fbpx

Kame laimė?
4 (8)


Iliustracija: pexels.com

Kartą mokinys paklausė išminčiaus:
– Ar tiesa, kad ne piniguose laimė?

Tas atsakė, kad visiška tiesa ir tai įrodyti visai paprasta:
– Už pinigus gali nusipirkti lovą, bet ne miegą; maistą, bet ne apetitą; vaistus, bet ne sveikatą; tarnų, bet ne draugus; moteris, bet ne meilę; namą, bet ne namus; pramogas, bet ne džiaugsmą; mokytojus, bet ne protą. Ir tai, kas paminėta, dar toli gražu ne visas sąrašas.

Įvertinkite!
[Balsavo: 8 Vidurkis: 4]

5 Responses

  1. virginija parašė:

    ..laime…,kai gali priglusti prie ka tik nupjautos zoles ir gerti sodru kvapa iki apsvaigimo…,laime-kai tavo kuna glamoneja svelnios ezero bangos dieviskoje tyloje..laime-kai tu priglundi prie medzio kamieno ir geri visomis kuno lastelemis energija..visa tai jausti,suprasti nieko nekainuoja,tereikia tik atverti savo sielos vartus ir ji prisipildys muzikos,tavo gyvenimo muzikos,jos virpesiuose atrasi ir meile,sekme,”forte”tonuose pajausi skausma,gal isdavyste,,,bet tai gyvenimas,tai preliudija i tai,kad tikru jausmu,zmoniu pirkti nereikia jie tavyje…tik gerai isiklausyk….

  2. kkkkkkk parašė:

    aš šiandien patyriau visišką laime, toki tobula džiaugsmą kad net ašaros birejo. o ji patyriau tiesiog nusipirkusi mp3 grotuva, pamanysite kas cia tokio bet man tas grotuvas buvo 2 metu svajone ir del jo isleidau savo pirmus labai sunkiai uzdirbtus pinigus. ne piniguose laime, o svajoniu išsipildyme, skaitantiems, linkiu geros dienos :)

    • Seselis parašė:

      Idomu Kiek jis turejo kainuoti, jog ieitu I svajoniu sarasa?:)

      • Ginija parašė:

        Neteisingas klausimas :) …nesvarbu kiek kainuoja kazkoks daiktas , daug svarbiau KIEK zmogus gali sau leisti uz ji sumoketi . Gyvenimas jau toks ,kad kai kurie svaistosi milijonais , o kai kuriems ir 100 euru yra labai daug .Ir net neverta kelti klausimo -kurie geresni , protingesni , gudresni ir t.t. , ir pan …Tiesiog kiekvienam zmogui yra skirtas jo likimas

      • Anonimas parašė:

        O gal laime ir del to kad gali megautis muzika! Kodel butinai kiek kainavo..?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.