Kūrybinio ugdymo ir dailės terapijos užsiėmimai
0 (0)

vaikams-uzsiemimai

VŠĮ Kūrybos terapijos namai kviečia vaikučius ir jų tėvelius į kūrybinio ugdymo bei dailės terapijos užsiėmimus Kaune.

Remdamiesi dailės terapijos idėjomis siekiame ne mokyti piešti „gražiai ir teisingai“, o skatiname, kad vaikas patirtų kūrybos stebūklą čia ir dabar. Svarbiau, kad vaikas pradėtų pasitikėti savimi kaip kūrėju, išmoktų pasitelkti savo vaizduotę ne tik kurdamas, bet ir spręsdamas kasdienines problemas.

TERAPINIAI: Su vaikais dirbantys specialistai turi vaiko psichologijos žinių, leidžiančių kūrybinį procesą pritaikyti tikslingam emociniam vaiko ugdymui bei pasitaikančių elgesio, bendravimo problemų sprendimui. Vaikai išmoksta išreikšti ir keisti savo emocijas piešdami, kurdami, improvizuodami.

UGDANTYS: Ugdydami vaiko kūrybiškumą remiamės pedagogo J. Shranko kūrybiškumo ugdymo programa orientuota į vaiko pojūčių lavinimą „ne tik klausytis, bet ir išgirsti, ne tik žiūrėti, bet ir išvysti“.

Užsiėmimuose vaikai mokosi būti jautrūs supančiai aplinkai – aktyviai tyrinėti ją visais pojūčiais. Kūrybai naudojame labai įvairias dailės priemones, gamtines medžiagas – smėlį, akmenis, medį, augalus, vilną, taip pat netradicinius kūrybos būdus pvz. piešimą žaislais, milžiniškais teptukais, pirštais, kojomis… Piešiame kartu, ant didelių lapų, išbandome įvairias padėtis – ant molberto, sienos, grindų.

KŪRYBINIS UGDYMAS 3-6m.pirmadieniais arba trečiadieniais17val.
DAILĖS TERAPIJA ir KŪRYBINĖ RAIŠKA 7-9m.trečiadieniais 15.30val.

VŠĮ Kūrybos terapijos namai, Gedimino g.30, Kaunas
Apie mus kurybosterapija.lt
Registracija: ausra@kurybosterapija.lt, 861521022

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.