Jaudinantis susitikimas su savimi
0 (0)

susitikimas

Gegužės 8 d., 18.30 val.

Kviečiame į Jaudinantį susitikimą su savimi, pažadinant meilę sau, priimant ir suprantant save tokią, kokia esu. Gyvenime kiekvienas atliekame tam tikras roles. Moterims jos dažniausiai būtų – mama, žmona, draugė, dukra, darbuotoja. Pastarosios mus įsuka, įpareigoja, nustato tam tikrus lūkesčius ir tame bėgime dažnai nebegalime susivokti, ar tai ką darome iš tiesų mums patinka? Jeigu staiga dienoje atsirastų bent viena laisva valanda – ką aš NORĖČIAU daryti? Ar žinau, kaip save palepinti?

Užsiėmimo metu:

  • Gilinsimės į šiuos ir panašius klausimus: kaip suprantu meilę sau; ar jaučiu, kad tikrai myliu save; kuo pasireiškia mano meilė sau?
  • Atliksime praktines savęs stebėjimo užduotis, padėsiančias geriau su savimi susipažinti.
  • Leisimės į atleidimo, kaip meilės sau išraiškos, kelionę.
  • Atliksime struktūrizuotą analizę: savęs pažinimas, savęs priėmimas, savęs dovanojimas, bei identifikuosime – ką reikėtų tobulinti šiose srityse?

Pasak vakaro lektorės Svetlanos Volujevič – „pilnai, iki galo, vargu ar įmanoma save pažinti, manau tai kelionė, kuri tęsiasi visą gyvenimą. Tačiau svarbu pačiupinėti, kas su mumis vyksta kasdien? Kaip mes dėl to jaučiamės? Ar tai galima keisti, siekiant pilnavertiškesnio gyvenimo?“

Svetlana šiuo metu dirba Vilniaus priklausomybės ligų centre su nuo alkoholio, narkotikų, azartinių lošimų priklausomais žmonėmis. Ilgą laiką, virš 11 m., darbavosi personalo atrankos ir pardavimų srityje, kaip personalo ir projektų vadovė. Daugiau nei šešis metus dirba savižudybių prevencijos srityje, t.y. savanoriauja „Jaunimo linijoje“, kur teikia emocinę paramą telefonu bei internetu, veda kvalifikacinius užsiėmimus savanoriams. Šiuo metu tęsia studijas Geštaltinės psichoterapijos institute „Dialogas“, kur mokosi psichoterapijos.

Susitikime: gegužės 8 d., 18.30 – 21 val., vieta bus patikslinta užsiregistravusioms.

Būtina išankstinė registracija: info@motersmokykla.lt, nurodant vardą, pavardę ir telefono numerį.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

1 Response

  1. tel.nr 862858825

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.