Kviečiame į paskaitą „KAIP IR KĄ GALIU LAIMĖTI IŠ SAVO PYKČIO IR SUSIERZINIMO?“
0 (0)

Supykstame ir susierziname daugybę kartų per dieną. Šias emocijas sukelti gali patys įvairiausi nutikimai. Lietus. Vėjas. Tamsa ryte. Žadintuvas. Nuosavas vaikas. Kaimynė gražiais bateliais. Susiraukusi kaimynė. Per karšta kava. Prasta valdžia. Vėluojantis atlyginimas. Vaiko klasiokas. Bendradarbiui pakelta alga. Draugo atostogos. Netikėtai „nukritęs“ papildomas darbas. Praleista treniruotė. Laukti, bet negauti sveikinimai gimtadienio proga. Per brangūs dienos pietūs. Pralaimėtos krepšinio varžybos. Pažįstamo sėkmė.

Supykti ar susierzinti kiekvienas mūsų turime begales progų. Ir tai yra puiku! Puiku tada, kai pasirenkame iš to išeiti, kaip nugalėtojai – pakelta galva.

Turbūt kiekvienas esame girdėję patarimą „Nukreipti savo pyktį tinkama linkme“. Tačiau lengva pasakyti, o padaryti, deja, ne visuomet.

– Visų pirma, reikėtų žinoti, kurioje pusėje ta „tinkama linkmė“.

– Antra, kokį pykčio ar susierzinimo rezultatą būtų galima laikyti pergale arba teigiamu / pageidaujamu rezultatu.

– Trečia, ką daryti? Kokius veiksmus atlikti? Kokių neatlikti? Kaip atlikti? Su kuo atlikti? Kada atlikti? Kad ištikus pykčiui elgtumėmės ne pagal įprastą šabloną, bet imtume „judėti tinkama linkme“ ir artėtume prie pageidaujamos pergalės.

Apie tai kalbėsime susitikime „Kaip ir ką galiu laimėti iš savo pykčio ir susierzinimo?“.

Paskaitą veda Vilma Juškienė, sertifikuota socialinio-emocinio intelekto ir asmenybės ugdymo trenerė, vieno didžiausių tinklaraščių tėvams apie vaikus Lietuvoje – JieVaikai.lt – autorė.

Vilma: „Vedu seminarus įmonėms, suaugusiems ir jaunimui, teikia individualias – asmenines konsultacijas, rašo straipsnius žurnalams, portalams ir tinklaraščiams. Padeda žmonėms įsisąmoninti, kad kasdienis užsidegimas, džiaugsmas, ramybė ir darna nėra sudėtingai pasiekiami dalykai. Dažniausiai pakanka labai paprastų, visiems gerai žinomų, bet nepelnytai pamirštų dalykų.“

Paskaita vyks spalio 11 d. 18:00-19:30 val. Vilniaus universiteto Medicinos fakultete, adresu M. K. Čiurlionio g. 21, Vilnius (didžiojoje auditorijoje).

Dėmesio! Dalyvių skaičius yra ribotas, todėl vykdoma išankstinė registracija, paspaudus šią nuorodą: https://goo.gl/forms/x9wNp65VIkNyqMDt1. Registuokitės tik tiksliai žinodami, kad galėsite dalyvauti, ir būtinai sulaukite registracijos patvirtinimo, prieš atvykdami į paskaitą.

Paskaita yra nemokama, tačiau labai norintiems atsidėkoti lektorei turėsime padėkos dėžutę.

PASKAITAS ORGANIZUOJA Vilniaus visuomenės sveikatos biuras. PRIE INICIATYVOS PRISIDEDA IR JĄ PALAIKO Vilniaus universiteto studentų atstovybė ir programa „Be etikečių“.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.