EMOCINIO, IMPULSYVAUS VALGYMO IR ANTSVORIO PSICHOLOGINĖS KOREKCIJOS PROGRAMA
0 (0)

Kviečiame į naują EMOCINIO, IMPULSYVAUS VALGYMO IR ANTSVORIO PSICHOLOGINĖS KOREKCIJOS PROGRAMOS UŽSIĖMIMŲ CIKLĄ KAUNE, kurį ves gydytojas psichoterapeutas med. dr. Julius Neverauskas ir sertifikuota įsisąmoninimu grįstos psichologijos programų instruktorė, įsisąmoninto valgymo mokytoja Eglė Adomavičė.

Programa skirta asmenims:
• Kurie turi psichologinių problemų, susijusių su valgymu ir maistu;
• Kuriuos vargina emocinis ir/arba impulsyvus valgymas;
• Kurie turi antsvorį ir pripažįsta, kad jo kilmė didele dalimi yra psichologinė arba emocinė;
• Kurie nesėkmingai laikėsi įvairių dietų;
• Kurie nori išlavinti savo intuityvaus, subtilius poreikius tenkinančio valgymo įgūdžius.

Ko bus mokomasi programos metu?
• Aiškinsimės, kas slypi po emocinio, impulsyvaus valgymo elgesiu ir antsvoriu.
• Mokysimės tarsi plaukti ant savo „troškimų, susijusių su maistu ir valgymu, bangų“.
• Mokysimės tvarkytis su trigeriais, lemiančiais emocinį, impulsyvų valgymą ir antsvorį, sveikesniais/brandesniais būdais.
• Mokysimės tenkinti savo tikruosius, po emociniu, impulsyviu valgymu slypinčius poreikius.
• Užmegsime brandesnį, geranoriškesnį, atjaučiantį santykį su savo kūnu ir savimi pačiais.
• Bus daug praktinių užsiėmimų, kurių metu mokysimės reflektuoti, valdyti valgymo procesą bei jo metu kylančius psichologinius fenomenus ir tuo mėgautis!

Ko programoje nebus?
• Dietų ir jų laikymosi

Kokios psichologinės intervencijos naudojamos programoje?
• ŠI PROGRAMA REMIASI ŠIUOLAIKINĖS PSICHOLOGIJOS IR PSICHOTERAPIJOS (KOGNITYVINĖS IR ELGESIO TERAPIJOS, ĮSISĄMONINIMU GRĮSTOS PSICHOLOGIJOS, DIALEKTINĖS ELGESIO TERAPIJOS, PRIĖMIMO IR ĮSIPAREIGOJIMO TERAPIJOS, KŪNO TERAPIJOS BEI SCHEMŲ TERAPIJOS) PASIEKIMAIS. Naudojamos:
◦ Kognityvinės ir elgesio terapijos praktikos, padedančios reguliuoti svorį ir didinti psichologinę pusiausvyrą ir atsparumą. Praktinis darbas ir įgūdžių ugdymas.
◦ Įsisąmoninimu (mindfulness) grįstos metodikos ir praktikos intuityvaus ir sąmoningo valgymo ugdymui. Praktinis darbas ir įgūdžių ugdymas.
◦ Emocijų reguliavimas ir valgymo psichologinė kontrolė naudojant dialektinės elgesio terapijos metodus. Praktinis darbas ir įgūdžių ugdymas.
◦ Maisto pasirinkimas, fiziniai pratimai taikant psichologines intervencijas. Praktinis darbas ir įgūdžių ugdymas.
◦ Kūno terapijos intervencijos santykio su savo kūnu ir kūno valdymo korekcijai. Praktinis darbas ir įgūdžių ugdymas.
◦ Psichologinės asmens stiprybės ir jų panaudojimas siekiant sureguliuoti mitybą ir kūno svorį. Praktinis darbas ir įgūdžių ugdymas.
◦ Kitos psichologinės intervencijos ir praktikos (atjautos praktikos ir kt.)
Praktinių mokymų ciklą sudaro:
• Įvadinis užsiėmimas (neprivalomas, tačiau labai rekomenduojamas). Įvadinį užsiėmimą, kuriame bus išdėstyta žmogaus psichologijos ir valgymo psichologijos pagrindai ir ką galima padaryti, kad gyvenimas keistųsi norima linkme ves dr. Julius Neverauskas. Užsiėmimas vyks š.m. kovo 16 d. 18-21 val. Įvadinio užsiėmimo medžiaga viso kurso metu nebus kartojama ir nesidubliuos. Už įvadinį užsiėmimą mokama atskirai – 19 eur.
• Dešimt vakarinių 1 val. 45 min. trukmės užsiėmimų 1 kartą per savaitę pirmadieniais nuo 17.30-19.15 val. arba nuo 19.30-21.15 val. šiomis dienomis: kovo 23 d., kovo 30 d., balandžio 6 d., balandžio 20 d., balandžio 27 d., gegužės 4 d., gegužės 11 d., gegužės 18 d., gegužės 25 d., o dešimtas užsiėmimas vyks rugsėjo mėn., tikslų laiką suderinsime mokymų metu. Šių užsiėmimų kaina – 199 eur.

Norintieji dalyvauti programoje pirmiausiai kviečiami atvykti į privalomą nemokamą įvadinę konsultaciją su įsisąmoninimu grįstos psichologijos programų mokytoja, įsisąmoninto valgymo mokytoja Egle Adomaviče. Jeigu konsultacijos metu paaiškėja, kad šie užsiėmimai netinka, konsultantė informuos apie kitus galimus problemų sprendimo būdus.

Mokymai vyks Kaune, Šiuolaikinės psichologijos ir psichoterapijos centro patalpose, Tvirtovės al. 90A, II aukštas (tik įėjus į medicinos centro NEUROMEDA vestibiulį po dešine laiptai į antrą aukštą).
Grupėje iki 10 dalyvių, pirmenybė bus teikiama anksčiau užsiregistravusiems.

Registruotis kviečiame užpildžius šią formą: https://forms.gle/QMT65YbhDAdjEaDq9 arba el.paštu info@psichoterapija.info .
Dėl papildomos informacijos galima skambinti tel. 8 602 50142, 8 616 53444.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.