Jis turi draugų ir taip, manau, kad gal kaip draugė jam esu neįdomi
0 (0)

santykiaiKlausimas:

Laba diena, gal galite patarti? Aš per paskutinį skambutį gavau labai keistą dovaną be priežasties (ne visi gavo dovanas iš dvyliktokų) nuo nepažįstamo žmogaus (pamenu jį tik dėl išvaizdos ir žvilgsnio). Gavau dėžę pilną įvairių daiktų, raudoną žvakę biški degintą, sulūžusius akinius, pypkę, dažaus, aplikacijų, cd su dainom apie meilę, eilėraščių rinkinys eilėraščiai parašyti senatvėje apie meilę,jaunystę. Va neseniai perskaičiau knygą. Buvo kriminalinė drama apie nusikaltėlių meilę, ir kaip tik pamačiau atsitiktinai jūsų rubriką, būtų įdomu sužinoti psichologo nuomonę. Nesuprantu kodėl tai gavau, kokia gali būti to priežastis, ar jis iš manęs tyčiojasi, ar draugiškumą parodyt norėjo. Parašiau jam į fb paprasčiausiai padėkojau,tai jis atraše, bet pats netęsė pokalbio. Po dovanos man jis atrodo įdomus žmogus, norėčiau susidraugauti, bet manau, kad jis nenorėtų susidraugauti su manimi, nes jis pats susirašinėjime nerodė noro bendrauti. Gal tai tik beprasmė keista dovana.
Praėjus keletui savaičių po susirašymo. Jis ant sienos pasirašė „kas su manim išeitų į miestą” aš palaikinau ir jis iškarto parašė „nuuuu?????” komentarą. Bet pasimečiau ir paspaudžiau „nepatinka”. Pastaruoju metu tiesiog nėra progų susitikti. Jaučiuosi šiek tiek nepatogioje situacijoje.
Nežinau ar išvis kada bus proga su tuo žmogumi susidraugauti. Jis turi draugų ir taip. Manau, kad gal kaip draugė jam esu neįdomi.

Rima (vardas pakeistas)

Atsakymas:

Sveika, Rima.

Smagu, kad parašei. Dovanos paprastai yra malonus dalykėlis, tačiau kartais, taip nutinka, kad jos sukelia šiokį tokį sumišimą. Taip nutinka, jei tai visiškai netikėta, nelaukta ir sunkiai paaiškinama. Ir nors sukelia keistus jausmus, tai davė šį tą daugiau – naujų santykių galimybę. Tačiau man atrodo, jog save apkrauni nereikalingais klausimais ir pasvarstymais. Juk gyvenimas dažnai dovanoja daug visokių progų ir kartais tiesiog reikia būti spontaniškam ir leisti pažiūrėti kas iš to išeis.

Jeigu galite ir norite bendrauti pirmyn, neturite tam laiko, taip ir sakykite. Jaučiate, jog vaikinas nenori bendrauti, ar Jūs jam nereikalinga – paklauskite. Neesate tikra ar Jus domina tokie santykiai – palaukite. Laikas išsprendžia kai kurias problemas.

Tad linkiu palikti nerimą už durų ir būti savimi.
Sėkmės!
Psichologė Audronė Salygienė
El. paštas: audrone@vitadelux.lt, mb. 863097797
vitadelux.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

3 Responses

  1. Anonimas parašė:

    Sveiki, Turiu tokia problema,tokia kokios niekada neturejau. Amzinai vaidenasi, kad man mergina neistikima, visur kur tik beeiciau. Pavyzdziui vakar, ji nuejo i toleta bare, as likau prie stalo, negrizo ilgesni laika. Vakar apie tai negalvojau, bet siandien atgamines ir pagalvojes pradejau mastyti, kad ji su kazkuo buciavosi ar net mylejosi kur uz kampo. Taip pat ryte palikau miegancia ja savo lovoje, gyvenu su kambarioku, isivaizduoju, kad ji permiegojo su juo. Apskritai niekada nebuvau pavydus, ar paranoiskas.Kas man darosi? ar reiktu nutraukti bendravima ? Nenoriu tokiu santykiu, kai turiu nervuotis kiekviena akimirka ir galvoti kaip ji mane apgaudineja. Taipat tai vercia mane tureti nepilnavertiskumo kompleksa.. Bet tuo paciu si mergina yra man labai brangi ir nenoreciau jos prarasti.

  2. Pasiūlymas parašė:

    Visų pirma, tai turėtum pats rimtai pasišnekėti su mergina ir viską išsiaiškinti.

  3. Džošas parašė:

    Anonime, gali būti, kad tu je nerealiai myli. Ir dabartinė tavo didžiausia baimė yra iš tikrųjų, kad kone labiausiai ko bijai netekti savo gyvenime tai yra ji…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.