Emocinis valgymas ir asmeninis santykis su maistu
0 (0)

emocinis_valgymas

Turbūt ne kartą esate atsidūrę stresinėje situacijoje, kai jaučiatės nuliūdę, kaip „paguodos“ prizu apdovanojate save papildomu skaniu kąsneliu….. Tuo tarpu tas iš pažiūros nekaltas kąsnelis nusėda nepageidautinose vietoje, ateityje sukeldamas dar didesnes nepasitenkinimo bangas ir pasekmes. Taigi spęsdami vieną problemą maisto pagalba susikuriame naujas…

Gera žinia – galima to išvengti. Lekštės turinį galima išmokti kontroliuoti bei atskirti jį nuo emocijų. Kad ištirptų tie keli nepageidaujami kilogramai vertėtų griebtis ne alinančių trumpą efektą lemiančių dietų, o paprasčiausiai atpažinti kada ir kokioms emocijoms kylant renkamės valgyti, nežiūrint į tai, kad vos prieš kelias minutes baigėm vakarieniauti.

Kartu su psichologė Rosita Kanapeckaite užsiėmimo „Emocinis valgymas ir asmeninis santykis su maistu“ metu mokysimės:

  • atpažinti savo valgymo įpročius ir kokioms emocijoms esant kiekvienas renkamės maistą.
  • įsivardinti sau kokius konkrečius produktus renkamės esant vienai ar kitai emocijai.
  • rinktis alternatyvius tvarkymosi su emocijomis būdus.

Po užsiėmimo Jūs gebėsite atskirti emocinį alkį nuo fiziologinio ir žinosite kaip pasitikrinti kas Jus skatina valgyti, o tada jau Jūsų valia rinktis – gabalėlis šokolado, skambutis draugei ar manikiūras namuose.

2.5 val. mokymų kaina 28 Eur (96,68 Lt).

Artimiausi „Emocinis valgymas ir asmeninis santykis su maistu“ mokymai vyks kovo 27 d., 17.30 val. Registruokitės DABAR parašydama elektroninį laišką su vardu ir telefonu į registracija@motersmokykla.lt.

www.motersmokykla.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.