Jei atsiranda žmogus, tai būtinai turintis šeimą arba antrąją pusę
0 (0)

7 Responses

  1. R parašė:

    Nepakomentavote „mažos” detalės kur irgi yra dalis atsakymo todėl nemanau kad pirma pastraipa gali būti teisinga

  2. R parašė:

    Pradėsiu nuo to, kad būdama su draugu jaučiau, kad santykiai vieną dieną baigsis (neįsivaizdavau jo savo vaikų tėčiu), per 3,5 metų buvimo kartu buvo visko, ypač mano nuklydimų.Nepakomentavote \”mažos\” detalės kur irgi yra dalis atsakymo todėl nemanau kad pirma pastraipa gali būti teisinga

  3. Vardas parašė:

    Panasu kad Regina yra gana laisvo elgesio moteriske, sprendziant is to,kad turejo daug nuklydimu i sona draugystes metu, ir kad per 1,5m jau turejo nemazai nuotykiu. Todel nera ko stebetis, kad jos kelyje pasitaiko vien vede arba turintis antras puses,nes geri vyrai iesko geru moteru, tokiu kuriom galetu didziuotis, o ne tokiu, kurios pereja (graziai pasakius) per daug vyru :) Nei vienas geras ir rimtas vyras nenoretu tokios, kuria atsivedus i savo draugu rata veliau suzinotum kad keli is ju yra tureja su taviske reikalu :) sooo…

  4. Specialistas parašė:

    Nuklydimai ir nuotykiai žymi charakterį, būdo savybes, tai kas iš tiesų esi. O papuolimas ant įsipareigojusių vyru žymi tikslus, ir greičiausiai ne savo, o dirbtinai primestus dar vaikystėj (tobuli santykiai, tobula šeima ir t.t.), nes jei jie būtu tikri, būtu ir kitas gyvenimo būdas, 3.5 metų ta istorija nesivilktu.
    ~30 metų laisvas šeimyninis vyras yra labai retas modelis ir šansai kad atitinki tokio vyro pageidavimą, dar menkesni ir greičiausiai su tokiais keliai net nesusikerta. Didesnė tikimybė susitupėję vyrai, turintys ne ką prastesnę praeitį už tavo. Deja dirbtini tobulo vyro standartai tokius nurašo, kaip nepatikimus, netinkamus busimiems vaikams.
    Vienu sakiniu – nuoširdžiai pasižiūri į save ir supranti kokio vyro reikėtu dairytis. Tuo tarpu realiai dairaisi į tuos kurie tik teoriškai atitinka tavo idealą (atrodo rimti šeimos žmonės), o praktiškai tokie kaip tu.

  5. click here parašė:

    As tokioje pat situacijoje, po galais, kas patinka ir ko noriu nerandu, o jau virs 30…

  6. Er parašė:

    Aš tokią idėją turiu: emigruok. Aš pats gyvenu Norvegijoje ir labai akivaizdu kad čia vyrų yra smarkiai daugiau negu moterų (kalbant apie lietuvius). Geresnis tiesiog pasirinkimas būtų :). Plius dar yra šansas nusišaut norvegą vyrą, kas mano supratimu būtų labai neblogas variantas labai daugeliu aspektų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.