Asmeninis meistriškumas: kaip mylėti save
0 (0)

laime

„Yra tik vienas būdas išspręsti bet kurią problemą – tai meilė sau“.
Louise Hay

Santykiai, praktiškai niekada neišsprendžia vienišumo problemos. Pirmiausia dėl to, kad tuštumos, liūdesio, depresijos ir neapykantos jausmai glūdi pačiame žmoguje, jo paties viduje. Daugelis žmonių kuria santykius, pagrįstus ne tuo, ko jie nori, o labiau kaip atsaką į tai, ką jie suvokia kaip trūkumą, atsaką į tai, ko jiems patiems trūksta. Išorėje jie ieško savęs, sakydami „kai aš rasiu kažką, aš būsiu laimingas, patenkintas ir jausiuosi pilnas(-a)/užpildytas(-a)“.

Kai jie pagaliau užmezga santykius, keletą mėnesių, o gal net keletą metų jie ir jaučiasi taip tarsi būtų užsipildę. Tačiau kai grįžta pirminiai jausmai (nes anksčiau ar vėliau taip nutinka), jie pradeda kitą žmogų kaltinti dėl savo vienišumo, depresijos, neapykantos sau ir savo nelaimingo gyvenimo, ir neretais atvejais netgi gali pradėti nekęsti to žmogaus.

Tačiau tai yra jų pačių baimė, jų skausmas ir jų depresija.

Todėl NIEKAS iš išorės, nei santykiai nei kitas žmogus, niekada neatneš tikros laimės, pilnatvės ar vidinės ramybės jausmo. Kiekvienas žmogus yra savo paties didvyris, savo paties mylimasis/mylimoji, atsakymas į savo paties maldas ir TIKROJI MEILĖ.

Niekas iš išorės niekada nesuteiks jums pasitenkinimo

Ateina laikas kai turi pažvelgti į save, savo paties vidų ir pradėti mylėti KIEVIENĄ savo paties aspektą, įskaitant tamsiąsias ir šviesiąsias savo paties puses. Ateina laikas vertinti ir mylėti savo paties asmenybę; tapti geriausiu savo paties draugu. Atrasti tai, kas maitina jūsų sielą ir pajausti kiekvienos išgyvenamos akimirkos šventumą: pasivaikščioti miške, pasikalbėti su angelais, žiūrėti juokingus vaizdo įrašus gulint lovoje ir pan.

Pradėkite priimti tai, kas jumyse yra dieviška.

Nustokite laukti kažko iš išorės. Jūs patys esate tai, ko ieškojote ir taip ilgai laukėte. Nustokite ieškoti, nustokite reikalauti. Kiekvienas iš mūsų yra laisvas, beribis ir nepriklausomas, atėjęs čia dalintis ir skleisti savo tikrąją esmę buvime kartu. Auginkit save ir klausykite savo vidinio balso. Pažinkit save! Duokit sau viską, ko jums reikia ir ko norite, kol pradėsite suprasti save.

Asmeninis meistriškumas/Saviugda

Jūs niekada nebūsite vieniši, jei iš tikrųjų klausysitės, kvėpuosite, kalbėsite ir jausite savo paties sielą. Jūs turite noriai dalyvauti giliausiuose savo sielos ieškojimuose. Tai reiškia, kad turite pilnai jausti ir išgyventi visas emocijas, pripažinti jas ir paleisti: verkiant, kvėpuojant, šokant ar bet kokiu kitu būdu, kuris jums priimtinas.

Klausykitės savo paties žinojimo. Įneškite pokyčių į savo gyvenimą, pradėdami gyventi pagal savo tikrąjį kelią, kuris tiek jums, tiek kitiems leis jaustis gyviems! Nustokite kaltinti praeitį ir gyvenkite dabar. Raskite savo aistrą ir tikslą, pradėkite mėgautis, kiekviena akimirka, kurią sukuriate. Tai ir yra, rasti savo kelią į save!

Išorėje kuriami santykiai tik tada teiks pasitenkinimą, jei du žmonės ras save ir kai tie du žmonės bus pasiruošę noriai pamatyti, jog jie yra individualios sielos, atėjusios į žemę savo kelionei, savo paties įžvalgai ir savo pačių pamokoms.

Nebijokite būti palikti. Kitas žmogus gali pasilikti su jumis tik laisva valia. Vergas negali būti mylinčiame santykyje su laisvu žmogumi. O du laisvi žmonės, meilės santykyje, gali suteikti sparnus vienas kitam!

Jei jūs mylite žmogų ir jis negali būti laisvas, dėl jūsų baimių, tuomet nustokite bijoti DABAR. Nustokite galvoti apie tai. Nustokite projektuoti savo baimes, praeities skausmus ir prarastas viltis į juos. Parodykite kitam žmogui, kad mylite jį, transformuodami skausmą ir kančią į laimę ir meilę dirbdami savo darbą ir rasdami kelią į save.

Būdami santykyje, nelikite nuošalyje

Tiek sau, tiek kitam leiskite būti laisvu. Leiskite spindėti. Leiskite skristi. Jūs abu esate tas pokytis, kurį pasaulis turi pamatyti. Jūs abu esate „vienas“, kuris gali pakeisti pasaulį, jei seksite savo paties žemiškuoju keliu.

Kitą jūs galite mylėti tik duodami laisvę jo sielai ir nustodami elgtis destruktyviai ar leisdami baimei jus valdyti.

Jei jūsų kelyje yra toks žmogus, tikėtina, kad vieną dieną jūs padėsite jam atrasti ramybę ir saugumą. Daugelis žmonių šiame gyvenime buvo suvesti kartu, dėl priežasties ir tai ne visada yra ta priežastis apie kurią jūs galvojate: pagaliau „padaryti jus laimingą ir patenkintą“. Būtent per šiuos santykius, jums duodama proga skleisti meilę, dėl didesnio savo sąmoningumo.

Tapkite savo paties tikrąja Meile

Tapkite savo paties mokytoju. Melskitės. Medituokite. Verkite. Atsiprašykite savęs ir išlaisvinkite save, atsiprašykite ir padėkokite sau už viską, ką turite ir ko neturite iki šios akimirkos, nes visą tai kuriate jūs. Niekas negali sumažinti jūsų gilios vienatvės. Jūs paprasčiausiai ilgitės savęs. Pradėkite mylėti save.

Apsupkite save sąmoningais žmonėmis, kurie klausosi ir gerbia savo intuiciją. Būkite su žmonėmis, kurių aukštos vibracijos, kurie bendrauja su savąja širdimi.

Šie žmonės suteiks šviesos ir meilės, nes juos žavi jų pačių kelionė ir aistra sau!

Viskas tampa įmanoma, kai randi ir pažįsti save.

„Išauš diena, kai išvysi savo atspindį veidrodyje ir nusišypsosi sau. Išauš diena, kai tavo širdis pradės smarkiau plakti išgirdusi tavo žingsnius prie tavo gi paties durų slenksčio. Pakviesk save vidun. Pavaišink vynu. Ištiesk gabalėlį duonos. Grąžink sau savo širdį. Priimk save iš naujo. Save, tą pažįstamą nepažįstamąjį, kurio dar nespėjai pažinti, atsidavusį tau, mylintį tave visa širdimi visą tavo gyvenimą, pavargusį nuo tavo abejingumo. Nurink nuo lentynų svetimas nuotraukas, padėk į šoną meilės laiškus, romantiškas eiles… Sėsk prie stalo ir švęsk. Švęsk save, švęsk savo gyvenimą. Te pirmas tostas būna už naują, įstabią pažintį“.
D. Walcott

Pagal: thespiritscience.net

Parengė psichologė Renata Kupšytė | Psichologinis konsultavimas Klaipėdoje
Tel.nr.: +370 678 10 589
Foto: Noah Silliman

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

2 Responses

  1. Simona parašė:

    nuostabus straipsnis! vietoj ir laiku,primenantis atsisukti i save,su meile,rupesciu,susidomejimu..❤️

  2. Nerima parašė:

    Žiūriu į veidrodį – ir visada iš jo šypsosi mano mama. Kartais tėvelis. Kartais babytė arba dedelis. Mano meilė sau – jų meilės injekcija?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.