Draugauju su vaikinu pusantru metų, o jis nebeklauso manęs
0 (0)

4 Responses

  1. Одинокий Волк parašė:

    kas seksas nezinot jaunimas,ka jau kalbeti apie meile ,dar ateis tas laikas

  2. domas parašė:

    Perskaičius įrašo pavadinimą iškart pagalvojau: ir ačiū dievui kad neklauso, nes ne jis turi Tavęs klausyt, o Tu jo. Nesi niekad draugavus su biču kuris tik Tavęs ir teklauso? Pabandyk, nepatiks, bet tą ir pati žinai. Teko matyti tokių porelių, norisi verkt pamačius. Čia buvo apie pavadinimą.

    Apie patį klausimą, kuris mano nuomone nesusijęs su pavadinimu, panašu kad vaikinas žioplys – jo amžiaus buvau toks pats, nežinojau ko nori moterys (haha, lyg dabar žinočiau) :)) Labai gali būt kad ir Tu jo nesugebi sudomint, gal esi namisėda ir nieko neveikianti? Tokie klausimai dažnai būna užklausti gan vienapusiškai, dėl to sunku atsakyt. Tau atrodo kad jis kaltas, o jam atrodo atvirkščiai, manau iš jo toks pats klausimas būtų visai iš kitos pusės.

    Pagalvok, gal pati per daug zirzi, meluoji, manipuliuoji ir „galvą skauda”? Aš negaliu žinot iš trumpo aprašymo kas ir kaip iš tiesų yra.

    Bet viena aišku, jis šaunuolis, kad neklauso, jei tai proto ribose (iš trumpo aprašymo negaliu matyti)

    • Asta parašė:

      Domai, kas tau sake, kad moteris turi klausyt vyro? Ir kastaves cia klause patarimo? Is tavo pasisakymo vien kaltinimai merginai ir vaikino pateisinimas…Eik tu svilpt, atsirado cia išmintingas psichologas…MOKYKIS MOTERIS GERBT, JEI DAR NEIŠMOKAI…Man gėda tavo paistalus skaityti.

  3. Prašmatnas parašė:

    Apie kokias meiles gali kalbėti vaikai? Nejuokinkit :)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.