Kodėl vis dar nevedęs?
0 (0)

Prieš kelias dienas dėdė manęs paklausė: „Kodėl vis dar nevedęs?“

Aš jam atsakiau:
– Kai tvirtai atsistosiu ant kojų, kai bus namas, patikimas pajamų šaltinis ir t. t., tada ir vesiu (ir pasakiau tai tikras savimi, išdidžiai).

Į tai jis man atsakė:
– Na ir durnas! Veskis dabar, kol dar nieko praktiškai neturi! Visa ko reikia užgyvensite drauge. Be to, tada būsi tikras, kad pasirinko ji būtent „TAVE“. O jei vesi vėliau, griežtai laikydamasis savo plano, tai užduok po to sau klausimą: „Kokia moteris sutiktų už tavęs tekėti?“ O gi turbūt bet kuri! Beveik labai ir nė negalvodama už tavęs tekėtų!

O jei dings tavo pinigai ir viskas, ką turi, ar būsi toks tikras, kad sykiu nedings ir ji? Tuščias reikalas yra siūlyti savo pinigus mainais į jų grožį, grožis nuvys, pinigai išeina ir ateina, tik meilė lieka, jei ją brangini.

Susimąsčiau…

Iliustracija: Andrii Nikolaienko / pexels.com

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

10 Responses

  1. Vilius parašė:

    Laikausi ir aš tokios nuomonės. Nors labai dažnai tenka susidurti su tokia situacija, kad merginos nori jau paruošto namų židinio ir krūvos pinigų. Matyt todėl dar esu vienas ir nevedęs.

    • Eglė parašė:

      Galiu atvesti būrį netekėjusių draugių, kurios nori šeimos, vaikų, rūpintųsi vyru ir mylėtų, o turtai – nesvarbu. Bet sakysit – negraži, per stora, per plona… Tai gal pats renkates tokias merginas, kurioms turtai tik galvoje? :)

      • Dainius parašė:

        Mes kaip ir jūs ieškom artimiausio varianto to jack of all traits, nes visi mes norim kuo geriau. Vaikinam išorinis grožis yra svarbus, bet mes norim, jog tas grožis neslėptų išpuvusio asmens (kas dažniausiai būna), o visos per storos per plonos galvoja, kurios ištikro yra žiauriai ahuienos ir tik imk ir mylėk, negeba pasirūpinti savo išvaizda t.y išorė apipuvus, bet vidus gražus. Mes ieškom gražios išorės ir gražaus vidaus, ką yra žiauriai sunku rasti, nes dažniausiai egzistuoja tik du extremmumai be proto graži ir hujovas vidus arba beproto gražus vidus ir išpuvus išorė. todėl daug vyrų yra be poros.

      • Gabriele parašė:

        Amen!

  2. xxx parašė:

    tokios taktikos laikosi ir moterys. Pirma kuriasi pagrindą po kojomis, stabilumo ieško darbe, kaupia pajamas, kaupia pažinčių ratą ir svarsto ar su žmogumi pakeliui, ar ne.

    Kas nesvarsto turi tokį ir pagrindą – nelaimingą santuoką, laikiną vyrą ir vaikus.

    Visi šie keliami klausimai deja yra tik šalutiniai dalykai…

  3. Nuomonė parašė:

    Kvailas tavo dėdė arba ne tame amžiuje / pasaulyje gyvena. „Veskis dabar, kol dar nieko praktiškai neturi” – tegul suranda dabar tokią, kuri sutiktų tekėt, nors ką ten tekėt, bent jau tokią, kuri pažiūrės į tave / pradės draugauti su tavim, nors būsi be materialinio pagrindo po kojom. Deja, bet dabartinės merginos / moterys neieško tik artimo žmogaus šalia, jos renkasi materialinę padėtį, statusą, galimybes ir t.t., o tik vėliau pritaiko sau žmogų. Tavo vidus, charakteris, asmeninės savybės, deja, bet antram plane lieka.

    • Eglė parašė:

      Su vyru susipažinau studijuodama, kai ir jis ir aš nieko neturėjom, tėvai išlaikė. Dauguma draugų – lygiai taip pat. Tai gal dairotės į barakudas? :)

      • Nuomonė parašė:

        Egle, situacija situacijai nelygi, kai pora pradeda bendrauti jauni būdami (Tavo atveju sakai, kad buvote studentai, išlaikomi tėvų), tai visai kas kita, tačiau be pinigų joks vyras nesudomins 25 ir vyresnės moters, kuri jau galvoja apie santuoką ir vaikus.

        • Rachile parašė:

          Kaip as dziaugiuosi gyvenanti salyje kur moteris laisvai save gali islaikyti. Ir didzioji dalis tikrai neiesko islaikymo is vyro. Man nesvarbu kiek vyras uzdirba. Save as pati islaikau. Tai ir zmogaus ieskau kuris judetu su manim salia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.