Kaip suklijuoti sudaužytą širdį ir atgauti vidinę pilnatvę po skyrybų?
0 (0)

3 Responses

  1. Panelė parašė:

    Ačiū Jums. Kol kas nežinau ar jau pasiryžau skyryboms ir bandau priprasti būti viena, ar tiesiog laukiu, kol kažkaip ‘stebuklingai’ praeis sunkūs pykčiai ir susitaikysime. Kaip bebūtų, laikas vienatvėje yra itin naudingas, nes jau jaučiu, kaip imu tobulėti – sportuoju, daugiau skaitau. Net nesigriebiau žalingų įpročių susipykus (kas būdavo anksčiau, perimta iš partnerio..) Imu suprasti, kad esu verta geresnio ir negalima leisti savęs mindyti bei eikvoti neuronų dėl kvailų pykčių, ypač kai tai atsiliepia kopiant karjeros laiptais.. Patariu merginoms nesižeminti, ir kaip tiksliai išsireikšta šiame puikiame straipsnyje – investuoti į save. Tik taip jausimės laimingesnės ir sutiksime Kažką, kas bus mūsų išties vertas.

  2. Džiaugiuosi, kad straipsnyje radote sau naudingų minčių. Nuoširdžiai linkiu kuo greičiau priimti kuo teisingesnį sprendimą, kuris atneš jums tikrą ilgalaikį laimės jausmą ir tikrumą savimi bei santykiais. O investicija į save – visuomet geriausias sprendimas, nes jis visada atsiperka su kaupu. :)

  3. Mikro parašė:

    Labai patiko ne tik dėl jautraus turinio, bet ir dėl sistemingai išdėstytų bei išsamiai paaiškintų etapų… Dažnai pagrindinė paguoda būna be skrupulų – tipo, neišvengiama kančia, kuri praeis po metų ar kelių… arba tiesiog gali apsiskaičiuoti pagal formulę: skausmas = santuokos laikas / 2 :)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.