Kaip būti geriausiu vyru? 11 patarimų, kaip to pasiekti.
0 (0)

laiminga-pora

Kiekvienas vyras norėtų pasigirti geriausią žmoną, kaip ir kiekviena moteris svajoja apie geriausią pasaulyje vyrą. Nepamiršk, jog jeigu nori, kad tavo žmona tau skaniai gamintų, viską tvarkytų, rūpintųsi, tu ir pats turi pasistengti. Juk daromi geri darbai grįžta dvigubai. Duok žmonai to, ko ji nori, o ji tau tikrai atsidėkos. – skelbia portalas tipy.pl.

1. Būk mielas

Niekam nepatinka arogantiški vyrai. Būk mielas visiems aplinkui, savo žmonai – juo labiau. Būk mielas (bet ne perdėtai), su jos šeima. Būk šiltas, pozityvus, jei pats būsi mielas, tai ir kiti su tavimi elgsis atitinkamai.

Stenkis grįžti namo su šypsena veide. Net jeigu turėjai labai sunkią dieną ar pavargai nuo stovėjimo kamštyje. Nepamiršk, jog tavo žmona taip pat galėjo turėti blogą dieną darbe. O jei ji nedirba, tai žinok, jog darbas namuose bei vaikų auklėjimas tai taip pat labai sunkus darbas.

2. Gerbk savo žmoną.

Pasitikėjimas bei lojalumas yra vienos svarbiausių vertybių santykiuose. Turėk įsipareigojimų bei mokėk juos vykdyti. Nepamiršk, jog prisiekei meilę iki gyvenimo pabaigos. Nepaisant to, dirbi tik tu ar ir tavo žmona, nepamiršk, jog pinigai yra jūsų bendri. Jei žmona nedirba oficialiai, tai nereiškia, jog turi būti be lito kišenėje. Šeimos išlaikymas, aprūpinimas tuo, ko jai iš tiesų reikia – tai yra tavo pareiga.

3. Atsakingas, stiprus

Kiekviena moteris nori vyro, kuriuo visada galės pasitikėti. Kuris visada bus šalia, kai jai to reikės. Palaikyk savo žmoną visur – bendrame gyvenime, kasdienybėje bei karjeros srity. Linksmink bei patark, kai ji yra slogios būsenos galbūt net apimta depresijos. Nenuvertink jos, o priešingai – kartok, jog gali ja didžiuotis, jog ji pasiekė daug ir yra stipri. Suprask jos problemas ir nenuvertink jų, negalvok, jog tik tavo problemos yra rimtos, o jos problemos tėra išssigalvojimai. Nepamiršk girti, džiuginti komplimentais. Būk šalia, kai ji nori išsiverkti ir tiesiog apkabink. Leisk jai pajausti, kad tikrai ja rūpiniesi. Net jei tuo metu, kai ji nori verkti esi toli arba dirbi – tiesiog paskambink jai, pasikalbėk bent trumpai. Grįžęs iš darbo padėk jai sutvarkyti namus, bent šiek tiek prisidėk prie jos darbo. Jai svarbiausia ne tai, kiek tu padarysi, bet tai, kad iš tikrųjų stengsies. Būk jos draugu, vertink jos požiūrius, net jeigu jiems nepritari.

4.Sugebėjimas prisitaikyti

Po daug bendrų santuokos metų pastebi, jog tavo žmona atrodo ir elgiasi visai kitaip nei tada, kai pirmą kartą ją pamatei? Po ilgalaikio sėdėjimo namie su vaikais bei maisto gaminimo žmona gali būti tiesiog pavargusi ir labiau jautri. Tokiu atveju turėtum atlikti daugiau darbų namuose, kad ji šiek tiek pailsėtų.

5. Parodyk pagarbą

Jeigu tikiesi pagarbos iš kitų žmonių, tai ir pats turi elgtis tinkamai. Pagarba yra parodoma bendraujant bei kituose, net menkiausiuose darbuose. Kalba yra ne mažiau svarbi. Kalbėk su ja švelniai, venk bet kokių piktų, negražių, ižeidžiančių žodžių. Geras vyras niekada neįžeidinėja savo žmonos nei viešai, nei būnant tik su ja. Prieš sakydamas, visada pagalvok, nes žodžių gražinti negalima. Nesižavėk visomis gražiomis moterimis, kurias pamatai, verčiau pagirk savąją žmoną. Be to, visais klausimais dėl svečių pasitark su ja. Nori pakviesti draugų? Perspėk ją.

6. Emocijų bagažas

Daug kas iš mūsų turi daug susikaupusių emocijų, tačiau neverta savo praeities neštis į dabartinius santykius. Daug vyrų be galo žavisi savo motinomis arba buvusiomis panelėmis. Blogiausia, kad kai kurie vyrai tai daro savo žmonos akivaizdoje. Niekada nelygink jos su kitomis moterimis. Tai gali lemti ne tik išprovokuoti ne tik didelį barnį, bet ir išsiskyrimą.

7. Komunikacija

Bendravimas tai raktas į tikros santuokos vartus. Kaip vyrai, taip ir moterys laukia iš savo partnerių atvirumo, išsipasakojimo. Moterys vertina, kai vyrai pasako tiesą ir nieko neslepia. Joms geriau karti tiesa, nei saldus melas. Pasistenk kiekvieną dieną atrasti laiko pokalbiui su savo žmona, net jei tai yra tiesiog pietų pertrauka. Visada labai atidžiai klausyk, ką ji tau pasakoja. Net jeigu ji nori išsilieti, papasakoti, koks sunkus gyvenimas ar kokia neskani kava buvo šįryt – išklausyk. Ji tai tikrai įvertins. Be to, stenkis daryti viską, kad tavo žmona juoktųsi kuo dažniau. Linksmink ją, moterims patinka vyrai su humoro jausmu.

8. Meilė iš švelnumas

Kuo dažniau būk švelnus, apkabink, bučiuok ir tieisog džiugink, stebink. Svarbiausia meilę rodyk ne tik tada, kai nori pasimylėti – dalinkis ja kuo dažniau.

9. Saugok ją

Moteris visada nori jaustis saugi. Nori jausti, kad vyras ja rūpinasi ir myli. Tavo žmona turi jausti, jog būdama su tavimi ji yra saugi, nieko jai negali nutikti. Niekas jos nenuskriaus. Ir tu neprivalai būti labai raumeningas. Svarbu ne kūnas, o tavo elgesys. Moteris laukia iš vyro džentelmeniškumo.

10. Duok jai erdvės. Kaip vyras turėtum suprasti, jog tavo žmona turi savų pomėgių, savo gyvenimą. Ji turi savo tėvus, draugus bei pažįstamus, kurie jai yra labai svarbūs. Be to, ji turi savo mėgstamus užsiėmimus, kuriems gali paskirti savo laisvą laiką. Duok jai laisvės.

11. Suteik jai laimės lovoje

Seksas yra vienas svarbiausių dalykų kiekvienoje santuokoje. Geri lytiniai santykiai stiprina ryšį, gerina santykius. Daryk ją laimingą lovoje ir būk jai ištikimas. Jokia moteris netoleruos vyro, einančio į kairę. Nepamiršk, jog gali būti ir atvirkščiai – blogas seksas gali sukelti konfliktus, pykčius ar tiesiog nesusipratimus. Nenuvertink intymaus gyvenimo svarbos.

Parengė Sabina Adamovič
Šaltinis: lrytas.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

3 Responses

  1. Anonimas parašė:

    Straipsnis nuostabus, bet susiraskit kalbos redaktorių.

  2. Kitas anonimas parašė:

    Straipsnis nuostabus, tik surask tokį vyrą

  3. Dar Kitas anonimas parašė:

    Straipsnis nuostabus, tik kad jau ir taip viskas kas surašyta aišku ir be šio straipsnio.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.