fbpx

Audioseminarų ciklas moterims „Kaip rasti SAVĘS vertą vyrą?“
0 (0)

Esate vieniša arba nepatenkinta esamais santykiais? Kartais skundžiatės draugėms, jog „Lietuvoje gerų vyrų nėra“? Arba, dar baisiau, „visi vyrai kiaulės“? Kartais ieškote pasiteisinimų: „neturiu vyro, nes esu ….“ ir čia galima sudaryti begalinį sąrašą: negraži, per sena/per jauna, per kvaila/ per daug protinga, per aukštas/žemas išsilavinimas, per mažai/daug uždirbu, stora/per liesa, Lietuvoje vyrų nėra/ gyvenu ne Lietuvoje, o čia normalių vyrų nėra… Tačiau visgi atsiranda moterų, kurios sutinka puikius vyrus. Kuo jos kitokios?

Pradžia vasario 6 diena.

Praktikumo metu sužinosite:

  • Kodėl vis dar neturite savo svajonių vyro?
  • Kaip „paruošti vietą“ tinkamam vyrui šalia savęs?
  • Kur ieškoti tinkamo vyro?
  • Ar reikia vyrą „medžioti“?
  • Koks moters elgesys atbaido tinkamus vyrus?
  • Kokios dažniausios priežastys, trukdančios susirasti vyrą?
  • Kaip tapti moterimi, tinkančia savo svajonių vyrui?
  • Kokias vidines sielos žaizdas turite išsigydyti, kad su vyru jaustumėtės gerai?
  • Kokios Jūsų vidinės kliūtys neleidžia kurti gražių santykių? Ir kaip jas įveikti (daug su tuo dirbsime praktiškai)?
  • Kokie būna vyrų ir moterų tipai, jų privalumai ir galimi trūkumai?
  • Kai jau sutiksite TĄ NUOSTABŲJĮ, ar manote, kad jūsų „darbas“ jau atliktas???

Kam šie audioseminarai tinka?

  • Vienišoms moteris (netekėjusioms ar išsiskyrusioms);
  • Nuolat pritraukiančioms „ne tuos“ vyrus;
  • Moterims, nuo kurių vyrai greit pabėga;
  • Nepatenkintoms savo santykiais ir norinčioms juos pataisyti;
  • Nepatenkintoms savo santykiais ir svajojančioms apie skyrybas.
  • Nežinančioms, ko galima norėti iš SAVO vyro?
  • Norinčioms sužinoti kaip aiškiai išsakyti SAVAM žmogui savo norus, kad jie būtų išpildyti!

Kam netinka? Toms, kurios:

  • nepasiruošusios keistis;
  • norinčios sužinoti „kažką naujo“ ir nieko nedaryti;
  • ir taip žino ką daryti, bet padirbės su savimi vėliau, nes dabar neturi laiko;
  • norinčioms priežasčių ieškoti tik išorėje;
  • su jomis viskas gerai, tik joms kažkodėl nesiseka;
  • turinčioms tvirtą įsitikinimą „aš tokia esu ir man neįmanoma/nenoriu keistis“.

Audioseminarų temos:

1. Kokio vyro noriu? Kodėl aš jo dar neturiu?
2. Tobulų nebūna, yra tik tinkami. Kokie būna vyrai ir moterys? Asmenybių tipai, jų privalumai ir trūkumai. Idealios poros. Ar tokios egzistuoja?
3. Kaip tapti moterimi, tinkančia svajonių vyrui? Kokias vidines kliūtis turiu įveikti? Kaip paruošti erdvę geram SAVAM vyrui?
4. Mano „paveldėtos“ problemos. Santykiai su tėvais ir jų tarpusavio santykiai. Kaip tai atsiliepia mano gyvenime?
5. Kur ieškoti tinkamo SAVO vyro šeimyniniam gyvenimui? Ar reikia vyrus ,,medžioti“ ar geriau ramiai laukti, jei bus lemta pats susiras. Kokie įsitikinimai veda į niekur?
6. Kaip atpažinti ar tai tinkamas vyras? Kieno geriau klausytis renkantis SAVO vyrą? Proto ar širdies? Kokie išbandymai reikalingi, kad nepabėgtų SAVAS žmogus.
7. Kaip išlaikyti SAVO žmogų šalia? Koks elgesys tinkamas sprendžiant, kylančias problemas. Kaip išlaikyti romantiką ir aistrą? Ką daryti, kad būtų žiūrima ta pačia kryptimi?
8. Kaip tapti vienintele ir nepakartojama MOTERIMI SAVAM vyrui? Esminės klaidos, dėl kurių įvyksta skyrybos. Ištikimybės svarba santykiuose. O kada visgi yra geriau padėti tašką santykiuose, nei juos tęsti?

Seminaro lektorės:

Psichologės, turinčios skirtingas patirtis, tačiau atradusios SAVO vyrus. Ar mums „tiesiog pasisekė“? Nebūtinai. Šeimose mes taip pat susiduriame su sunkumais, pastebime savo ribotumą, tobuliname save ir savo santykius. Puikiai žinome, kad santykiai nėra tas dalykas, kuris tiesiog atsitinka ir tęsiasi iki gyvenimo galo. Mums dažnai tenka konsultuoti moteris, norinčias rasti tinkamą vyrą, taip pat poras ar šeimas. Pastebėjome, kad nors žmonės yra skirtingi, jų problemos – panašios. Taip ir gimė šis audioseminarų ciklas.

Asta Petrauskienė. Psichologė, NLP praktikė, Eneagramos meistrė. Domisi minčių ir žodžio įtaka gyvenime, pasąmonės galia. Šeimyninę laimę sukūrusi iš antro karto. Pirmoje santuokoje padariusi daug klaidų, daug dalykų nežinojusi, nesupratusi, galvoje turėjusi daugybę „voratinklių“ (klaidingų bei ribojančių įsitikinimų). Šiame saviugdos kelyje išbandžiusi tiek feministinį, į vyrus iš aukšto žiūrintį bei daug reikalaujantį požiūrį, tiek kraštutinai „vyriškai vediškąjį“, kuriame akcentuojamas moters nuolankumas, paklusnumas, pataikavimas, nepastovėjimas už save ir nieko iš vyro nereikalavimas. Supratau ir patyriau, kad tiesa slypi kažkur per vidurį.

Gintarė Jurkevičienė. Psichologė – psichoterapeutė. Su savo vyru susipažinusi gana anksti, vos 19 metų. Ištekėjusi už pirmosios meilės. Per tą laiką išsilaisvinusi iš jaunatviško maksimalizmo, ilgainiui supratusi, kad „teisi“ nebūtinai reiškia „laiminga“, kad tobulinti pirmiausia reikia ne vyrą, o save, augti kartu santykiuose, pereinant visas krizes ir iššūkius, ieškoti galimybių, kaip laviruoti tarp savo interesų ir šeimos poreikių.

Vitalija Mikutaitienė. Psichologė – psichoterapeutė. Ištekėjusi tradiciškai „teisingame“ amžiuje, būdama 26 metų ir pasirinkusi antrąją pusę 4 metais vyresnį vyrą. Kas yra labai netoli mokslininkų laikomo idealiausio poros amžiaus skirtumo – 4 metai 4 mėnesiai. Pasirinkimą nulėmė sutapusi pagrindinė vertybė – šeima, panašus požiūris į gyvenimą ir žinoma meilė. Santuokos kelyje būta visko, tačiau išmokta, kad vis tik dėl gerų santykių reikia stengtis abiems ir, svarbiausia, kalbėtis ta pačia kalba apie tuos pačius dalykus. Labiausiai tikinti teorija, jei laiminga moteris, tai laiminga visa šeima. O kad moteris būtų laiminga, jai negalima turėti puikybės nuodėmės – visus namų ruošos darbus ir visą vaikų auklėjimą užsikrauti sau.

Vieno įrašo trukmė – 1,5 val., įrašus gausite kiekvieną trečiadienį, taip pat bus testai, praktinės užduotys, namų darbai. Per tas aštuonias savaites atsakysime į jūsų užduotus klausimus, ir, gavusios klausiančios moters sutikimą, pasidalinsime su visomis dalyvėmis (juk panašių klausimų gali kilti visoms).

Audioseminarų kaina:

120€ įsigijusioms audioseminaro kuponą iki sausio 15 d.
140€ įsigijusioms audioseminaro kuponą iki sausio 25 d.
Pilna kaina 160 eurų.

Pokyčiai prasideda nuo mažų žingsnelių. Padarykite pirmąjį jau dabar!
Informacija ir registracija: mpkcentras@gmail.com

,

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.