fbpx

Kas laukia normalaus vyro, kai jis sutinka „toksiškų“ santykių apnuodytą moterį?
0 (0)

santykiai

Sakoma, kad moteriai susitikimas su normaliu vyru tai dovana už prieš tai nepavykusių santykių su įvairiais „herojais“ gausą – savotiška apmokėta išankstinė likimo pateikta sąskaita už būsimą laimę. Tik nelabai suprantama, už ką normaliam vyrui toks nesusipratimas?

Moteris, spėjusi pajausti visą apnuodytų santykių grožį, – būtybė keista, bauginanti, įsitempusi, ir turinti tokius marš-puolimo bet kurią minutę sugebėjimus, kuriais pasigirti gali ne kiekvienas desantininkas, rašo Jelena Potapenko.

Tik štai kai kuriuos kliūtys, su kuriomis tau, normalus vyre, teks susidurti, jeigu tau nepasiseks ir tu pasinersi į santykius su moterimi, kuri daug apie tave, normalus vyre, girdėjo, tačiau matė visai kitą bandomąjį egzempliorių.

Pirmas punktas, jis gi ir pagrindinis – ji nieko iš tavęs nesitiki. Mažą ką tu pasakei, kad atvažiuosi, išspręsi, padėsi, padarysi! Ji tiek kartų tai girdėjo, jog jau įprato praleisti pro ausis bet kokius pažadus. Žadėti, žinai gi, – nereiškia vesti. Ne, ji pati nuvažiuos, išspręs ir padarys. Ir ne tam, kad pabrėžtų tavo nesugebėjimą, o tam, kad nejaustų eilinio nusivylimo. Ji jau spėjo frazę: „nereikia susižavėti, tada neteks ir nusivilti“ padaryti savo gyvenimo kredo.

Nereikia šaukti iš dušo „Galu gale paimk mano telefoną ir atsiliepk į skambutį!“. Jos gyvenime visi telefonai buvo su slaptažodžiais, ir juose buvo saugojamos visos paslaptys (užbraukta) „Santa Barbaros“ melai. Ji prie tavo telefono ir per patrankos šūvį neprieis.

Ir štai kodėl tu vėl nemaloniai nustembi, kai kalbi apie savo darbą, atostogų planus, ir štai tą sunkiai ištariamą „myliu“? Na taip, nešokinėja iš laimės, nešvyti kaip saulutė, geriausiu atveju tyliai nuryja be patikslinamųjų klausimų, blogiausiu – tu stebi kreivą šypsnį su ore bėgančia eilute „Plaukiojom, žinom“.

Įkvėpimas-iškvėpimas ir trinksi lauko durys. Ne, ginčų ir santykių aiškinimosi nebus. Jų jos gyvenime buvo pakankamai. Žodžiai seniai jau nieko nereiškia, ir seniai jau nebaisu, kad viskas gali pasibaigti bet kurią minutę.

Beje, ji tavęs vėl neįspėjo, jog penktadienį susitinka su drauge, o savaitgalį – dirba, kadangi eilinis avralas darbe? Ramiai. Žiūrėk į pirmą punktą.

Greičiausiai, apie pradurtą padangą, pūlingą anginą ir mylimo peliuko mirtį tu sužinosi ne pirmas, ir netgi ne antras. Nereikia piktintis „Kodėl tu man nepaskambinai?“. Nepadės. Tau dar milijoną kartų teks kartoti, jog tau galima ir reikia skambinti, kai jai reikia pagalbos ir palaikymo. Ne, jos niekas kitas, daug svarbesnis ir reikalingesnis nepalaiko. Tiesiog žiūrėk į pirmą punktą.

Ir tai dar ne viskas. Tačiau tam, kad įsijaustum padėtį, to pilnai pakanka.

Ir štai dabar pasakyk man, normalus vyre, kam tau visas šis kordebaletas su scenomis, nepaaiškinamomis įprasta logika? Kam tau šie sudėtingi rebusai ir neramus gyvenimas? Tu ką, mazochistas? Tačiau, jei tu perskaitei iki galo, matyt, žinai atsakymą. Ir aš žinau. Ir užjaučiu. Tačiau ji to verta. Taip, kad sėkmės! Ir tegul tau viskas pavyksta!

Edita Sabaitė | infa.lt
Foto: Thomas Sørensen

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

15 Responses

  1. Justina parašė:

    Labai labai patiko!!! Ištikro tai daugiau padėjo save suprasti, kodėl vienais ar kitais atvejais priimu nesuprantamus sprendimus.
    Milijonas ačiū už puikų straipsnį. :)

  2. Ash parašė:

    Sunkiai suprantamas tekstas

  3. Kęstas parašė:

    Nes JĄ tiesiog myli ir nieko su tuo negali padaryti, nesvarbu, kad JI užnuodyta ankstesnių toksiškų patirčių.

  4. hehe parašė:

    Gerai pataike :)) o kuk buna kad tie toksinai taip uznuodika prota kad moteris nemato pro juos realybes :) kiek bekalbetum ji vis savo patirtibkisa su milijonu baimiu ir abejoniu. Deja kitiems tai lieka visam gyvenimui :(

    • Kristina parašė:

      Kiek bekalbėtum? :) Kas iš tų žodžių, veiksmai svarbiau už žodžius :)

  5. Asasas parašė:

    O būna ir tiesiog toksiškos moterys…

  6. Rytu Mentalitetas parašė:

    Labai jaučiasi vertimas iš rusų kalbos.

  7. Eva parašė:

    Puikus straipsnis! Kažkoks kokonas,is kurio neįmanoma išsilupti.Norisi būti kitokia,tačiau…

  8. Qkas parašė:

    Tokie straipsniai primena rūkančių moralizavimą. Jei norės, mes, jei ne – kalbėk nekalbėjęs – vis tiek rūkys. Tik… jei žmogus suvokia problemą, tuomet darys teigiamas išvadas. O problema – praeities vaiduokliai, kuriems dabarty ir ateity nevieta ;-)

  9. Jonavos Vandamas parašė:

    :D :D :D … Smagu paskaityti tokius pezalus. Aukos moterys visais atvejais …

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.