fbpx

Kaip mokytis užsienio kalbų?
0 (0)

Lanzos pask

2015 m. vasario 4 d., trečiadienį, 17.30 val. Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje (Radastų g. 2, 322 kamb.) vyks susitikimas su italų kalbos dėstytoju dr. Stefano Maria Lanza. Renginio dalyviai turės puikią progą sužinoti arba prisiminti, kaip mokytis užsienio kalbų.

Italas S. M. Lanza – VDU Užsienio kalbų instituto italų kalbos dėstytojas, rengęs nemokamus italų kalbos užsiėmimus kauniečiams – šį kartą viena kalba neapsiribos. Bus aptariami bendrieji kalbų mokymosi principai – pateikiama vertingos informacijos, padėsiančios mokytis įdomiai ir efektyviai.

Mokėti užsienio kalbą, gal net ir ne vieną yra šaunu, tačiau galbūt Jums stinga motyvacijos? O gal nežinote, nuo ko pradėti? Tokiu atveju galbūt verta pasvajoti apie artėjančias atostogas ir suplanuoti kelionę į svajonių šalį, kurios kalbą bandysite mokytis su S. M. Lanzos pagalba tiesiog nuo dabar. Nereikia pamiršti, kad kalbų mokėjimas atveria naujų galimybių ne tik pramogaujant, bet ir padeda susirasti perspektyvų darbą.

Visus, ieškančius naujų galimybių ir norinčius išgirsti naudingos informacijos apie kalbų mokymąsi, maloniai kviečiame susitikti su dr. S. M. Lanza bibliotekoje. Renginys nemokamas.

Renginio data: 2015-02-04, trečiadienis
Renginio pradžia: 17:30
Renginio vieta: Kauno apskrities viešoji biblioteka (Radastų g. 2, 322 kamb.)
Renginio plakatas>>

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.