Dailės terapijos seminarai su prof. Liudmila Lebedava iš Maskvos
0 (0)

Kviečiame Jus į DVIEJŲ DIENŲ DAILĖS TERAPIJOS seminarus su gerai Lietuvoje pažįstama prof. Liudmila Lebedava iš Maskvos.

Seminarų tema „Dailės terapijos metodai ir transformaciniai resursai“:
I diena: „Asmeninė transformacija ir dailės terapijos metodai“
II diena: „Šeimyniniai santykiai: transformaciniai dailės terapijos metodai, tyrinėjimas ir terapija“

Seminarai vyks Vilniuje – š.m. spalio 27 – 28 d. (10.00 – 16.00 val.). Galite rinktis dalyvauti viename arba dviejuose seminaruose.

Seminaras skirtas dideliam specialistų ratui – visiems, besidomintiems meno terapija ir meno terapijos metodų taikymu: praktikuojantiems psichologams, psichoterapeutams, pedagogams, meno terapeutams, menininkams, įvairių švietimo sričių specialistams bei visų šių sričių studentams. Taip pat seminare laukiami visi norintys geriau pažinti save, atskleisti bei vystyti savo asmeninius resursus. Kviečiame dalyvauti visus, kuriems yra svarbus profesinis augimas bei savimonės didinimas asmeninės terapijos kontekste.

Dviejų dienų seminaro programa remiasi meno terapijos transformacinių resursų tyrinėjimu ir praktiniu pritaikymu skirtingose aplinkose. Ši dviejų dienų seminaro programa suteiks Jums galimybę įgyti patirties didinant meninį kūrybiškumą, saviraišką, savianalizė bei suteiks žinių, kaip suteikti psichoemocinę pagalbą sau ir kitiems sudėtingose gyvenimo situacijose. Seminarų metu mokysitės pažinti ir valdyti emocijas, optimizuoti tarpasmeninius santykius darbe ir šeimoje, atrasti asmeninius resurus bei gerinti gyvenimo kokybę apskritai.

Pirma diena (šeštadienis (10.00 – 16.00 val.): 6 akad. val. – numatoma pietų/poilsio pertrauka). I tema: „Asmeninė transformacija ir dailės terapijos metodai“

Emocinis persijungimas – meno terapijos metodai savianalizės, savimonės, įsisąmoninimo, teigiamos transformacijos didinimui bei savo patirties priėmimo stiprinimui. Šio seminaro metu kalbėsime „socialinės etiketės“ ir „savirealizuotos pranašystės“ temomis. Pažinsite meno terapijos darbo metodus, skirtus darbui su akivaizdžiai stipriomis ir “aštriai“ išgyvenamomis emocinėmis būsenomis. Trumpas seminaro temų aprašymas:

  1. Autorinė intermodalinė meno terapijos technika „Kelionė po aktualių išgyvenimų labirintą“. Teoriniai technikos aspektai – „atsisveikinimo” ir „atleidimo” teorija (E. Kübler-Ross, F. Perls, R. Enright, K. Estes, F. E. Vasilyuk), idėjos ir įsivaizdavimas apie „Aš“ įvaizdį, identifikacija, neigiamos patirties silpninimo ir įveikimo mechanizmai.
  2. Meno terapijos metodas „Gyvenimiškų situacijų transformacijos etapai” (vystymosi ir transformacijos metafora: „Kiaušinis – vikšras – kokonas – drugelis”).

Antra diena (sekmadienis (10.00 – 16.00 val.): 6 akad. val. – numatoma pietų/poilsio pertrauka). II tema: „Šeimyniniai santykiai: transformaciniai dailės terapijos metodai, tyrinėjimas ir terapija“

Nauja autorinė meno terapijos technika „Šeimos istorijos” ir dailės terapijos metodas „Mano paveldas”. Šio seminaro metu Jūs susipažinsite su „šeimos erdvės” tyrinėjimo galimybėmis bei simboliniu teigiamo „ateities įvaizdžio” modeliavimu. Seminaro metu turėsite galimybę susipažinti su projekcinėmis meno terapijos technikomis, susipažinsite su diagnostikos elementais naudojant autorines modifikacijas tema „Šeimos piešimas atvaizduose”.

Seminaro vedančioji: LIUDMILA LEBEDEVA (Maskva, Rusija) – pedagogikos mokslų daktarė, žinoma dailės terapeutė, Rusijos valstybinio socialinio Universiteto profesorė, Sostinės profesionio išsilavinimo instituto mokslo srities prorektorė. Darbo sritys – dailės terapijos metodologija, teorija ir praktika. L.Lebedeva yra individualių meno terapijos technikų autorė. L.Lebedeva yra parašiusi daugelį knygų apie dailės terapiją. 2013 metais Lietuvoje buvo išleista viena iš jų – „Dailės terapija: teorija ir praktika“. Liudmila yra parašiusi 160 mokslinių straipsnių, nuolat veda seminarus ir dailės terapijos grupes (Rusijoje, Baltarusijoje, Latvijoje, Lietuvoje ir kt.)., bendradarbiauja su praktinės psichologijos centrais ir institutais bei Australijos, Didžiosios Britanijos, Olandijos ir kitų šalių mokslininkais.

Kaina:

  • Dalyvaujant viename seminare, seminaro kaina: 65 Eur/asmeniui. Registracijos patvirtinimui reikalingas registracijos mokestis (25 Eur) į studijos sąskaitą. Likusią sumą (40 Eur) galėsite sumokėti atvykus.
  • Dalyvaujant dviejuose seminaruose, dviejų seminarų kaina: 120 Eur/asmeniui.
  • Registracijos patvirtinimui reikalingas registracijos mokestis (40 Eur) į studijos sąskaitą. Likusią sumą (80 Eur) galėsite sumokėti atvykus.

Dalyvių skaičius ribotas – tik iki 14 dalyvių, todėl pageidaujant dalyvauti, būtina registracija iš anksto. Registruotis galite el.p.: pazinimas.saviraiska@gmail.com,
tel. pasiteirauti 868444109 (Dainora)

Organizuoja: VšĮ SAVĘS PAŽINIMO IR SAVIRAIŠKOS STUDIJA
Adresas: Vytenio g. 10, Vilnius (atskiras įėjimas iš kiemo pusės).
Dalyviams bus išduodami dalyvių pažymėjimai (1 seminaras – 6 akad. val.).

Seminaras vyks rusų k.

Mūsų rekvizitai registracijos patvirtinimui:
VšĮ SAVĘS PAŽINIMO IR SAVIRAIŠKOS STUDIJA
Įmonės kodas: 303011485
a.s LT957044060007887398

Daugiau informacijos apie dailės terapijos seminarus rasite čia: pazinimassaviraiska.weebly.com, renginys facebook’e.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.