Dr. Hannah Whitney (JK) 3 dienų psichoterapijos mokymai
0 (0)

Dr. Hannah Whitney (JK) 3 dienų mokymai: Atvejo formulavimas psichoterapijos pagrindu. Socialinis nerimas paaugliams ir jauniems žmonėms. KET adaptavimas asmenims su neurovystymosi sutrikimais.

Š.m. balandžio 12-13-14 d. mokymus ves garsi, patyrusi ir puiki lektorė, dirbanti ir vaikų bei paauglių, ir suaugusiųjų sveikatos psichologijos srityje, sulaukusi puikių lietuvių klausytojų vertinimų, dr. Hannah Whitney (Readingo universiteto KET mokymo programos vadovė).

Dr. Hannos Whitney žinios psichoterapijos srityje labai plačios ir gilios. Dėstydama ji ne tik visada labai praktiškai bei išsamiai pateikia tiesiogiai su dėstoma tema susijusias žinias, bet ir suteikia papildomos, labai praktiškos ir konkrečios informacijos kaip dirbti su įvairių problemų turinčiais vaikais.

Mokymai vyks šiomis temomis:
• 2019 m. balandžio 12 d. (penktadienis) – “Atvejo formulavimas psichoterapijos pagrindu”. Mokymo diena bus skirta ir suaugusiųjų, ir vaikų bei paauglių psichoterapijai.
• 2019 m. balandžio 13 d. (šeštadienis) – “Socialinis nerimas paaugliams ir jauniems žmonėms”. Mokymas vyks remiantis Clark ir Wells modeliu bei Clark protokolu, todėl mokymo metu daug naudos gaus ne tik vaikų ir paauglių, bet ir suaugusiųjų psichoterapeutai.
• 2019 m. balandžio 14 d. (sekmadienis) – “Kognityvinės ir elgesio terapijos adaptavimas asmenims su neurovystymosi sutrikimais (tame tarpe turinčiais autistinio spektro sutrikimus arba dėmesio hiperaktyvumo sutrikimą)“. Mokymas bus skirtas darbui ir su vaikais bei paaugliais, ir su suaugusiaisiais.

Mokymai yra Įvadinio psichoterapijos (KET) mokymo dalis.
Bus vertimas į lietuvių kalbą.
Atkreipkite dėmesį – šį kartą mokymai vyks Palangoje, viešbutyje „Palangos žuvėdra“ (Meilės al. 11).

Mokymų kaina:
• Įvadinio psichoterapijos kurso absolventams bei Dėmesingu įsisąmoninimu grįsta KET kursantams ir absolventams: 3 dienos – 129 eurų, 2 dienos – 95 eurai, 1 diena – 55 eurai.
• Kitiems: 3 dienos – 159 eurai, 2 dienos – 119 eurai, 1 diena – 69 eurai.
Sumokėjusiems už mokymus iki š.m. balandžio 1 d. taikomos papildomos nuolaidos: 3 dienos – 30 eurų, 2 dienos – 15 eurų, 1 diena – 7 eurai.

Informacija teikiama tel. +370 602 50142, +370 616 53444 arba el.paštu info@psichoterapija.info.

  • Informacija apie registraciją:
    Į mokymus/renginį būtina užsiregistruoti iš anksto elektroniniu būdu iki š.m. balandžio 5 d., užpildant registracijos formą, kurią rasite paspaudę šią nuorodą https://goo.gl/forms/xNOmoM8ttnkL8vaH2
  • Registracijos patvirtinimą gausite el. paštu, kurį nurodysite registracijos metu.
  • Sąskaitos išrašomos, pagal registracijos formoje pateiktus rekvizitus.

Jeigu renginyje/mokymuose negalite dalyvauti, turite pranešti el.paštu: info@psichoterapija.info arba žinute į telefoną (+370) 616 53 444, ne vėliau nei 5 dienas (120 val.) iki renginio pradžios, pranešus vėliau, pinigai negrąžinami.

Kontaktai:
Rašykite: info@psichoterapija.info.
Skambinkite: +370 616 53444, +370 602 50142, +370 610 31301.
www.psichoterapija.info – informacija apie mokymus specialistams – Neuromedicinos institutas
Draugaukime FACEBOOK paskyrose: Kognityvinė elgesio terapija & Mindfulness LT & Šiuolaikines psichologijos ir psichoterapijos centras.

,

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.