Gyvenimo prasmė: liaukimės ieškoję tai ko nepametėme
0 (0)

10 Responses

  1. Rupesciai parašė:

    Ka daryt, jei ateities nasta per stipriai spaudzia?

    • Tiesiog parašė:

      O kas būtent spaudžia? Ar ateities našta ar mintys apie ateitį? Juk ateitis dar neįvykusi, tai iš kur gali būti našta?

  2. Anonimas parašė:

    Aleliuja!!!! And the truth will set you free!!!

  3. gyvenimo prasme parašė:

    Tai galima sakyti, nesidomėk ir viskas bus gerai, nes kuo daugiau žinai, tuo sunkiau gyventi. Visiškai nesutinku su straipsniu. Jokių gilesnių paaiškinimų. Pvz.: aš šiuo metu labai laimingas, nes man padarė siurprizą draugė. Ir išties šią akimirką aš laimingas + suprantu ir jaučiu, kad labai gera šiuo metu. O toliau kas? Gyvenu iki momento kol vėl tampu laimingas, linksmas, liūdnas, piktas ir tt. Bet kame viso to prasmė? Na sakykim ar vieną dieną ilgiau būsiu linksmas ar trumpiau? Koks skirtumas jei visvien numirsi? Tavęs nebebus. Tai koks pointas jausti akimirką 10 kartų, 100 kartų ar 1000? Arba nuolat. Kuo skiriasi 2 mirę žmonės jei vienas iš jų gyvenime buvo laimingas 120 kartų o kitas 250? abu guli toje pačioje duobėje, o jų kūnai palengva yra. Ir?

    • Gabrielė parašė:

      protingas žmogus:) jau daugybę kartų skaičiau Mokytojo knygą (dar vadinamą karaliaus Saliamono, Biblijoje) ir kiek tik skaitau vis kažką atrandu, bet iki galo neperprantu. tos knygos autorius irgi ieškojo prasmės ir pats viską išbandė savo gyvenimu. tik 12 skyrių, o išminties sudėta begalė. tavo mintys ten iškeliamos. Mok. 1:18; 2:15

    • Sara parašė:

      Didžiausia prasmė yra būti žmogumi: darbas, pinigai, daiktai, pasiekimai, planavimas, ir t.t. nėra žmogiškumas. Mes tolstame nuo savo prgimties, užtat ir kylas prasmės klausimai. Gyvename paviršutinį ir tuščią gyvenimą. Tad svarbu ne kiekybė, o kokybė. Užtenka žmogui būti žmogumi ir jis visada jaus prasmę, ar siaus uraganas ar sulauks dovanų.

      • Algirdas parašė:

        pritariu jums…tik noris pasakyti ir tai, jog tai nėra taip jau lengva, bet kas nelengva, tas juk ir vertę atitinkamą įgauna…
        radikaliai.lt/radikaliai/3721-kuklios-kaimo-kapinaites

  4. Bambukas parašė:

    Kas jums įkalė į galvą, kad prasmė turi būti kažkuo ypatingą, didinga ir kilni. Pakimbat visi ant to vieno kabliuko ir pastringat belaukdami kol ta prasmė pati nukris iš dangaus arba kažkas pasakys, kad tai čia yra gyvenimo prasmė. Gyvenime prasmės yra tiek kiek jos patys susikuriame. Kiti puikiausiai išgyvena ir be prasmės. Tai manau neverta dėl jos sukti galvos. Gyvenkim, džiaukimės kiekviena akimirka, liudekime kai liūdna, patirkime ką norime patirtį.

  5. Trina parašė:

    Kaip suprast, kodėl psichika.eu trina komentarus?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.