Kaip įveikti nesėkmes ir atgauti pasitikėjimą savimi?
0 (0)

4 Responses

  1. Klausimėlis parašė:

    tekstas naudingas, bet kiek kalbos klaidų… Mirga net ir akį rėžia

  2. :) parašė:

    Taip, parašyta kaip turėtume elgtis, bet, manau, kad žmogus jau įpratęs elgtis kitaip, turėtu būti parašyta kas motyvuotu elgtis kiyaip ir kaip reikėtu viso to išmoktu, manau nutikus kažkam, žmogus impulsyviai vertina nesekmes savaip, nemanau, kas po nesekmės, jis prisimins visa šį tekstą ar kiekvieną kart išsitrauks lapuka iš kišenes su šiais patarimas ir skaitys kaip jam elgtis, taip, kad įdomu paskaityti, taip, bet ar tie visi žingsniai isimintini, kad nutikus nesėkmei, jis prisimins juos, ne. Parašyta, kaip turėtu elgtis, o ne kaip išmokt, ko ir trūksta visuose patarimų straipsniuose.

  3. Monika parašė:

    Trumpai ir aiškiai. Neparašyta nieko, ko ir patys nežinom tik dažnai per skubėjimą, rutiną ir baimes užsisklendžiam ir bijom išlyts į dienos šviesą. Viskas čia pritaikoma ir praktiška, jei žvelgsi savimi tikinčiomis akimis. Jei ieškosi aukso stebuklų skrynioje tai taip ir liksi tūnoti tamsoje.
    P.S Patarimas mažiau teorijų, daugiau praktikos. Jei sunku, sukandi dantis ir spiri sau į užpakalį o jei jau ieškai pasiteisinimų, vadinasi mažai nori.
    Cheers😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.