Intensyvi gyvenimo pokyčių grupė
0 (0)

pokyciu-grupe

Gegužės 31 d., 10-20 val. Vilniuje

Tai 10 intensyvių valandų, kurios gali pakeisti jūsų gyvenimą

Gyvenate tūkstančius dienų ir šimtus tūkstančių valandų, tačiau, ar susimąstėte, kurios iš jų yra tos dienos ir tos valandos, kurios iš tiesų pakeičia visą likusį jūsų gyvenimą?
Ir kiek jų gyvenate iš tikrųjų?

                                                                                                  

„Aš esu chirurgo peilis, ne ligoninės slaugė“ – James Burgess.

Šio mokytojo stilius yra provokuojantis, tiesmukiškas, orientuotas į tiesą, kurią visuomet byloja kūno kalba, ne visada – liežuvis. Dirbti su juo – tai kartais ne visai patogus, tačiau išlaisvinantis ir perkeičiantis patyrimas.

Norintys dalyvauti šioje grupėje turėtų būti pribrendę pokyčiams ir nusiteikę intensyviam emociniam darbui. Tam reikėtų atsinešti labai konkrečias ir aktualias savo gyvenimo problemas ir situacijas.

Darbas grupėje visada būna ypatingas, unikalus.

Kito žmogaus situacijos pamatymas iš šono padeda pačiam pamatyti save ir savo gyvenimą iš kitos perspektyvos, suteikia naujų asmeninių įžvalgų. Grupėje išgyvenamas susitelkimas į dabarties akimirką padeda atskleisti gyvenimo situacijas ir pamatyti jas „čia ir dabar“ besimezgančiame santykyje. O iš kitų grupės dalyvių gaunamas kokybiškas dėmesys tampa gydančiu veiksmu.

Jau 30 metų įvairiose pasaulio šalyse grupes vedantis James Burgess yra sunkiai vienu sakiniu nusakomas žmogus, savyje talpinantis neretai kebliai suderinamus verslininko ir mistiko bruožus:

• Sėkmingas buhalteris, įmonių vadovas ir verslo konsultantas, provokatyvus NLP praktikas ir asmeninio tobulėjimo koučeris, tarptautinės gyvenimo pokyčių sistemos „7 Words“ kūrėjas, konsultuojantis tiek asmeniniais, tiek verslo klausimais.
• Trečią dešimtį metų gyvuojančių Unicorn Camps stovyklų įkūrėjas, Pasaulinės taikos šokių (DUP) vedėjas, rašytojas, astrologas, sukūręs transformuojantį astro-dramos metodą, dvasinius atsiskyrimus vedantis sufizmo mokytojas.

Grupė vyks anglų kalba, pageidaujant – su vertimu į lietuvių kalbą.
Ribotas vietų skaičius: maksimali grupė – 9 dalyviai.

Kaina: 250 Lt dalyviui; sumokantiems iki gegužės 24d. – 200 Lt

Registracija: giedrius@slaminskas.lt, 8 698 40575 (Giedrius)
Daugiau informacijos: www.slaminskas.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.