Aura-Soma® – Tai stebuklingos durys į save per spalvas
0 (0)

Spalvos yra viena seniausių pasaulio kalbų, o gydymas spalvomis, kristalais ir aromaterapiniais aliejais buvo praktikuojamas nuo senovės. ,,Mes esame spalvos, kurias renkamės, ir šios spalvos atspindi tikruosius mūsų poreikius“, – rašė Vicky Wall 1984 metais sukūrusi spalvų terapiją.

Aura-Soma iš lotynų kalbos išvertus reiškia šviesos kūnas. Kiekviena spalva yra šviesa, turinti skirtingą bangos ilgį, dažnį, kuris tiesiogiai sąveikauja su žmogaus energetine sistema.Tai unikalus metodas, kai per spalvas turime galimybę pamatyti savo sielą, prisiliesti prie giliausių asmenybės dalių, įvardinti savo talentus, šešėlines puses, ligų priežastis ir jas transformuoti, sustiprinti pasitikėjimą savimi, įgauti įkvėpimą. Spalvų seansas leidžia pažinti save ir rasti atsakymus, ieškant savo gyvenimo kelio, norint susigaudyti santykiuose, vidiniuose išgyvenimuose ar tiesiog išspręsti sunkumus, esančius dabartiniame gyvenimo etape. Susitikimo metu klientas išsirenka keturis buteliukus, kaip savo vidinio pasaulio atspindžius, iš spalvotojo orakulo, kuriuos vėliau terapeutas, pagal esančią diagnostinę pozicija, ,,perskaito”.

Aura-Somos® gaminiuose susitinka trys galingos energijos – spalva, kristalai ir aromatai. Šios puikiai viena kita papildančios sudėtinės dalys subalansuoja tris esybės aukštus – kūną, protą ir sielą.  Po spalvų skaitymo seanso klientas kartu su terapeuto pagalba išsirenka terapinį rinkinį tolesniam naudojimui, kurio pagrindiniai gaminiai yra balansinis aliejus, kvintesencija ir pomanderis, leidžiantys tęsti vidinę transformaciją, subalansuoti energetinę čakrų sistemą ir į savo gyvenimą įnešti dar daugiau sąmoningumo, išminties, džiaugsmo ir spalvų!

Aura-Somos® konsultacija – tai nepaprastai malonus ir kartu labai gilus būdas susitikti su savimi ir savo sielos spalvomis. Tai nepamirštama kelionė! Tai raktas į naujo, spalvoto pasaulio matymą!

aura-soma

Spalvų skaitymo seanso trukmė – 2 val.
Kaina – 100 Lt

Registracija: +370 686 16068
Daugiau informacijos: http://www.eiksutekme.lt/

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.