Kaip pritraukti pinigus ir pagerinti savo gyvenimą?
0 (0)

lavinkis

Jei išgyvenate, kad nesate pasiekusi to, ką pasiekė kiti jūsų bendraamžiai, ir jei jūsų netenkina dabartinė finansinė padėtis ir svajojate apie didesnes pajams, susipažinkite su Lifehack.org pateiktomis įžvalgomis ir patarimais, kaip pritraukti pinigus ir pagerinti gyvenimo kokybę. Sėkmės!

Lavinkitės

Pirmas žingsnis link didesnių pajamų – įgyti tinkamas žinias. Išsilavinimas ir kompetencija konkrečiose srityse atveria daug durų, o tai savo ruožtu padidina galimybes gauti gerai apmokamą darbą.

Vertėtų atsiminti, kad išsilavinimas nesibaigia aukštojo mokslo diplomu – jūs galite mokytis toliau ir baigę universitetą, papildyti turimas žinias įvairiuose kursuose, seminaruose ir konferencijose ir taip kelti savo kvalifikaciją.

Užmegzkite kontaktus

Plėsdami pažįstamų ratą ir užmegzdami naudingus kontaktus, didinate savo galimybes rasti gerai apmokamą darbą su galimybe kilti karjeros laiptais, nes didžiausios įmonės naujų darbuotojų neieško darbo paieškos portaluose – apie vertingus specialistus visų pirma pasiteirauja bendradarbių, draugų ir pažįstamų.

Taip pat verta atminti, kad megzti kontaktus nereiškia tiesiog apsikeisti vizitinėmis kortelėmis, bet ir realų pokalbį, kuris leidžia pažinti žmogų.

Dalinkitės savo žiniomis

Kurkite vaizdo medžiagą, prezentacijas, rašykite tinklaraštį – darykite viską, kad tarp savo srities kolegų jūsų vardas taptų žinomas. Taip pat dalinimasis savo žiniomis ir gebėjimais leis įgyti naują vertingą patirtį ir gerą reputaciją, jei siūlysite reikšmingą turinį. Atminkite, kad konkrečios srities specialistai yra paklausūs, nes iš tiesų gerų specialistų trūksta!

Disciplinuokite save

Norint užsitikrinti finansinę sėkmę, svarbios ne tik žinios, bet ir savidisciplina. Turėkite omenyje, kad kelias į viršūnę nebus nei lengvas, nei greitas, todėl verta apsišarvuoti kantrybe ir nemesti visko po pirmos nesėkmės. Jei būsite atkaklūs ir disciplinuosite save, sėkmė garantuota.

Nebijokite kreiptis pagalbos

Bandyti viską padaryti savo jėgomis yra paprasčiausiai kvaila. Vieni mes niekada nesugebėsime visko padaryti taip gerai, kaip bendradarbiaudami su bendraminčiais, kurie konkrečioje srityje turi ir žinių, ir patirties.

Jei norite pasiekti savo tikslus, atminkite, kad, visko siekiant tik savo jėgomis, sėkmė ateis daug lėčiau, nei tuo atveju, jei nebijosime kreiptis pagalbos, kai jos tikrai reikia, ir išmoksime bendradarbiauti.

Mokykitės iš sėkmės istorijų

Jei norite sulaukti sėkmės ateityje, mokykitės iš praeities pavyzdžių. Skaitykite žmogaus, kuris jus įkvepia, biografiją, atitinkamas knygas, kurios leistų įsigilinti į jus dominančias temas, taip pat nebijokite užduoti klausimų ekspertams ir mokykitės iš jų patirties bei klaidų.

Mokykitės iš klaidų

Nors ir labai protinga mokytis iš aplinkinių klaidų, reikėtų atsižvelgti ir į pačių įgytą patirtį. Jei nesate įgyvendinę nusistatytų tikslų, paklauskite savęs – ką esu padaręs (-iusi), kad juos įgyvendinčiau? Įvertinkite, kokių klaidų padarėte ir kokie veiksniai lėmė sėkmę. Gebėjimas apmąstyti nuveiktus darbus yra raktas į būsimą sėkmę.
.
Parengė: delfi.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.