Kalbuosi su savimi. Ar tai praeis?
0 (0)

4 Responses

  1. Juste parašė:

    Aš taip pat kalbuosi su savimi. Ir jau daug metų, bet man tas netrukdo.. Taip smegenys visuomet yra įjungtos ir labiau lavinasi.

  2. Andrius parašė:

    Mano žmona kalba su savimi . Tai netrukdo mums puikiai gyventi kartu daugybe metų . Tai netrukdo jai būti žavinga ir patrauklia. Gal net suteikia ypatingo žavesio …

  3. Gintare parašė:

    ar tai gali buti sizofrenijos simptomas? domejausi internete tuo, bet taip ir liko neaisku… As irgi megstu padiskutuoti su savimi. Cia graziai tariant. Bet kartais taip uzsimirstu kad tai patampa garsus pokalbis su emocija.. ppvz vienas atvejis: ant mokytojos pykau ir netveriau savyje kaip norejau i akis jai tai pasakyt – isrekt. tai namuose sededama taip uzsimasciau apie tai kad pradejau tai sakyti sienai, myntyse tai buvo zmogus. Esme kad mama pamate ir td taip sutrikau. Nuo tada nerimauju del to kad negaliu visada to kontroliuot. Kadangi net nedidelis nesklandumas su zmonemis mane stipriai nerviskai paveikia tai kad galeciau kontroliuoti save tengiuosi savo gyvenime ivesti harmonija. Nepykti ant zmoniu, nekritikuoti ir tt. palaikyti pozityvu mastyma. Keisti mastyma is esmes.. Rauti priestaringumo saknis is savo asmenybes.

  4. Nesvarbu parašė:

    Man kartais taip nutinka kai su savimi kalbu nes kai bunu susipykusi su žmogumi o kai jo nebuna aš pradedu kalbeti garsai su savimi arba kai repetuoju ka pasakyti jei to paklaustu tiesiok mintyse įsivaizduoju ta žmogu bet pasakyti tam žmogui i akis neišdristu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.