Jaučiuosi užsiblokavusi
0 (0)

7 Responses

  1. Bit parašė:

    aš irgi jaučiu tą bloką jau kokius 3 metus ir vis bandau suvokt kada jis užgulė, kas nutiko mano gyvenime, kad nebegaliu jaustis tokia, kokia buvau anksčiau. Dažnai apie tai mąstau, tačiau išvados dar nepriėjau. Bandau analizuot savo praeitį, tiksliau paskutinius 3 metus. Tikiuosi, kad atrasiu siūlo galą ir vėl galėsiu pasijusti savimi. Tai va žinok, Milda, tu ne viena tokia. :)

  2. Happy parašė:

    Esu patyrusi kažką panašaus. Ir taip pat su draugu buvau 7 metus, o gyvenom kartu kokius 3-4. Tada mintyse vėlėsi daug visko, labai daug nuoskaudų ir taip pat jaučiausi suvaržyta ir nepatenkinta, kaip gyvenu, vis galvojau, kaio būtų, jei būčiau viena ir atrodė, kad būtų geriau, atsivertų galimybės ir pan. Bet man tapo gaila tų 7 metų ir pradėjau dirbti su savimi, juk tiek laiko kartu, gražaus laiko, tiek kartu nugalėta, išgyventa, ne veltui. Kreikiausi į psichologę, nagrinėjau savo mintis plačiau ir supratau, kad visas blokas, visas blogis slypi mūsų mintyse ir tik nuo mūsų pačių priklauso, kaip pasaulis mums atrodo, tai tas pats kaip su stikline – vieni mato pustuštę, kiti pripildytą. Ir tada atradau visų pirma meilę iš naujo, dabar esulaiminga žmona ir gyvenimas džiugina! Linkiu stiprybės! ;)

  3. holy parašė:

    as taip pat esu jautusis panasiai ir net, turbut, iki siol taip jauciuosi.. tiesa, nustojau kaltinti savo partneri del to, kad jauciuosi „uzsibokavusi”, uzgozta. Prisiimu pati del to atsakomybe, ieskau priezasciu. Po darbo daznai jauciuosi issunkta, uzbokuoto mastymo, kaip darzove:) turiu bedu su skydliauke bet seimos gydytojas pasake kad toks nuovargis galejo atsirasti del patiriamo nuolatinio streso. Cia ir yra kabliukas, mano nuomone, nes nors ypatingo streso mano gyvenime nebera, suprantu, kad niekada nemokejau atsipalaiduoti ir galiausiai praradau savo gyvybines jegas. aksciau irgi maniau, kad draugaujant su savuoju, nustojau galvoti apie savo siekius, apksritai darosi sunkiau kazko siekti. Bet dabar esame susituoke, turime bendru tikslu, nors varikliukas yra jis. as pati prisitaikiau, jis siekia materialios geroves (nors dirbam abu), as jam padedu kuom galiu, isklausau, kartais patariu, padedu atsipalaiduoti, pasirupinu kad nereiktu labai rupintis del namu ruosos. Na o jis ideju generatorius. Gal del ko labiausiai gaila, kad pameciau savo kurybiskuma, bet viliuosi ji dar atrasti is naujo..

  4. Sandra parašė:

    Pagalvok apie tokią mintį – galbūt vengi rimtų įsipareigojimų ir kažkiek esi savanaudiška. Galbūt dar nenori kurti bendro gyvenimo, o kiekvieni metai, o dar gyvenimas kartus vis artyn, artyn to veda. O kaip pati minėjai, nežinai ar jis tavo žmogus. Gal tai spaudžia tavo smegenėles, nuo kurio kyla įtampa, stresas ir pan. O dar darbas prisideda. Žinoma, čia tik viena versija, o geriausiai pati žinai kas ir kaip yra. Aš sakyčiau, kad tu kažko bijai ir iš šios baimės kyla viskas, kaip dabar jautiesi. Pagalvok, kokia tavo baimė ir kodėl bijai. Čia slypi atsakymas ir sprendimo būdas :)

  5. "Kolegė" :) parašė:

    Milda, su tokia minčių „užsiblokavimo” problema viena nesi :) Gali būti, kad dar turi kokių nors sveikatos sutrikimų, nes, kaip kita „kolegė” rašė, kad jai prie bėdos prisideda skydliaukės negalavimai, o man problemą „paaštrindavo” dažnai silpstantis kraujas. Bet vėl grįžtam prie atsvaros taško – už save turim priimt atsakomybę ir rūpintis. :)

  6. ? parašė:

    Labas, Milda.
    Dabar jau 2020 metai, įdomu sužinoti, kaip išsisprendė šie tavo nuogąstavimai.
    Šiuo metu, turiu galvoje, ~ 1,5 metų, išgyvenu tą patį; skaitau, o man atrodo, kad aš šį laišką parašiau. Visos tavo mintys man labai pažįstamos.
    Noriu tavęs paprašyti: jei pamatysi mano šią žinutę, susisiekime; lauksiu tavojo komentaro po savuoju.
    P. S. Tikiuosi, kad visa tai išsisprendė ir kad gyveni laimingą gyvenimą.
    Nuoširdžiai,
    Tavo laiško skaitytoja.

    • Skaitytoja parašė:

      Labas, nors nesu Milda, bet susiduriu su panašia problema, nusprendžiau parašyti, nes komentaras rašytas nesenai. Bandau ieškoti informacijos, kas ne taip, ką reiktų keisti, bet kartais jaučiuosi pasimetusi. Gal būtų naudinga susisiekti, nes problema mums vis dar aktuali. Lauksiu atsakymo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.