Dailės terapija ir kūrybinė ekspresija emocijoms išreikšti
0 (0)

Kviečiame atvykti ir dalyvauti patyriminiame – kūrybiniame 5 užsiėmimų cikle „Dailės terapija ir kūrybinė ekspresija emocijoms išreikšti“.

Užsiėmimai vyks 5 ketvirtadienio vakarus iš eilės (18.00 – 21.00 val.). Užsiėmimų datos: lapkričio mėn. 16 d., 23 d., 30 d. ir gruodžio mėn. 7 d., 14 d.

Užsiėmimai – praktiniai ir patyriminiai, kurių metu bus taikomi dailės terapijos metodai.

Dailės terapija yra laisvas ir spontaniškas dalyvavimas kūrybos procese, kuriame nereikia turėti piešimo įgūdžių ar išmanyti dailės technikų. Kuriant dailės terapijos metodų pagalba, spontaniškai panyrame į savo vidinį pasaulį ir atrandame tai, kas išties svarbu…

Atvykite ir iš arčiau susipažinkite su dailės terapiniu aspektu!

Kiekvienas savo viduje išgyvename įvairiausias emocijas. Jos dažniausiai būna susijusios su kasdieniu stresu, įtampa, nerimu dėl ateities ar gyvenimo prasmės ieškojimu. Neslėpdami savo jausmų, adekvačiai juos išreikšdami, išvengiame emocinių „sprogimų“. Veiksmingas būdas įveikti savo vidines įtampas, nesuvoktas emocijas ar nerimą – susidurti su visu tuo akis į akį! Šiam procesui puikiai tinka dailės saviraiška ir dailės terapijos metodai. Spontaniškos kūrybos metu piešinio autorius turi galimybę išsivaduoti iš jį kankinančių emocijų, jausmų, prisiminimų, nuoskaudų… Ir visa tai saugiai išgyventi.

Įrodyta, kad tiek dailė, tiek, kūryba, tiek meninė saviraiška gali būti ypač svarbi fizinei, psichinei ir dvasinei sveikatai palaikyti bei atkurti. Na, o savęs pažinimas – tai gyvenimo prasmės atradimas ir vidinių galių atkūrimas.

Renkama uždara iki 10 dalyvių grupė.

Viso ciklo kaina: 105 Eur /5 užsiėmimai (įskaičiuotos visos reikiamos priemonės).

Registracija patvirtinama pervedus 25 Eur avansinį mokėjimą į studijos sąskaitą (likusią sumą – 80 Eur bus galima sumokėti atvykus pirmojo užsiėmimo metu):
Mūsų rekvizitai mokėjimui iš anksto:
VšĮ SAVĘS PAŽINIMO IR SAVIRAIŠKOS STUDIJA
Įmonės kodas: 303011485; a.s LT957044060007887398

Užsiėmimų vadovė: Dainora Skrabulienė – edukologė, dailės didaktikos specialistė, dailės pedagogė, dailės terapijos praktikė, baigusi specialiąją programą Lietuvoje „Dailės terapijos metodų taikymo galimybės“ bei Maskvos pozityviųjų technologijų ir konsultavimo institute pabaigusi kvalifikacijos kėlimo programą „Meno terapijos metodai, skirti psichologiniam konsultavimui, socialiniame – pedagoginiame darbe ir sveikatos apsaugos srityje” . Taip pat – šios kvalifikacijos kėlimo programos organizatorė Lietuvoje. Dainora jau 14 metų dirba pedagoginį darbą, veda dailės saviraiškos ir dailės terapijos užsiėmimus vaikams bei suaugusiems. Taip pat – viena iš VšĮ „Savęs pažinimo ir saviraiškos studijos” įkūrėjų, nuolat besidominti savęs pažinimu bei asmeniniu augimu, visas įgytas žinias praktiškai taikanti savo darbe ir asmeniniame gyvenime. Dainora – sertifikuota „Eneagramos” (unikalaus savęs ir kitų pažinimo metodo) meistrė, savo darbe naudojanti projektyvią psichologinę metodiką – metaforines asociatyvines kortas (šios metodikos mokėsi pas pirmtaką, OH kortų serijos leidėją, psichoterapeutą Moritz Egetmeyer (Vokietija)). Dainora – Lietuvos Meno terapijos asociacijos narė, Vilniaus Geštalt terapijos instituto studentė.

Vieno užsiėmimo trukmė: 3 val. (18.00 – 21.00 val.)
Adresas: Vytenio g. 10, Vilnius (atskiras įėjimas iš kiemo pusės).

Registracija vyksta el.p.: pazinimas.saviraiska@gmail.com, tel. pasiteirauti 868444109 (facebook’e)
Daugiau informacijos apie dailės terapijos seminarus rasite čia: pazinimassaviraiska.weebly.com

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.