Kaip nuo kalbų pereiti prie darbų?
5 (1)

motyvacija

Nelaukite tinkamo momento, įkvėpimo ar palankaus žvaigždžių išsidėstymo. Tegu jūsų pirmas žingsnis seka natūraliai, be jokių pauzių tarp „nusprendžiau” ir „darau”.

1. Tiesiog supykite
Kažkas nesigauna, jaučiatės it musė voratinklyje? Supykite! Sportinis pyktis suteiks jėgų reikiamam impulsui ir gal būt pavyks užbaigti pradėtą reikalą iki galo. Galbūt jūs esate nepatenkinti savimi ir yra tūkstančiai kitų jus blaškančių faktorių, na ir kas, nustokite švaistyti jėgas tuščiai; suimkite visa kas liko į kumštį ir veikite.

2. Laikas eina
Jei mes būtume pradėję prieš metus, šiandien jau turėtume solidų ir apčiuopiamą rezultatą. Jei mes pradėsime dabar, po mėnesio jau bus į ką pažiūrėti. Jei mes pradėsime rytoj, tai tas rytoj gali nusitęsti iki mūsų gyvenimo galo.

3. Mažiau apmąstymų, daugiau veiklos
Visa dabar jums žinoma informacija jau permąstyta kelis kartus, iš įvairių pusių, o veiksmų vis nėra? Iš šio taško, kuriame dabar esate, greičiausiai daugiau jau nieko ir nepamatysite, imkitės darbo ir penas naujiems pamąstymams ar strategavimams plūstelės it lavina.

4. Žodžiai-parazitai
„Aš negaliu”. „Nežinau nuo ko pradėti”. „Padarysiu vėliau”. Šie žodžiai neturi jokios prasmės, po jais slepiasi tik vienas paprastas faktas, tai, kad jūs išties nelabai ir trokštate imtis ir veikti, kažką keisti.

5. Nustokime dėtis užimtais
Savo aktyvius veiksmus dažnai atidėliojame prisidengdami pernelyg dideliu užimtumu. Pas mus atsiranda labai daug visokių reikalų; va juos nuveiksime, o tada imsimės… Tokiais atvejais visai verta savęs paklausti, o kokia svarba yra to reikalo, kurio mes dabar nedarome?

6. Tinkamas momentas
Viena didžiausių kliūčių kelyje tarp „kalbos” ir „darbų” – tai nesupratimas to, kad nieko išties nereikia, išskyrus tai, kad viską atmestus kibti į darbą. Jei jau pribrendote – užtenka laukti, jokio specialaus signalo nebus, jis jau nuskambėjo jūsų viduje.

Įvertinkite!
[Balsavo: 1 Vidurkis: 5]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.