Festivalis „Mandala“ 2015
0 (0)

Festivalis „Mandala“ 2015 liepos 24-26 dienomis (nuo 17.30h penktadienį iki 19.00h sekmadienį)

MANDALAFestivalis „Mandala“ – tai trijų dienų renginys gamtoje, propaguojantis sveiką gyvenimo būdą. Sveikatingumą mes suvokiame platesniu, holistiniu, požiūriu – tai ne tik kūno, bet ir žmogaus vidinio pasaulio, jo emocijų, santykių su žmonėmis bei sielos sveikata.

Linkime, kad žmonės jaustųsi laimingi, tobulintų savo asmenybę ir gyventų atviromis, taikiomis, šviesiomis ir mylinčiomis širdimis. Tikimės „Mandalos“ festivaliu pakviesti visus ir paskatinti artėti prie šio tikslo.

Taigi festivalis „Mandala“ – tai psichologinių ir dvasinių praktikų, netradicinės medicinos ir kūrybos sintezė. Kadangi šiame festivalyje vyks įvairaus pobūdžio užsiėmimai, kiekvienas žmogus, taip pat ir Jūs, turėtų rasti kažką asmeniškai sau vertingo.

Šio festivalio metu galėsite tobulinti savo asmenybę, išreikšti savo emocijas bei dirbti su vidiniais sunkumais visiškai saugioje, supratingai nusiteikusioje aplinkoje, prižiūrimi psichologinių ar dvasinių praktikų instruktorių.Norintys atrasti ir išreikšti savuosius talentus galės dalyvauti meninėse terapijose ir kitose kūrybinėse dirbtuvėse.

Nuostabu tai, kad galėsite maloniai atsipalaiduoti pirtelėje, pailsėti, atrasti vidinę ramybę medituodami, darydami jogos pratimus bei klausydamiesi muzikinės programos. Galbūt net pajusite Dieviškumą savyje ar visoje Visatoje. Mylintys gamtą ir natūralumą turės galimybę pasiklausyti paskaitų apie sveiką mitybą, gydomąsias žoleles bei patys pasigaminti natūralios kosmetikos.

Daugiau informacijos rasite festivalio tinklapyje mandala-festival.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.