Integralus požiūris į vaikų ir paauglių nerimo bei depresijos gydymą
0 (0)

Pasaulinio lygio lektorius prof. Mark Reinecke (JAV) atvyksta į Lietuvą!

Š.m. kovo 16-17-18 dienomis LSMU Įvadinio psichoterapijos kurso (KET) studentams mokymus ves pasaulinio lygio KET specialistas, daugelio garsių knygų ir vadovėlių autorius bei redaktorius, puikus lektorius, visų pirma vaikų ir paauglių srityje (bet ne tik), prof. Mark Reinecke iš JAV.

Mokymų tema „Integralus požiūris į vaikų ir paauglių nerimo bei depresijos gydymą“. Profesorius žada išdėstyti daug praktinių patarimų ir pateikti naujų įžvalgų nuolat besivystančioje srityje.

Kadangi profesoriaus mokymus perkelėme iš Vilniaus į Kauną, atsirado galimybė mokymuose dalyvauti ne tik dabartiniams Įvadinio psichoterapijos kurso klausytojams.

Trijų dienų seminaro kaina – 129 Eurai. Būtina registruotis iki kovo 8 d. čia – https://goo.gl/forms/3Ob0cXL8GAVZSFpH2 arba el. paštu – info@psichoterapija.info. Telefonas pasiteiravimui +370 602 50142.

Mokymai vyks š.m. kovo 16 d., Verslo lyderių centre (BLC), II aukšte, salėje ELIPSE (tikslus adresas: K. Donelaičio g. 62, Kaunas), bet atkreipiame dėmesį!!! kovo 17-18 d. vyks kitoje vietoje – viešbutyje Europa Royale Kaunas, Miško g. 11, Kaunas.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

2 Responses

  1. Studentė parašė:

    Sveiki, gal studentams nuolaidų padarysit? :)

  2. Studentė parašė:

    Arba gal būtų galima dalyvauti ir mokėti už vieną dieną?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.