Kuo suvilioti vyrą: silpnumu ar stiprybe?
0 (0)

viliojimas

Dažnai, bandydama suvilioti vyrą, moteris sprendžia problemą, kokia būti: moteriška ir silpna ar stipria ir savimi pasitikinčia? Jei manai, kad teisingiausia yra būti savimi – esi teisi, tačiau praktikoje, pripažink, tuo nesinaudoji.

Tas, kas pasakė, kad medalis turi dvi puses, pamiršo, kad prie kiekvieno išlenkimo ir graviūros tų pusių yra be galo daug. Taip pat yra ir su bet kuriuo iš mūsų.

Pradėjusi kurti santykius gana sunkiai save kontroliuoji, todėl norėdama sužavėti vyrą stengiesi pabrėžti tam tikrus savo bruožus, tačiau dažniausiai suklysti.

Vyrai, iš tikrųjų, bijo pranašesnių už save moterų, tačiau jie nori tokios partnerės, kuria galėtų didžiuotis. Vyrui yra labai svarbu identifikuoti savo vyriškumą, suvokti savo patriarchalinį vaidmenį santykiuose.

Kaip žinia, gamtoje patinėliai turi ryškesnes plunksnas, didesnius ragus tam, kad sužavėtų, suviliotų patelę. Jei santykių „vairą“ tvirtai laikai tu – sužlunga jo vyriškumo, „kovos ir pergalės“ sistema ir tampi jam ne tik nepatraukli, bet ir gąsdinanti.

Tuo tarpu demonstruodama, kad be pagalbos iš šalies negali žengti nei žingsnio ir tikėdamasi jį sugraudinti kalbomis apie tai, kaip sunku šiais laikais rasti tinkamą vyrą, ir kad esi ištroškusi sveikų normalių santykių, tik sukelsi jo gailestį ir net panieką.

Niekas nenori bendrauti su tais žmonėmis, kurie nuolat skundžiasi dėl to, kaip jiems nesiseka. Taip pat, jei nuolat pasakosi vyrui apie savo neišsipildžiusius lūkesčius – atstumsi jį.

Dar kartą pabandyk savęs paklausti, koks vyras tau patiktų? Kaip jis turėtų elgtis? Manai, jog jis turėtų būti „vyriškas“? Pagalvok apie tai, ką tau reiškia vyriškumas. Ar tai – gebėjimas įsukti varžtą, o gal vyriškumą sieji su gera karjera ir nekilnojamu turtu arba su gebėjimu išklausyti? Tie bendri bruožai, kurie patinka tau, patinka ir daugeliui vyrų, su kuriais norėtum bendrauti.

Jei nori vyro, kuris savo rankomis pastatytų jums svajonių namą, gali tikėtis, kad jam reikės tokios pat šeimyniškos partnerės, kuri galėtų pasirūpinti buitimi. O jei susitikusi su tokiu vyru pradėsi kalbėti apie moterų emancipaciją ir tai, kaip tu sieki karjeros bei bijai vaikų – tikrai vyro nepatrauksi. Ieškodama partnerio nepamiršk, kad ne tik jis turi pateisinti tavo lūkesčius, bet ir tu jo. Jei renkiesi vyrus, kurie neatitinka tavo tikrųjų poreikių, arba tokius, kurių poreikių neatitinki tu – nieko neišeis.

Bet kokiu atveju aišku viena – turi būti moteriška! Iš tiesų, stiprių moterų pasaulyje labai daug, tačiau vienos yra tiesiog stiprios, o kitos, gal ir nėra tokios stiprios, bet nuolat visiems apie tai bando priminti, ir ypač vyrams!

Įsivaizduok, jie tave bandytų suvilioti žmogus, nuolat kalbantis apie tai, koks jis tobulas darbuotojas, puikiausias mašinų žinovas, nebijantis nei kraujo, nei vorų, viena ranka gebantis pakelti pilną maišą bulvių ir yra nuo nieko nepriklausomas! Lažinamės, kad toks vyras tave gerokai išgąsdintų? Dabar pabandyk įsivaizduoti, kaip atrodo iš šono, kai stipruolę bandai vaidinti tu…

Priešingas pavyzdys – nuolankumo siekėjas. Vyras, nuolat verkiantis, kad visos moterys iš jo nori išpešti tik finansinės naudos, pykstantis ant visų esančių aplinkui save ir bandantis suvirpinti tavo širdį inkštimu apie tai, kaip jam trūksta supratimo bei kvailai pritariantis viskam, ką tu pasakai. Matyt, pamanysi, jog jis yra tiesiog geras vaikinas, bet ne tau… „Grindų pašluostės“ tikrai nesujaudina ir tuo labiau neužburia. Juk puikiai žinai senolių posakį: „Blogų moterų vyrai nepalieka.“

Natūralumas ir yra tavo raktas į sėkmę. Vyrams patinka linksmos, nuoširdžios, šiek tiek paslaptingos moterys, kurios nesmaugia jų bandydamos įrodyti, jog yra ypatingos.

Jei patiksi vyrui tokia, kokia esi – tapsi jam ypatinga ir nereikės bandyti perlaužti lazdos!

Jei tikrai nori turėti gerus rimtus santykius, prižadėk sau daugiau nebevaidinti ir pabandyk įsijausti į savo svajonių vyro rolę, prisimink turėtus pasimatymus. Apgalvok, kas tau patiko ir kas ne, kodėl? Gal negalėjai pakęsti vyruko, kuris bandė pabrėžti, kiek daug draugų jis turi, o gal buvai sužavėta vaikinu, kuris klausėsi tavęs susidomėjęs ir nuoširdžiai šypsojosi?

Iš tiesų, vyrai ir moterys nėra tokie skirtingi kaip iš pažiūros atrodo. Gali pasimokyti iš kitų klaidų ir pergalių.

Pastebėjimus pabandyk užsirašyti arba ištarti garsiai. Tai padės ne tik aiškiai apibrėžti simpatijas ir antipatijas, bet taip pat bus lengviau įsiminti klaidas ir privalumus, kai pati eisi į pasimatymą!

Marjeta Šamšonaitė

Šaltinis: balsas.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.