Gyvenimo pamokos
0 (0)

9 Responses

  1. Vidmas parašė:

    tai pasibaisetinas paklusnumo kodavimas! Tai apgaule ir melas. Dabartinis pasaulis tikrai nesivysto pagal si koda, jis senai mire! Ir man labai gaila, kad kai kurie zmones uzkimba uz sito kabliuko. Reikia zmogu vertinti pagal tai kiek jis vertas to, ko jis vertas gauti is taves, o tai nera labai paprasta ivertinti. Bet neatkisti kito zando, kai per kita esi gaves, tai kvaila ir apsurdas, o ypac su vagimi, navisiskas briedas. Nuo krikscionybes atsiradimo samprata apie dieva yra iskreipta iki apsurdo. Siuo metu mes turime suprasti tas vertybes, kurios yra realios ir tikros ir viska vertinti pagal tikra situacija, o ne filosofuoti, kai tave apvage, spjauna i veida, pazemina, pastume, visada ir visuomet reikia kovoti uz save! Ir nesvarbu kas pries tave ar paprastas zmogus ar virsininkas, ar prezidentas! Reikia visada duoti atkirti taip, kaip jis nusipelno!

  2. vika parašė:

    pritariu Vidmantui,,,reikia kovoti uz vieta po saule,,,tik stiprieji isgyvena ,,,naturalus atrankos dsnis:)))

  3. rita parašė:

    Vidma ir vika, tai pirmyn i kova…karas be taikos… tik kazin kur taip nusirisim . As uz taiku konfliktu sprendima.

  4. Audrius parašė:

    Pagal ka tu Vidmas sprendi kas ko yra vertas???kas tu teisejas?jei tau dabar pagal visus tuos krikscionybes desnius Dievas tau dabar uzvaziuotu ant taves pagal tai ko tu vertas,gal ir jam atkirti duosi???

  5. vikai parašė:

    tik stiprieji išgyvena ir netikėtai miršta……..

  6. vikai parašė:

    nes jie kovojo,lipo per kitų galvas,traiškė silpnesnius ,išliko stiprūs nespėję to pajusti

  7. Jurgita parašė:

    Jei ką Vidmanto mintyse yra tiesos,bet….manau gal tai kalba daugiau sugrubusi širdis nei protas…..ne viskas šioje rašliavoje taip kaip gyvenime bet manau kartais sveika pakilt virš to juodo žemiškumo…yra posakis :”beskirstydami į kairę ir dešinę nepamirškime kad yra viršus ir apačia(dangus ir žemė)

  8. Cobra parašė:

    Labai keista, kad visi komentavo Vidmos mintis???? Jis budamas piktas ant savo aplinkos nesuprato prasmes. Pradek valytis nuo saves tada viskas atsistos i savas vietas. Skatinu perskaityti dar viena, o gal ir kelis kartus sia istorija!!!

  9. Gvidhard parašė:

    Ne stiprieji išlieka ir nugali, o tie, kurie moka prisitaikyti. Galiu pridurti- yra pozityvūs, turi teigiamą požiūrį, kovoja ir mokosi, myli gyvenimą ir pasiklaiuja Dievu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.