiais viskas netinka, negerai, kai reikia šokti pagal jos dūdelę. Visada teisi? Čia apskritai visų moterų savybė :)
    O vien pykčiais su sunkaus, nesuprantamo charakterio žmogumi, laimingas nebūsi.

    • Anonimas parašė:

      gyvenime šie punktai skamba maždaug taip:
      1. Tu asilas, nekenčiu tavęs.
      2. Tu manęs negerbi.
      3. Tu manęs nesupranti.
      4. Tau aš neįdomi, tau neįdomu ką aš veikiu.
      5. Tu užsiimi niekais, o va Petras…
      6. Tu neuždirbi pakankamai pinigų viskam.
      7. Nenoriu, skauda galvą..
      8. Tu dorai nieko nesugebi, padarysiu pati.

      • link directory parašė:

        Tikra tiesa, moterims nereikia saves iškelti aukščiau saves už vyrą, žinom mes jūsų teises, bet viskam yra ribos.
        Bėje pastebėjau, kad svetainėje straipsniuose (gal ne visuose) labiau palaikomos moterys, greičiausiai todėl, kad moterys rašo straipsnius…

      • Dreamworld parašė:

        Butent! :D
        Turbut visu „tikru vyru” tokia yra svajoniu panele…

  4. MTG parašė:

    Puikus straipsnis! Beje, tokia mergina, jei vyras nebijos jos ir leisis į gyvenimo nuotykį su ja, geriau pažins save ir žymiai daugiau patobulės kaip žmogus. Žinoma, tuo pačiu ir daugiau pasieks. O kad meilė bus gilesnė ir su žymiai daugiau atspalvių, tai čia jau tikrai!

  5. Anonimas parašė:

    As tai pritariu, gal kai kurie skaitytojai ne visai tinkamai supranta straipsni, todel ir atrodo kad raso apie kazkokia pabaisa su kuria tikrai nebus gerai gyventi, bet…..

    1. Mergina turi savo nuomone ir nebijo jos issakyti.
    2. Daug merginu yra kurios tikrai saves negerbia, ir joms tinka nors ir jas musa, ar elgiasi kaip tik nori, o jos atsako tik „bet as ji myliu….”
    3. Protingas zmogus moka diskutuoti bet kokia tema ir pasilikti prie savo nuomones nekisant tos nuomones kitam.
    4. Turi pomegiu kurie kelia aistra, nera apatiska..
    5. Palaiko antra puse ir skatina tobuleti, domisi ir pastebi gebejimus.
    6. Tiesiog visi mes turime tobuleti kiekviena diena, kazka ismokti naujo
    7. Tie issukiai nereiskia kad piktybiskai, tiesiog zaidimo formoje, lazybos ar dar kazkas… Manau smagu yra kartais „iskelti issukius”
    8. Yra sakoma kad santuoka bus vykua tik tada jeigu partneriai bus vienas kitam lygus, jeigu vyras baiges magistra, tai gerai kad ir moteris butu panasaus issilavinimo, jeigu vyras kaimo alkoholikas, tai ir moteris be aukstojo issilavinimo. Jeigu labai skiriasi zmonij paziuros, auklejimas ar „lygis” tada santuokos ilgai nesitesia

    • Komentatorė parašė:

      Bet šie punktai nėra sunkaus charakterio merginos bruožai, tai tiesiog save gerbiančios, turinčios pomėgių, „normalios“ merginos bruožai (nors kas yra „normalus“ taipogi kiekvienam savaip). Straipsnis lyg teisinantis sunkias merginas, lyg būtų norima pasiteisinti, iškelti, kaip buvo rašoma du, kraštutinumai. Taip pat pritariu kad sunkaus charakterio merginos dažnai mato tik savo tiesą, taigi su tokia mergina manau nebūtų taip jau lengva ir „įdomu“, kaip rašoma straipsnyje.
      Poroje manau neturi būti jokių reikalavimų „kad jis mane gerbtų“, tai apskritai turėtų būti suprantamas dalykas visiems žmonėm, vienas kito gerbimas ir pan.

  6. Jonas parašė:

    Dar vienas feministinis paistalas. Viskas labai generalizuota, supaprastinta. Pateikiami kraštutiniai variantai. Arba mergina yra lengvo būdo (be nuomonės), arba sunkaus būdo (visiška dramos karalienė).
    Autorė iškelia antrojo tipo merginą, dramos karalienę, kaip skatinančią tobulėti, skatinančią mąstyti. Tik problema ta, kad dramos karalienė nesiginčija, nediskutuoja logikos ir argumentų kalba, o puola į emocijas. Jos neįtikinsi net ir būdamas teisus – teisi gali būti tik ji. Tokia moteris neskatina tobulėti, o skatina parnešti jai kuo daugiau materialinių vertybių. Net jeigu ji padaro ką nors bloga, vyras turi atsiprašinėti už tai, kad drįso supykti ir jai prieštarauti. Tokia moteris vyrus veda tiktai į kapo duobę.
    Taip pat, autorė naudoja gėdinimo taktiką. Ji supranta, kad geriausia sbūdas priversti vyrus, darti tai ką nori moterys yra juo gėdyti. tam naudojami tokie terminai kaip „tikras vyras”, „berniukas”. jeigu nedarysi tai, ką aš rekomenduoju, būsi berniukas, o ne tikras vyras. Rimtam psichologiniam (kad ir nemoksliniam, o skirtam platesniam žmonkų ratui) straipsnyje neturėtų būtgi tokių manipuliacijos taktikų. Tai yra žema ir kelia šleikštulį.

    • Gedas parašė:

      Taikliai pasakyta

    • Lukas parašė:

      Pritariu Jonui abiem rankomis ir balso stygomis, na 99pr. Gyvenimas su Drama queen poroje sekina emociškai. Nuolatiniai ir begaliniai pokalbiai remiantis vien emocijomis ir priekaištais viską pagardinant ašaromis yra tiesus kelias vedantis į vyro savidestrukciją. Galėčiau nesutikt tik su materialiniais poreikiais, manau ne visada tai tokios moters prioritetų sąraše, dažnai drama reikalinga vardan veiksmo. Bet nepaneigčiau ir kitos tezės, jog gyvenimas su tokia moterimi intensyvus ir įdomus visomis prasmėmis, bet ilgainiui vistiek priešlaikinis infarktas garantuotas…

  7. neringa parašė:

    oi, negaliuuuu… cha cha cha :))))))
    kam, kam, KAM prie straipsnio iliustracija iš reklamos priemonių prieš spuogus?? Ar „sunkus charakteris” automatiškai lemia spuogų ant veido atsiradimą? :D

  8. Vik parašė:

    „Sunkaus budo mergina” pagal straipsni atitinka STRONG WOMAN. Si moteris turi savo nuomone, geba savim pasirupinti, taigi save gerbia. Ji traukia save pirmyn ir siekia tobulejimo, vystymosi. Logiska, kad ji nori antrosios puses, kuri butu panasiam lygyje, kurio nereiktu tempti is paskos, kas is dalies zlugdytu ir pacia moteri. Bukim atviri,kad tokios merginos siek tiek gasdina vyrus. Mielos purkiancios ilgaplaukes be savo nuomones yra lengvesnes gyvenime poroje. Bet tie vyrai/vaikinai, kurie yra ambicingi, manau, pasirinke tokia moteri/mergina bus laimingi ir patenkinti turedami tolygia partnere

  9. Aš irgi esu draugavęs su tokiomis sunkaus charakterio merginomis, ir tikrai nenorėčiau to daugiau. Kartais būna smagu, jos kelia visokias dramas, bet galiausiai tai išvargina.

  10. Donatas parašė:

    Šioks toks „briedas” :D

  11. Jjg parašė:

    Dabar visos kvaileles, kurios sunkaus charakterio, kurios baige profkes arba kirpejuu kursus ir su kuriomis sugyventi neina galvos, kad straipsnis apie jas. Jei jūs turėtumėme stiprų charakterį butumet gerai ir mokslus pasibauge, o dabar jei pykstates du vyrais, tai tiesiog gal kas proto neduota :)) (mačiau, kad FB komentavo daug tokių merginų, kur toli iki čia aprašomo personazo)

  12. tomukutukas parašė:

    MBTI charakterių suderinamumą bandėte? mano galva, tai win win. tik reikia rasti būdą merginą prasukti per testą dar santykių pradžioj, taip subtiliai, ir pažiūrėti, ar jūsiškiai dera. perrašiau komentarą bent 5 kartus, wtf is wrong with me. ar yra merginų norinčių susipažinti? aš ENTJ ir mano emeilas tomukutukas gmail. va ir visas subtilumas.

  13. Greta parašė:

    Tokios nesąmonės jau senai neskaičiau.
    Straipsnis, kuris aiškina, kas yra „tikras vyras”, taip pat moteris suskirsto arba į savo nuomonės neturinčias, arba į isterikes, yra vertas ištrynimo ir autoriaus užblokavimo amžiams.

  14. Petras parašė:

    Tik tikri savižudžiai surizikuos pasimėgauti kokį pusmetį su tokia „išrinktaja”. Barakūdos sinonimas. Ar tokia gali besalygiskai mylėti, jeigu nuolat reikalavimai keliami bus? Gyvenimas labai banguotas. Sėkmė irgi ne amžina. Ar paslydus išties ranką, ar nubėgs pas kitą? Oj joj joj vyre, buvai tikras dabar jau basas. Kitas…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.