Dėmesingumu grįsto streso valdymo praktinis seminaras
0 (0)

informacijaMaloniai kviečiame Jus į dėmesingumo dieną skirtą visiems, baigusiems arba šiuo metu lankantiems 2 dienų arba 8 savaičių dėmesingumu grįsto streso valdymo programą.

Renginio organizatoriai: Estetinės medicinos klinika „Jaunatvės namai”.
Seminarą ves: psichologė Giedrė Žalytė.
Renginys vyks: 2013 m. lapkričio 23 d., šeštadienį.
Vieta: „Grata” viešbutis, Vytenio g. 9, Vilnius.
Registracijos pradžia – 9.30 val., seminaro pradžia 10 val., pabaiga – 17 val. Į seminaro laiką taip pat įeis pietų pertrauka, kurios metu dėmesingai valgysime.

Prašytume atvykti apsirengus patogiais, judesių nevaržančiais drabužiais bei turėti kilimėlį, tinkamą atlikti dėmesingiems judesiams (neturintiems savo kilimėlio, keletą jų mes paskolinsime).

Užsiėmimų metu atliksime įprastas praktikas, įeinančias į 8 savaičių dėmesingumu grįsto streso valdymo programą, taip pat supažindinsime su keletu naujų praktikų. Visos dienos užsiėmimas – tai puiki proga atgaivinti ir įtvirtinti 8 savaičių kurso metu įgytus dėmesio valdymo įgūdžius, sustiprinti motyvaciją savarankiškai praktikuotis, skirti dėmesio sau ir savo psichologinei gerovei.

Seminaro kaina: 89 Lt. Atsiskaityti galima pervedant nurodytą sumą į UAB „Jaunatves namai” sąskaitą Nr.LT827300010125149241 (Swedbankas) arba grynaisiais pinigais prieš seminarą. Užsiregistravusiems ir sumokėjusiems iki lapkričio 18 d. imtinai kaina – 79 Lt. (į kainą įeina pietūs viešbučio kavinėje).

Registracija (būtina!) tel.: (8 610) 3 13 10 arba el. paštu inga.simaitiene@jaunatvesnamai.lt iki lapkričio 21 d.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.