KŪRYBINĖS TERAPIJOS SAVAITGALIS SAVĘS PAŽINIMUI IR ĮKVĖPIMUI „ŽMOGAUS GYVENIMO VERTYBĖS“
0 (0)

kurybos-terapija

2014 m. rugpjūčio 29, 30 dienomis

Kai žmogus neįdomus sau – jam neįdomus visas pasaulis. Bet koks geras terapinis procesas žmoguje pažadina susidomėjimą pačiu savimi, skatina nebijoti vienatvės, nes būti su savimi pačiu – labai įdomu. Kūrybinės terapijos tikslas – padėti Jums kiekvienam atrasti tuos vidinius resursus, kurie „pakelia sparnus“, skatina veikti, keistis bei tobulėti.

Kviečiame Jus š.m. rugpjūčio 29, 30 dienomis į kūrybinės terapijos savaitgalį „Žmogaus gyvenimo vertybės“.

Vertybės yra esminiai įsitikinimai, kas gyvenime yra teisinga, gera, kaip turi būti, o kas – neteisinga, bloga, kaip neturėtų būti. Pagal savo vertybių sistemą – mes vertiname visą pasaulį, aplinkinius ir mums artimus žmones, jų elgesį, jų gyvenimą, taip pat ir savo pačių gyvenimą. Remdamiesi savo vertybėmis, dėl turimų įsitikinimų galime dirbti dienų dienas, be miego ir poilsio, atsisakyti mažų gyvenimo džiaugsmų, įveikti sunkumus, kęsti nepatogumus ir visada tikėtis, kad tuoj tuoj viskas pakryps geresne linkme.

Kūrybinės terapijos užsiėmimų metu bus taikomi dailės, pasakų, lėlių terapijų metodai, kurie padės Jums išgryninti turimas vertybes, atidžiau pažvelgti į save, grąžins jums jėgas, suteiks dar didesnį pasitikėjimo savimi jausmą bei grąžins galimybę gyventi taikiai ir harmoningai su savimi bei aplinkiniais.

Užsiėmimai vyks: „Savęs pažinimo ir saviraiškos studijoje“, adresas: Vytenio g. 10, Vilnius (atskiras įėjimas iš kiemo pusės).

KAINA: 250 Lt (įskaičiuota dviejų dienų kūrybinės terapijos programa, visos reikiamos priemonės, užkandžiai, kava/arbata). Dviems dalyviams, iš karto registruojantis kartu, bus taikoma nuolaida – kaina: 200 Lt/vienam dalyviui.

Būtina registracija el.p.: pazinimas.saviraiska@gmail.com

ir avansinis mokėjimas (100 Lt) registracijos patvirtinimui.
Mūsų rekvizitai mokėjimui iš anksto:
VšĮ SAVĘS PAŽINIMO IR SAVIRAIŠKOS STUDIJA
Įmonės kodas: 303011485; a.s LT957044060007887398
www.pazinimassaviraiska.lt
Tel.pasiteirauti: 868444109

DALYVIŲ SKAIČIUS RIBOTAS – grupėje tik 10 – 12 dalyvių. Bus išduodami dalyvių pažymėjimai!

Užsiėmimų vadovės:

Dainora Skrabulienė – edukologė, dailės didaktikos specialistė, pedagogė, baigusi specialiuosius dailės terapijos metodų taikymo kursus. Dainora jau 11 metų dirba pedagoginį darbą, veda dailės saviraiškos ir dailės terapijos užsiėmimus vaikams bei suaugusiems. Taip pat – viena iš VšĮ „Savęs pažinimo ir saviraiškos studijos” įkūrėjų, nuolat besidominti savęs pažinimu, visas įgytas žinias praktiškai taikanti savo darbe ir asmeniniame gyvenime. Dainora – sertifikuota „Eneagramos“ (unikalaus savęs ir kitų pažinimo metodo) praktikantė.

Viktorija Grogorjeva – psichologė, besigilinanti į pasakų terapijos gelmes, jau daug metų dirba su vaikais ir suaugusiais, pasakų dirbtuvių „Permainų vėjas” įkūrėja. Viktorija yra baigusi Maskvos ekonomikos lingvistikos institutą, Psichologijos fakultetą, čia įgijo psichologo ir psichologijos dėstytojo diplomą, baigė psichologinio konsultavimo specializaciją. Maskvos kognityvinio konsultavimo institute Viktorija baigė bazinę kognityvinio orientacinio konsultavimo programą.Tarptautiniame praktinės psichologijos „Integracija“ centre (Maskva) ji baigė bazinę simbolių dramos kvalifikacijosjos kėlimo programą.Tarptautiniame biznio institute (Vilnius) – tris NLP kvalifikacijos kėlimo kursus. Viktorija taip pat yra baigusi Reiki sistemos (energetinis gydymas) tris praktinius kursus pagal gydytojo Mikao Usui metodą (Japonija) ir gavusi meistro – gydytojo vardą.

Planuojama kūrybinės terapijos dienotvarkė (rugpjūčio 29, 30 d.)

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.