Keturi unikalūs pratimai ir KNYGA, kurie gydo sielos žaizdas ir keičia likimus
0 (0)

ŽMOGUS NUGALĖJĘS SAVE – NENUGALIMAS, tai unikalios psichologinės praktikos bei audio pratimai kartu su išskirtine KNYGA, kurie padės PANAIKINTI įvairias baimes, nerimą, depresiją, neviltį, sielos skausmą bei PAŽADINS žmogaus vidinį potencialą, jo snaudžiančią galią. Tuomet atsiras jėgų kurti, gyventi, džiaugtis, bei greitai ir efektyviai PASIEKTI savo tikslus ir… būti LAIMINGU. Knygos ir pratimų autorius – Mirzakarimas Norbekovas.

M. Norbekovas tai – PASAULINĘ šlovę pelnęs, psichologijos ir medicinos mokslų daktaras, profesorius, rytų kovos meistras (karate  juodo diržo savininkas) bei daugelio PASAULINIŲ BESTSELERIŲ autorius. Jo asmeninis gyvenimo kelias prasidėjo nuo depresijos, nevilties, vidinio skausmo, fizinės negalios ir noro NUSIŽUDYTI, o baigėsi …. PASAULINE šlove ir pripažinimu.

Įgarsintų audio pratimų ir juos aprašančios knygos tikslas – aktyvuoti  tris GYVYBIŠKAI svarbius procesus, kurie:

  • Padės PANAIKINTI visas gilumines priežastis, kurios sukelia žmogui vidinį skausmą, depresiją, neviltį  ir įvairias baimes.
  • Specialios metodikos pagalba PASIŲS stiprų impulsą kiekvienai  žmogaus   organizmo ląstelei.  Šis impulsas „paleidžia“ visame organizme atsinaujinimo, puikios sveikatos,  džiaugsmo ir energijos antplūdžio procesą. Tai tarsi balzamas sielai.
  • PAŽADINS IR SUAKTYVINS tas vidines galias, tą vidinį potencialą, kuris dažniausiai žmoguje nėra iki galo išnaudotas, o dažnas net neįtaria jį turint ir kuris reikalingas sėkmingam savo tikslų siekimui.

Apie kiekvieną procesą ir jame naudojamus audio pratimus plačiau.

Audio pratimai „Atleidimo galia arba išsilaisvinimas“

Pirmi du pratimai „Atleidimo galia arba išsilaisvinimas“. Jie skirti pirmajam aukščiau aprašytam procesui aktyvuoti, t.y. PANAIKINTI priežastis, kurios sukelia nerimą, įvairias baimes, depresiją, neviltį ir nenorą gyventi.

Vienas pratimas padeda panaikinti pažeidimus, patirtus vaikystėje, kitas – tuos, kurie atsiranda šiuolaikinio įtempto gyvenimo eigoje.

Labai dažnai koks nors įskaudinimas arba pažeidimas būna „atkeliavęs“ iš vaikystės. Žmogus net nesuvokia, kad tiek fizinės, tiek psichinės sveikatos sutrikimai bei nesėkmės gyvenime turi TIESIOGINĮ RYŠĮ su tuo pažeidimu (įvykiu), kuris buvo patirtas vaikystėje ir apie kurį jis jau net nebeprisimena. Panašiai yra ir su pažeidimais ar įskaudinimais, kuriuos žmogus patyrė vėlesniuose gyvenimo etapuose, ir kurie vis dar tūno jame gadindami gyvenimą.

Todėl šių pratimų PASKIRTIS – išvilkti lauk ir pašalinti tą blogį, giliai lindintį ir ėdantį Jus iš vidaus. Jūs vaikštote su pūliniu sieloje, o jį reikia prapjauti ir išspausti pūlius lauk! Tada pagerės tiek fizinė, tiek psichinė sveikata.

Audio pratimas “Jaunystės eleksyras arba gyvenimo būdo tobulybė”

Antrajam procesui aktyvuoti skirtas pratimas “Gyvenimo būdo tobulybė arba jaunystės eleksyras”. Šis pratimas labai teigiamai paveikia žmogaus fizinę ir psichoemocinę būseną. SIŲSDAMAS į kiekvieną žmogaus lastelę puikios sveikatos ir energijos impulsus, jis tarsi gyvybingas balzamas sielai, atkuria vidinę ir išorinę harmoniją,

Jį atlikdami Jūs mintyse ir pojūčiuose MAUDYSITĖS krištoliniuose upokšniuose, SKRAJOSITE su pauksčiais padangėje ir DALYVAUSITE nuostabiame rūmų pokylyje, būdama (-as) princese (princu). Tai fantastinių pojūčių pratimas!

Audiopratimas “Proveržis”

Ketvirtas pratimas “Proveržis”, skirtas trečiojo proceso aktyvavimui. Jis SUAKTYVINA IR SUSTIPRINA žmogaus vidinę energetiką, suteikia pasitikėjimo savimi bei pažadina, tas žmogaus vidines galias, kurios jam suteikia jėgų žymiai greičiau bei efektyviau pasiekti ir įgyvendinti savus tikslus. Tai tarsi vidinis galingas variklis, kuris varo žmogų pirmyn, kad jis galėtų kurti, gyventi ir džiaugtis.

Apie knygą


Šios nedidelės apimties, tačiau nuostabios ir žavios knygos puslapiuose (PDF formatas, 40 psl.) rasite ne tik tai kaip reikia naudotis audio pratimais, bet ir gražių nuotraukų, įkvepiančių, tikrais faktais paremtų istorijų bei rytų išminties perliukų. Skaitydami ją GAUSITE ne tik neįkainojamų žinių, bet ir maloniai praleisite laiką. Knygos formatas leis patogiai ją skaityti tiek kompiuteryje, tiek telefone, tiek planšetėje ar atsispausdinti.

P.S. Asmeniškai nuo autoriaus.

MIELIEJI! Jūsų viduje įkalintas didžiulis deimantas, belieka tik jį surasti, nušlifuoti ir padėti taip, kad jis sušvytėtų visomis savo briaunomis. Tada jūs galėsite į viską pažvelgti kitomis akimis, pamatyti naujus gyvenimo horizontus, o šios praktikos ir ši knyga padės Jums tai įgyvendinti. Jei Jūs moteris aš bučiuoju Jūsų ranką, o jei vyras – tai stipriai spaudžiu dešinę. Sėkmės Jums Jūsų kelyje!

Plačiau susipažinti su knyga ir audio pratimais bei įsigyti, galite paspaudę nuorodą apačioje. Ten taip pat rasite įspūdingą foto albumą, kurį galėsite parsisiųsti nemokamai.

www.mokymulinija.lt 

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.