fbpx

Kviečiame 7-10 metų vaikučius vasarą praleisti įdomiai ir turiningai!
0 (0)

stovyklos nuotrauka

Vaikų ugdymo ir laisvalaikio studija „Mažieji stebuklai”, įsikūrusi Vilniuje (Karoliniškėse), kviečia 7-10 metų vaikučius vasarą praleisti įdomiai ir turiningai!

Šiais metais mūsų vasaros dienos stovyklose ne tik žaisime edukacinius žaidimus, mokysimės kalbėti angliškai, keliausime į ekskursijas ir stengsimės atskleisti savo kūrybiškąją pusę, bet ir lavinsime savo emocinį intelektą! Anglų kalbos vaikai mokysis linksmai, įdomiai ir kūrybiškai – žaidimų, dailės, teatro, šokio, muzikos, sporto, o svarbiausia – draugiško bendravimo ir bendradarbiavimo pagalba. Kartu su jaunais ir kūrybingais vadovais vaikai lavins socialinius įgūdžius, pažins jausmų pasaulį, dalyvaus šokio ir dailės terapijose, kurs vaidinimus, mokysis kūno kalbos, ieškos savyje talentų. Ir visa tai darys vaikų kalba  linksmai ir aktyviai!

Taigi, daug žaisime, nuoširdžiai kalbėsimės, kartu kursime draugišką, kūrybišką aplinką. Taip pat išnaudosime tai, kad esame įsikūrę šalia Karoliniškių gamtovaizdžio draustinio, prie pat miško, todėl daug laiko praleisime gamtoje – kopsime į draustinyje esančius kalnus, ieškosime lobių, rinksime žemuoges ir gėrėsimės nuostabiais vaizdais!

Jums beliko savęs paklausti – ar norite, kad vasarą Jūsų vaikai praleistų prasmingai – mokydamiesi anglų kalbos, aktyviai leisdami laiką gamtoje, atrasdami naujus draugus ir naujas sritis bei lavindami savo emocinį intelektą? Jei taip – PASKUBĖKITE REGISTRUOTIS, nes į kiekvieną dienos stovyklos pamainą priimsime TIK iki 14 vaikų!

Daugiau informacijos apie stovyklų pamainas, kainas ir programą rasite: maziejistebuklai.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.