EMOCINĖ PUSIAUSVYRA: seminaras su Veet Mano (JAV)
0 (0)

Emocijos, tai vienas didžiausių iššūkių, su kuriuo susiduria šiuolaikinis žmogus, pasaulinio garso terapeutas, meditacijos mokytojas, TV projekto „Ekstrasensų mūšis” laimėtojas Veet Mano (JAV), patyriminio ir praktinio seminaro metu „Emociju pusiausvyra” suteiks įrankių kaip pagaliau susitvarkyti su emocijomis!

veet-mano-nuotrauka

Emocijos – akivaizdžiausia mūsų gyvybinės energijos, jos tėkmės išraiška. Tačiau toli gražu ne visas emocijas mes laikome priimtinomis, nuo pat ankstyvos vaikystės esame pratinami skirstyti jas į geras ir blogas, tas, kurias norime jausti, ir tas, kurias slepiame, gniaužiame.

Nuslopintas pyktis, liūdesys, nusivylimas, agresija ir kitos „neigiamos emocijos” ima kaustyti mūsų kūną, mes imame nebejausti ir „gerųjų emocijų” – apskritai nieko.

Pasaulis ima atrodyti pilkas, be skonio, be energijos. Mes vadiname tai depresija. Kartais nuslopintos emocijos prasiveržia pačiais įvairiausiais ir toli gražu ne pačiais priimtiniausiais būdais: ligomis, emociniais sutrikimais, nevaldomais pykčio priepuoliais, santykių problemomis ir pan.

Šiame seminare mokysimės atrasti natūralią savo emocijų tėkmę, išmokti jas suvokti ir saugiai išreikšti, atrasti gyvybingumą ir gyvenimo džiaugsmą.

Seminaras vyks kaimo turizmo sodyboje!

Laikas: 2016.12.02, 11 val. – 2016.12.04, 18 val.
Informacija ir registracija:
Tel.  +370-615 12763 (Danutė/Sarani) | meileskelias.lt
El. paštas – info@meileskelias.lt 


AUM meditacija su Veet Mano (JAV)

Visus, norinčius susipažinti su pasaulinio garso terapeutu ir meditacijų mokytoju Veet Mano bei išbandyti unikalią ir galingą meditacijos techniką, kviečiame į ypatingą vakarą meditacijos centre Vilniuje (2016.11.30). Plačiau >>

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.