Drąsios tėvystės įgūdžių programa
0 (0)

Drąsios tėvystės įgūdžių programa – tėvų grupė skirta tėvams, norintiems geriau suprasti savo vaikus.

Baigę mokymus įgysite praktinių įgūdžių kaip lengviau ir su mažiau įtampos spręsti kasdieniame tėvų gyvenime iškylančius iššūkius: vaikas neklauso; jo migdymas trunka ilgai ir yra varginantis; nenoras tvarkytis; vaiką ištinka isterijos viešose vietose ir daug kitų panašių situacijų, kurių sprendimas atima labai daug jėgų. Tai gali būti įveikiama paprasčiau ir mes pasiruošę pasidalinti savo žiniomis ir įgūdžiais. Drąsios tėvystės programoje mokysimės praktiškai spręsti tokius ir panašius klausimus, dėl to gerės jūsų šeimos narių savijauta bei tarpusavio santykiai.

TĖVŲ GRUPĖ – tai tėvystės įgūdžių lavinimo grupė parengta pagal NANI WIRTH (A. Adlerio individualiosios psichologijos institutas Šveicarijoje, Ciuriche) programą, bendradarbiaujant „Individualiosios psichologijos institutui“ bei „Pažinimo medžio“ mokyklai.

Programos trukmė – 10 praktinių kassavaitinių užsiėmimų, kurių kiekvienas turi savo temą, o tėvai aktyviai praktikuoja grupės metu gautas žinias namuose. Praktinė nauda – pagerėję tėvystės įgūdžiai, savijauta ir atsakyti klausimai.

Tėvai, pabaigę „tėvų grupę“, turės galimybę:

• Gauti supervizinį palaikymą per grupines supervizijas, vykstančias 1 k./mėn. po programos pabaigimo (įgūdžių užfiksavimui);
• Galimybę gauti individualias supervizijas;
• Pirmenybę stojant į „Pažinimo medžio“ mokyklą, kadangi tai yra mokykla, taikanti išgrynintus individualiosios psichologijos metodus savo darbe.

Grupė skirta IKIMOKYKLINIO AMŽIAUS (0-7 m) vaikus auginantiems tėveliams;

DAUGIAU INFORMACIJOS IR REGISTRACIJA ČIA: https://goo.gl/mvhokJ
Renginys facebook’e>>
Programos kaina – 200 EUR (vieno užsiėmimo kaina – 20 EUR)*. Mokama už visą programą iš karto. Dalyvių skaičius ribojamas (iki 15 žmonių grupė).
Galima atskirai mokėti už įvadinę paskaitą (30 EUR) ir po jos apsisprendus dėl dalyvavimo apmokėti likusią sumą už programą*.

*Praleidus vieną ar daugiau užsiėmimų, pinigai nėra grąžinami. Esant daugiau nei dviem praleistiems mokymams, grupės vadovas svarsto ar narys gali tęsti toliau programą, nes mokymai yra tęstiniai, o grupė – uždara.

Kilus klausimams maloniai kviečiame susisiekti su programos vadovu Virginijumi Varkaliu (tel.: 8*605 87470, el.p.: v.varkalis@gmail.com)

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.