8 savaičių Streso valdymo grupė Klaipėdoje
0 (0)

Augant vis didesniam poreikiui ir programos populiarumui, skelbiame naują Dėmesingu įsisąmoninimu (Mindfulness) grįsta Streso valdymo programa Klaipėdoje.

Kokio poveikio tikėtis?

Atlikę praktikas dalyviai pastebi, kad tampa ramesni, labiau atsipalaidavę, juos mažiau trikdo patiriamos problemos bei sunkumai, tampa lengviau susikaupti, valdyti savo laiką, atskirti, kas svarbiausia, efektyviai dirbti. Neretai pagerėja miegas, santykiai su aplinkiniais, sumažėja įtampos sukelti skausmai, mažėja poreikis slopinti stresą žalingais būdais – persivalgant, rūkant ar vartojant alkoholį, pagerėja atmintis, išauga kūrybingumas, sustiprėja imuninė sistema, todėl mažiau sergama.

Ar ši programa veiksminga?

Dėmesingas įsisąmoninimas šiuo metu yra viena sparčiausiai plintančių psichologinių praktikų pasaulyje. Atliekama nemažai mokslinių tyrimų, vertinančių dėmesingo įsisąmoninimo praktikas kaip itin efektyvias bei pritaikomas ne tik gydant įvairius psichologinius sunkumus, bet ir gerinant sveikų asmenų gyvenimo kokybę bei funkcionalumą asmeniniame, profesiniame bei socialiniame gyvenime.

Nuo kovo 27 d. prasideda 8 savaičių mokslu grįsta Streso valdymo programa, kuri padės Jums ne tik geriau suvokti kaip stresas veikia Jūsų kasdienybę, bet leis geriau susitvarkyti su kasdiene įtampa, nerimu bei atrasti daugiau vidinės stiprybės susidoroti su neišvengiamais gyvenimo iššūkiais. Į programą įeina nemokama Dėmesingumo diena gegužės 26 d.

Laikas: 18:15 – 20:45
Vieta: Žvejų g. 2, Klaipėda (National Hotel)
Registracija vyksta iki kovo 24 d. Ją rasite čia
Vietų skaičius ribotas
Investicija į save: 149 eur
Programą veda psichologai psichoterapeutai Julija Gečaitė ir dr. Julius Burkauskas.
Daugiau informacijos:
Facebook renginys | demesingumas@gmail.com | +37069991667;

*MOKYMŲ PABAIGOJE YRA GALIMYBĖ GAUTI LIETUVOS ĮSISĄMONINIMU GRĮSTOS PSICHOLOGIJOS ASOCIACIJOS DALYVIO PAŽYMĖJIMUS

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.